Babyvakt Wi-Fi Säkerhetskamera

Det ursprungliga priset var: kr530.Det nuvarande priset är: kr353.

340 köpt under den senaste månaden

Rea!

Babyvakt Wi-Fi Säkerhetskamera

Det ursprungliga priset var: kr530.Det nuvarande priset är: kr353.

431 köpt under den senaste månaden

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Håll ett öga på ditt lilla barn var du än befinner dig

Få sinnesfrid med Ortorex babymonitor! Med kristallklart ljud och bild kommer du att känna dig närmare ditt barn på avstånd. Vår enhet är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar långvarig användning. Den kan anslutas till en hotspot, vilket säkerställer övervakning även när det inte finns Wi-Fi.

Tvåvägskommunikation
Orotrex babyvakt är utrustad med en högtalare och en mikrofon. Du kan prata med och lugna ditt barn på distans, vilket ökar känslan av säkerhet.
Bred täckning
Kameran roterar 355°, vilket ger en fullständig vy över ditt barns rum.
Fjärråtkomst
Hantera din monitor var du än befinner dig med hjälp av din smartphone. Tack vare molnlagring kan du spara videoinspelningar online för senare visning.
Nattseende

Håll ett öga på ditt barn även när det är mörkt. Med den här funktionen kan du övervaka deras aktiviteter utan att störa deras sömn.

Rörelsesensor

Enheten skickar varningar till din smartphone när den upptäcker rörelse i barnets rum.

Bekväm design

Ortorex babykamera passar alla standardskruvuttag. Den kan enkelt justeras, vilket ger bästa möjliga vy över ditt barns rum.

Fler skäl att älska vår produkt
Hållbar
Lätt Att Använda
Bärbar
Trådlös
Specifikationer
Strömförsörjning:
110-240V
Energiförbrukning:
5W
Driftstemperatur:
14-140°F (-10-60°C)
Pannrörelseområde:
0-360°
Lutningsrörelseområde:
'-10-180°
IR-avstånd:
32.8-49.2 feet (10-15 m)
Lins:
3.6 mm
Upplösning:
3MP
Mobilsystem som stöds:
Android, IOS
4.75
13 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. K****n (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag är imponerad av den här kameran. Det är fantastiskt att ha realtidsövervakning med skarp videokvalitet. Den är kompakt och drar inte till sig mycket uppmärksamhet i rummet. Jag skulle verkligen rekommendera den till andra föräldrar!

  2. A***n (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här kameran har överträffat mina förväntningar med sin kvalitet och prestanda. Videoklarheten är enastående och appaviseringarna kommer i rätt tid. Jag älskar att jag också kan använda den för att övervaka mina husdjur när barnet sover. En fantastisk multifunktionell enhet.

  3. C****r (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag blev faktiskt överraskad av den här kameran! Den är väldigt bra. Installationen var superenkel och tog bara ett par minuter. Det ger mig stor sinnesfrid att jag kan vrida kameran och prata med min lilla. Jag skulle starkt rekommendera den.

  4. B***k (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här babykameran fungerar bra! Det tog mig lite tid att navigera genom appen, men det är inte dåligt när du väl har lärt dig det. Kameran har en bra räckvidd och fungerar även på avstånd. Skulle köpa igen och rekommendera till andra.

  5. H***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Mycket enkel installation. Bildkvaliteten är tillräckligt bra. Kameran kan roteras, vilket ger mig en fullständig vy över rummet. Appen är användarvänlig och gör övervakningen riktigt enkel. Vilken bra investering för vårt hem!

  6. A****y (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag köpte den här kameran för att hålla ett öga på min lilla medan jag gör sysslor runt huset. Tvåvägsljudfunktionen är en livräddare, jag kan prata med min bebis och lugna ner honom utan att vara i rummet. En fantastisk produkt som jag förlitar mig på varje dag!

  7. D***n (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här kameran fungerar mycket bra och var lätt att installera. Den ger en fantastisk vy även på natten! Jag känner mig så mycket säkrare att veta att jag kan kontrollera min bebis när som helst från min telefon. Jag rekommenderar starkt den här kameran för alla föräldrar som vill ha sinnesfrid.

  8. L****y (verifierad köpare)

    Sverige

    Installationen av den här kameran var enkel och snabb, och den fungerar felfritt. Kameran är robust och välbyggd. Vi kunde inte vara nöjdare med den. Definitivt värt det!

  9. M***e (verifierad köpare)

    Sverige

    För en förstagångsförälder har den här kameran varit en välsignelse! Jag är imponerad av dess förmåga att luta och panorera på distans, vilket täcker alla vinklar i mitt barns rum. Nattvisionsfunktionen är mycket pålitlig och tydlig

  10. R***k (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här kameran har mycket att erbjuda – tydlig video, mörkerseende och tvåvägsljud. Den har varit till stor hjälp för att övervaka min bebis. Det kan förekomma enstaka fördröjningar i rörelsevarningar, men det är ett mindre problem. Sammantaget är det en pålitlig och effektiv lösning för babyövervakning.