⏰Försäljningen slutar den 14 jun. ⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Betalningar

Att handla på ortorex.se är helt intuitivt – det märker du så fort du provar. Här är en enkel genomgång av hur du betalar för din beställning.

Säkerhet vid betalning

Vi accepterar betalningar med kreditkort (VISA, Mastercard) och PayPal, Klarna, Google Pay, Apple Pay. Betalningssidorna är krypterade med hjälp av SSL-certifikat (Secure Socket Layer) som garanterar den ultimata säkerheten för betalningsinformation under varje transaktion.

Kostnader och valutor

Du kommer att debiteras den exakta summan som anges på webbplatsen för varorna i din varukorg. Om ditt kort har en annan valuta än euro, kommer du att debiteras motsvarande belopp i din valuta enligt din banks växelkurser. Inga dolda eller extra kostnader tillkommer.

Hur man gör en betalning

  • Välj de varor du vill köpa och lägg dem i kundvagnen;
  • Kontrollera innehållet i din kundvagn innan du går vidare till nästa steg;
  • Fyller ut de obligatoriska fälten med den information som gör det möjligt för oss att leverera din beställning till dig;
  • Välj betalningssätt, ange betalningsuppgifter och bekräfta köpet.

Du kommer att få ett automatiserat e-postmeddelande som bekräftar din beställning och som innehåller viktig information om den. Behåll detta e-postmeddelande för eventuella framtida referenser tills du får ditt paket.

Ortorex-teamet påminner dig om den datasäkerhet som varje kund garanteras på denna webbplats; din personligt identifierbara information är konfidentiell och hanteras som sådan. Du kan läsa mer om vår Dataskydd och Integritetspolicy på de dedikerade sidorna. Du kan också hitta information om vår leverans- och returpolicy här och här. Om du har några frågor som är obesvarade kan du sända oss ett e-postmeddelande – vi ska inte låta dig vänta!

Jessica
Jessica B.
Kundglädjehjälte
Har du frågor?
Vår prisbelönta kundtjänst finns här för dig
Skicka e-post till oss: [email protected]

Medicinsk ansvarsfriskrivning


Individers medicinska tillstånd varierar, och användningen av våra produkter kan inte garanteras vara 100 % effektiv för alla.

Om du lider av klinisk sjukdom eller kronisk smärta bör du rådgöra med din läkare för medicinsk rådgivning om ditt medicinska tillstånd.

Alla produkter med 20% rabatt
Din rabatt upphör att gälla i:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0