Badkarstol För Barn

kr315

Rea!

Badkarstol För Barn

kr315

Beskrivning

Stöd ditt barn i badkaret och gör det lättare att bada med Ortorex badstol!

Du behöver inte längre oroa dig för att ditt barn ska glida av sidan av badkaret eller komma för nära vattnet! ORTOREX™ Baby Bath Seat stödjer ditt nyfödda barn, så att de är säkra från skador samtidigt som de får all den frihet som kommer med att vara i vattnet. Vår produkt garanterar att båda föräldrarna kommer att slappna av, och badrutinen kommer att bli enklare för alla inblandade i processen!

Vår badsits för spädbarn har dessutom EPS-skum med slutna celler som gör att badkudden flyter på vattenytan. Detta gör det lättare att få ditt barn i och ur sätet samtidigt som det ger ultimat säkerhet mot drunkning. Dessutom ger vår anordning barnen det stöd de behöver när de ligger i badkaret eftersom de håller dem upprätt och stabila när de badar.

Fördelar med att använda ORTOREX™-badkarstolen :

 • Ger ditt barn trygghet när det ligger i badkaret.
 • Förhindrar att ditt barn glider i badkaret.
 • Håller barnets huvud uppe och stöder nacke och rygg.
 • Hjälper föräldrarna att spara mer tid under barnets badrutiner.
 • Lindrar spänningar och stress.

ORTOREX™-badsitsen för spädbarn är tillverkad av nätduk för andningsbarhet och hållbarhet. Den har också tre justerbara spännebälten för en säker passform på badkarets sidor. Den är ganska lätt att fästa med sina spännen och den kan fällas ihop för förvaring när den inte används. Dessutom gör det mjuka, hudvänliga materialet att den är skonsam mot ditt barns hud. Dessutom är våra badsitsar också snabbtorkande, så du behöver inte oroa dig för mögel eller mjöldagg.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ SKYDDAR DITT BARN FRÅN ATT GLIDA OCH FALLA – Det uppgraderade spännesystemet håller barnets huvud uppe och stöder nacke och rygg under badet för att förhindra att det glider, faller och glider runt för mycket när det rör sina armar eller ben i badkaret.

✔️ NON-TOXIC & SKIN-FRIENDLY MATERIAL – ORTOREX™ Bath Seat är tillverkad av mjukt, hudvänligt tyg som är skonsamt för ditt barns känsliga hud. Ditt barn kommer att känna sig bekväm när det sitter i badkaret på det här underlaget.

✔️ UNSKANDE STRUKTUR – Den slutna cellstrukturen av EPS-skum innehåller gas för att ge stark flytkraft. Den har en halkfri botten, så den kommer inte att glida eller glida när du ställer ner den för att bada ditt barn.

✔️ MÅLAR BADNINGEN LÄTTARE – Vår babybadstol kan hålla ditt barn säkrare än vad du själv kan göra, vilket gör det lättare för dig att tvätta ditt barns kropp och hår utan att behöva oroa dig för en eventuell olycka.

5.00
5 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Absolut ingenting att ogilla med denna stol, den är underbar. Allvarligt talat är den väldigt mjuk för min bebis och den gör badandet enklare! Köp den, du kommer inte att ångra dig!

 2. E****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är ett totalt måste för barnens bad! Den här sitsen har en idealisk form för att hålla min bebis och kvaliteten är mycket bra. Nu känner jag mig mycket mer avslappnad när jag badar mitt barn. Denna produkt är särskilt lämplig för nyfödda barn. Hjälper mig mycket! Den är också lätt att rengöra och den torkar väldigt snabbt vilket är bra.

 3. J***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar allt med den här badstolen. Den har tre remmar för att säkert stödja barnet och den kan lätt flyta när barnet ligger i badkaret. Jag bryr mig mycket om materialet, och det här är perfekt för babyhud, det är väldigt väldigt mjukt. Rekommenderas varmt!

 4. O***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här babysitsen passar perfekt till mitt babybadkar. Min 1 månad gamla hatade att bada, men nu har han inget emot att ligga ovanpå detta badkudde. Jag tror att det beror på att den ger mys runt hans kropp och att han känner hur mjukt materialet är. Den här saken har gjort att vår babys badtid har gått från pinsam och obekväm till trevlig för både mig och min bebis! Tack tusen gånger!

 5. N*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är helt förälskad i den här badsitsen. Mitt babybadkar har en hård botten och det var verkligen obekvämt för mig att tvätta min bebis med bara en hand. Men den här badsitsen är en livräddare! Nu ligger min bebis säkert på något mjukt och inte hårt medan jag kan tvätta henne och ha användning av mina båda händer. Dessutom är den verkligen lätt att sätta upp och använda!