Justerbart stöd för armstöd för datorer

kr185

Rea!

Justerbart stöd för armstöd för datorer

kr185

Beskrivning

Främja en hälsosam arbetsställning även när du arbetar hela dagen framför datorn!

Computer Arm Rest Support Pad är perfekt för att vila armen, särskilt när du behöver arbeta hela dagen framför datorn. Den är ergonomiskt utformad för att minska trycket på handled och arm, eliminera den ständiga belastningen på musklerna i nacke och axlar som så många datoranvändare upplever.

Datorstödet för armstöd är lämpligt både för skrivbord och stol. Den fördelar jämnt vikten på hela underarmen och armbågen. Helt 180° roterbar ergonomisk design gör att du kan välja den mest bekväma vinkeln för dig själv. Två kuddar kan installeras (en på varje sida av tangentbordet) för att ge fullt stöd till underarmarna. Computer Armstödsstödkudden ökar det tillgängliga utrymmet på skrivbordet och förbättrar arbetseffektiviteten, vilket gör den bekväm att använda hemma och på kontoret, för arbete och fritid. Dess utformning garanterar att du kan röra dig fritt, bekvämt och utan ansträngning för att utföra dina datoruppgifter.

✔️ ARM PRESSURE REDUCE – Minskar det lokala trycket på handleden och eliminerar den ständiga belastningen på musklerna i nacke, armar och axlar.

✔️ LÄTTAR TILL SKRIV OCH STOL – Den kan justeras till ditt skrivbord eller din stol, vilket säkerställer den ultimata komforten.

✔️ LÄTT ATT INSTALLERA – Inga verktyg krävs, passar de flesta datorskrivbord och stolar, den kan enkelt installeras på 5 min.

✔️ SAFE & STRONG – Tillverkad av höghållfast ABS-styrelse med vadderat minnesskum, den kommer inte att spricka eller gå sönder.

 

 

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. L***o (verifierad köpare)

  Sverige

  När jag först beställde den här tänkte jag använda den på mitt hemmakontor, men jag insåg genast att den också skulle fungera utmärkt på mitt soffbord för kvällsdatorsessioner. Super enkel uppsättning och den ger ett perfekt stöd. Jag måste vara försiktig för att inte luta mig mot den eftersom man kan se att den inte är tillräckligt stark för upprepad vikt i slutet. Skaffar en andra för min vänstra sida!

  null

 2. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten fungerar som avsett och priset är rätt. Jag köpte nästan en mycket dyrare finare version. Men jag valde den här och jag är glad. Den fungerar som jag behöver den – att stödja min arm så att min axel slutar göra ont hela tiden.

  null

 3. F***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här armstödet för skrivbordet hade räddat min rygg. Istället för att behöva sitta upp i stolen böjd vid mitt skrivbord kan jag sitta tillbaka mot stolsryggen och ändå nå musen bekvämt. Det var lätt att installera. Jag är mycket nöjd med detta köp.

 4. A***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Det mesta av min tid på datorn går åt till att använda musen med min högra hand och min axel skulle hamna i ett låst läge. detta armstöd sätter min arm på en jämn nivå så att min arm och axel inte hänger ner. Det har också lindrat mina ryggsmärtor när jag sitter vid datorn. Fantastisk produkt

 5. A***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är överlägset den bästa investeringen jag har gjort, dessa har helt tagit bort all smärta i min handled och hand från långvarig användning av arbete/gaming… det var så illa vid ett tillfälle att jag bar handledsskydd men ända sedan jag köpte dessa har det löst problemet. KÖP 2 du kommer inte att ångra dig!

 6. M***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag skaffade den här produkten eftersom mitt armstöd på min stol sitter mycket lägre än mitt datorskrivbord, och min arm tenderade att göra ont efter flera timmars spelande. Detta hjälpte min arm att hålla sig i jämnhöjd med skrivbordet vilket minskade belastningen. Den stöder armen. Gummikudden är bekväm och halkfri. På det hela taget är jag mycket nöjd med köpet.

 7. M***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Precis vad jag behövde! Som så många andra arbetar jag oväntat hemifrån. Denna pryl gör det mycket bekvämare att arbeta från min sons gamla skrivbord med en icke ergo stol. Den ger mig extra stöd när jag bläddrar i stora Excel-filer och jag märker redan att jag slipper smärta i handleder och armar i slutet av dagen. Den installeras superlätt och roteras snabbt så att jag lätt kan flytta den ur vägen när det behövs.

 8. A***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Den fungerar verkligen. Jag musar hela dagen och har alltid haft problem med axlarna eftersom jag mellan stolens placering och skrivbordets höjd och storlek aldrig har min musarm i en hälsosam position. Detta hjälper!

  null

 9. D***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag arbetar hemma och sitter vid ett skrivbord hela dagen… dessa är underbara förbättringar för mitt arbete.

  null

 10. O***k (verifierad köpare)

  Sverige

  När jag satt vid mitt skrivbord på jobbet kunde jag helt enkelt inte hitta ett sätt att vila armen bekvämt medan jag använde mitt tangentbord och min mus. Jag köpte den här för det avsedda syftet att fästa på mitt skrivbord och det verkade vara mycket enkelt. Mycket bekvämt. Rekommenderar starkt artikeln!

  null