Termometer för öron

Det ursprungliga priset var: kr790.Det nuvarande priset är: kr395.

Rea!

Termometer för öron

Det ursprungliga priset var: kr790.Det nuvarande priset är: kr395.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Håll dina barn lugna när du tar deras temperatur med Ortorex örontermometer!

ORTOREX™ örontermometer är ett utmärkt alternativ för föräldrar som vill behålla sina barn lugna och avslappnade samtidigt som de gör det. Dessutom kan du använda den överallt och på vad som helst – du behöver inte oroa dig för att ha rätt typ av termometer till hands när du är ute och reser. Vår örontermometer är en FDA-godkänd produkt som du kan lita på. Dermatologer och barnläkare har testat den för att säkerställa att den är säker för barn och ger noggranna resultat varje gång.

ORTOREX™ örontermometer är idealisk för sjuksköterskor och vårdpersonal som kräver den mest exakta och pålitliga utrustningen och för ansvarsfulla föräldrar. Den här termometern är den bästa temperaturutrustningen eftersom den använder infraröda strålar för att mäta kroppsvärmen. Vår termometer föranleder inte att barn känner något obehag eller smärta under mätningarna. Den avger ingen skadlig värme under användning på grund av sin låga energiförbrukning. Dessutom kräver den ingen direktkontakt med barnets hud för att fungera, vilket innebär att det inte finns någon risk för korssmitta.

Fördelar med att använda den multifunktionella ORTOREX™-termometern:

 • Ger exakta resultat på bara 1 sekund
 • Lugnar ditt barn.
 • Väcker inte barnet.
 • Förebygger risken för korssmitta.
 • Lämplig för alla åldrar
 • Kan användas på föremål

ORTOREX™ örontermometer är utmärkt för barn eftersom den eliminerar behovet av att väcka dem för att ta deras temperatur. Placera bara termometern vid deras panna, tryck på knappen och läs av värdet på LCD utan att störa ditt barn. Dessutom är vår örontermometer också lämplig för vuxna. Det finns fyra lägen att välja mellan – vuxenläge, barnläge, öronläge och objektläge. Dessutom kan du växla mellan Celcius- och Fahrenheit skalor för att visa temperaturen i den önskade enheten.

Vår örontermometers inbyggda minnessystem registrerar upp till 40 mätningar så att du kan hålla reda på ditt barns medicinska historia över tid. Det är en utmärkt funktion om ditt barn har kronisk feber eller andra hälsoproblem som kräver regelbunden övervakning. Denna produkt är också perfekt för små barn som kanske inte är bekväma med traditionella termometrar. Den här ger resultat endast på en sekund och orsakar inget obehag.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️DOESN’T CAUSE DISCOMFORT – Tack vare den beröringsfria tekniken behöver du inte röra ditt barn direkt med termometern, vilket kan orsaka ångest och panik.

✔️GIVER EN EXAKT TEMPERATURMÄSSNING – Vår örontermometer är utrustad med ett speciellt mikrochip och en känslighetssensor som samarbetar för att säkerställa exakta resultat varje gång.

✔️GIVER RESULTAT PÅ 1 SECUND – ORTOREX™ örontermometer har en unik sensor som hjälper till att hitta temperaturen inom bara en sekund. Det finns inte längre något behov av att vänta eller prova flera gånger för att se om du fick en korrekt mätning.

✔️SÄTTAR FÖRUTTIGA MÄTNINGAR – Historieläget lagrar upp till 40 tidigare mätningar. Du behöver ingen dagbok eller något annat – ta ditt barns temperatur närhelst det känner sig febrigt och få omedelbara mätningar från det senaste läkarbesöket.

4.50
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M*****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Perfekt för snabba småttingar som inte står stilla särskilt länge! Tack!!!

 2. M***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här helt och hållet! Jag har en nyfödd bebis som har haft problem med att reglera sin kroppstemperatur och jag har använt denna för att hålla koll på den. Det är en livräddare! Den är superlätt att använda och man behöver inte ens ha kontakt med huden.

 3. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Pålitlig termometer för temporala kontroller och kontroller av innerörat vid en feberbaserad pandemi. Den är lätt och mycket användarvänlig. Har både celsius och fahrenheit för de av oss alla med olika grader av mätning.

 4. C*****q (verifierad köpare)

  Sverige

  Termometern är inte skrymmande som vissa andra termometrar. För att få en korrekt avläsning måste du hålla den ungefär 5 cm från föremålet eller pannan. Om du håller den längre bort har du ungefär en halv grad fel.

 5. O***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att använda och snabba resultat. Det är inte komplicerat med instruktioner. Bra pris och snabb leverans. Tack!!!

 6. V***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Så långt så bra. Det är mycket lätt att använda. Jag älskar att den har två sätt att kontrollera en temperatur. Mycket trevlig och fungerar utmärkt.

 7. R****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här termometern är perfekt för min dotter som hatar vanliga termometrar. Enkla funktioner, lätt att använda, exakta mätningar. Inget att ogilla med denna produkt.

 8. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här termometern! Den är enkel att använda och har exakta avläsningar. Den är för både vuxna och barn och har olika lägen. Jag skulle definitivt rekommendera den!

 9. B****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Testade den här termometern på is, varmt vatten och olika personer för att se noggrannheten. Den fungerar utmärkt! Det är en omedelbar avläsning också och jag gillar de många funktionerna.

 10. O*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag behövde något snabbt och enkelt för att ta barnens temperatur. Vårt skoldistrikt kräver att varje barns temperatur måste tas och att eventuella symtom på COVID rapporteras dagligen på varje barn innan skolan börjar. Den här termometern har gjort uppgiften snabb och enkel för mig! Lätt att använda och ganska exakt. Ett måste under dessa skrämmande tider.