Ryggstödskudde för läsning Sängkudde för TV

Det ursprungliga priset var: kr1,300.Det nuvarande priset är: kr635.

Rea!

Ryggstödskudde för läsning Sängkudde för TV

Det ursprungliga priset var: kr1,300.Det nuvarande priset är: kr635.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Slappna av i ryggen och läs bekvämt utan att bli stel i nacken!

Att ligga på sängen, antingen på rygg eller på mage, för att läsa kan vara direkt obekvämt. Därför sitter många människor upprätt och lägger kuddar i ryggen för att avhjälpa situationen. Tyvärr är vanliga kuddar inte gjorda för detta ändamål. Att använda dem kan leda till krökta ryggrader och försvagande smärta på lång sikt. Detta ledde till uppfinningen av ryggstödskuddar.

Vår ryggstödskudde för läsning har ett fast stöd för huvud, rygg, axlar och midja. Den här typen av kudde är ett utmärkt alternativ för att förbättra din läsningsprocess och samtidigt åtgärda problem med ryggsmärta eller dålig hållning, eftersom den ger ett utmärkt stöd för rygg och nacke. Ryggkudden har 3 justerbara nivåer: låg, medel och hög, för att kunna anpassa sig till exakt den komfort du behöver. Produktmått: 45x45x20cm.

Kudden är tillverkad av mjuka, slitstarka och hållbara tyger. Inlägget är tillverkat av mjuk, hudvänlig bomull. Den är lämplig för personer som sitter eller vilar länge. Dessutom är den här ryggkudden en modern och fashionabel heminredning som finns i flera färgalternativ: grönt, vitt, vinrött, blått, ljusgrått, mörkgrått och kaffe. Med metalldragkedjan på ytterhöljet är det lätt att ta bort kuddfodralet för att tvätta.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ STRESSLÄNSNING — Ger en bekväm position i sängen för att läsa utan att orsaka nack- och ryggvärk.

✔️ JUSTERBAR HÖJD — Med hjälp av sidoknapparna kan du enkelt justera kudden till den nödvändiga höjden.

✔️ SIDE POCKET DESIGN — En sidoficka gör kudden praktisk och bekväm – du kan placera din mobiltelefon, fjärrkontroll eller andra varor där, så har du det alltid till hands.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Bli först med att recensera ”Ryggstödskudde för läsning Sängkudde för TV”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns inga recensioner än.