Vinter Tjock Dunfylld Filt

kr1,764kr2,478

115 köpt under den senaste månaden

Rea!

Vinter Tjock Dunfylld Filt

kr1,764kr2,478

362 köpt under den senaste månaden

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram
Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Låt inte kyla störa din sömn

Ortorex tjocka filt är din lösning på kalla vinternätter. Dess mjuka textur ger oöverträffad komfort och utlovar en djup, vilsam sömn. Svep in dig och njut av den mysiga känslan som den ger!

Varm

Vår filt är utformad för att hålla värmen nära kroppen, vilket ger en exceptionell isolering. Materialets densitet ger dig ett extra lager värme.

Andningsbar

Trots sin tjocklek främjar Ortorex-filtet en aktiv luftcirkulation. Det garanterar en bekväm och svettfri sömn. Kvalitetstyget förhindrar också obehagliga lukter.

Hållbar

Den här filten tål regelbunden tvätt och kontinuerlig användning. Den kommer att tjäna dig under lång tid utan att förlora sina ursprungliga egenskaper.

Storleksguide
Size Length Width
cm inch cm inch
S 200 78.74 150 59.06
M 220 86.61 180 70.87
L 230 90.55 200 78.74
4.87
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. E**n (verifierad köpare)

    Sverige

    Täckenet är enormt och väldigt, väldigt fluffigt! Jag känner att jag är på molnet. Jag är alltid kall så det är perfekt för mig, väldigt varmt och andas, håller mig varm men inte svettig.

  2. J****y (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här filten är inte tung men tillräckligt varm, lätt och luftig, jag älskar den! Om du letar efter en riktigt välgjord, andningsbar men varm duntäcke, är det här det!

  3. I***e (verifierad köpare)

    Sverige

    Perfekt mängd isolering utan att känna sig för tung. Det är mycket andningsbart och låter dig sova bekvämt hela natten. Jag skulle starkt rekommendera det.

  4. S****n (verifierad köpare)

    Sverige

    Otroligt bekväm. Jag visste att det skulle vara varmt men jag förväntade mig inte att det skulle vara så mjukt och plyschigt. Jag är verkligen imponerad och nöjd med det här köpet.

  5. R****l (verifierad köpare)

    Sverige

    Filten är av utmärkt kvalitet. Den är tjock och varm och tappar inte fjädrar överallt. Ärligt talat slår den alla andra filtar jag har provat tidigare. Den här är den verkliga affären

  6. D***a (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag älskar hur fluffig och tjock den här filten är. Det känns verkligen som om jag är insvept i ett moln. Dunfyllningen gör ett fantastiskt jobb med att hålla mig varm hela natten. Definitivt värt att köpa!

  7. E***a (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag skulle rekommendera den här filten till alla som letar efter otrolig värme och komfort Jag älskar hur fluffig och inbjudande den ser ut på min säng. Det ser verkligen till att du inte känner kylan!

  8. S***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Strukturen på den här filten är så bra. Den är plyschig och mjuk, och dunfyllningen bidrar bara till den lyxiga känslan. Kalla vinterkvällar blir mycket bättre med den här, det lovar jag dig!

  9. T**a (verifierad köpare)

    Sverige

    Att använda den här filten känns som att kramas av en gigantisk marshmallow! Dess komfortfaktor är på en helt annan nivå. Dessutom får den mitt rum att kännas så mycket mysigare.

  10. L****n (verifierad köpare)

    Sverige

    Filten håller dig verkligen varm på natten. Den är fluffig och fin efter att du fluffat ut den och låtit den puffa upp sig i ett par timmar! Rekommenderas starkt!