Elektrisk Sonisk Tandborste med Utbytbara Huvuden

Det ursprungliga priset var: kr1,025.Det nuvarande priset är: kr683.

198 köpt under den senaste månaden

Rea!

Elektrisk Sonisk Tandborste med Utbytbara Huvuden

Det ursprungliga priset var: kr1,025.Det nuvarande priset är: kr683.

240 köpt under den senaste månaden

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Gör din dagliga tandborstning ännu mer effektiv

Ortorex eltandborste är ditt svar på en komplett munvårdsrutin. Dess soniska teknik främjar grundlig rengöring och når varje hörn av munnen. Sex utbytbara huvuden bidrar till kostnadseffektiviteten hos vår enhet.

Effektiv
Denna elektriska tandborste använder högfrekventa vibrationer för att säkerställa en djupgående borstning. Den rengör mellan tänderna och under tandköttskanten, vilket främjar god munhälsa. Detta hjälper till att eliminera plack och förebygga tandsjukdomar.
Justerbar
Ortorex tandborste har fem lägen: djuprengöring, mjuk rengöring, polering, blekning och massage. Du kan välja det som bäst passar din komfort och dina personliga behov.
Bekvämt
Vår tandborste vibrerar var 30:e sekund och påminner dig om att byta rengöringszon.
Mjuka borststrån

Den här soniska tandborsten är skonsam mot tandköttet. Den garanterar både bekväm och grundlig rengöring.

Kompakt fodral

Den är perfekt för resor och passar fint i alla väskor. Fodralet ger ett utmärkt skydd och ser till att tandborsten inte skadas.

Stativ för laddning

Med den här funktionen kan du ladda din tandborste var som helst, när som helst, utan att behöva tänka på stickkontakter.

Specifikationer
Antal lägen:
5
Antal huvuden:
6
Driva:
1.7W
Frekvens:
28000-38000 rpm
Batterikapacitet:
2000 mAh
Strömförsörjning:
USB-laddning
Vattentät betyg:
IPX7
4.73
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. C***s (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag är verkligen imponerad av den här soniska tandborsten och dess vibrationer. Lätt att hålla och manövrera. Den har även en timer för att se till att jag borstar under rätt tid. Jag skulle starkt rekommendera den till alla som bryr sig om sin munhygien

  2. A****n (verifierad köpare)

    Sverige

    Mina tänder har aldrig känts så rena! Den kraftfulla motorn kommer verkligen in mellan tänderna och in i tandköttskanten. Batteritiden är imponerande lång och behöver bara laddas ibland. Den är perfekt för daglig användning och tar inte upp mycket plats på köksbänken

  3. G***e (verifierad köpare)

    Sverige

    Det jag älskar med den här tandborsten är dess många borstningsinställningar. Mina tänder och tandkött är mycket känsliga, så det känsliga läget är perfekt för mig. Att växla mellan lägena är sömlöst. Mina tänder känns polerade och släta varje gång. Definitivt värt vartenda öre!

  4. D****e (verifierad köpare)

    Sverige

    Fantastisk sonisk tandborste! Den ger mig en solid rengöring varje gång jag använder den. Den är inte för hård mot mina tänder och tandkött, vilket är en lättnad. Det är ett bra tillskott till min dagliga rutin!

  5. P***r (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag älskar designen och funktionaliteten hos den här tandborsten. De många inställningarna säkerställer att jag får den bästa rengöringen baserat på mina behov. Resefodralet är trevligt men det är skrymmande. Vibrationerna är något intensiva men uthärdliga. Överlag en trevlig produkt

  6. H****d (verifierad köpare)

    Sverige

    Min munhälsa har förbättrats avsevärt sedan jag började använda den här tandborsten! Jag älskar den automatiska timern som ser till att jag borstar under lämplig tid. De olika lägena gör att jag kan anpassa borsten efter mina behov, oavsett om jag behöver en mild rengöring eller något mer kraftfullt.

  7. K***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Tandborsten ger en fantastisk rengöring med sina olika lägen. Den är lätt att använda och innehåller användbara tillbehör som ett fodral och flera utbytbara huvuden. Ett litet problem är att det tar ett tag att ladda den i början. Annars är den utmärkt.

  8. R****l (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag är mycket imponerad av dess prestanda. Den har flera lägen för att passa olika behov och preferenser. Jag brukar använda rengöringsläget, och det känns som en professionell rengöring varje gång. Huvudena är väldigt mjuka och skonsamma mot mitt tandkött. Den är definitivt värd 5 stjärnor!

  9. A***a (verifierad köpare)

    Sverige

    Älskar den här! Designen är elegant och den levereras med ett resefodral som är superpraktiskt. En enda laddning verkar räcka för evigt. Borstupplevelsen är både skonsam och effektiv, och mina tänder känns rena och fräscha. Tack så mycket!

  10. L****n (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag är helt nöjd med mitt köp av den här uppladdningsbara tandborsten! Denna produkt är en game-changer inom munvård. Inkluderingen av ersättningsborsthuvuden är ett fantastiskt mervärde! Den har överträffat mina förväntningar