UV blått ljus som blockerar datorglasögon

kr155

Rea!

UV blått ljus som blockerar datorglasögon

kr155

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Använd elektronik utan ansträngning och njut av din digitala tid!

UV Blue Light Blocking Computer Glasses ger ett skydd mot skadligt ljus som vi alla utsätts för i vår vardag. De är perfekta för daglig användning och ger bästa möjliga vård för dina ögon både inomhus (skydd mot blått ljus) och utomhus (UV-skydd).

UV Blue Light Blocking Computer Glasses är utrustade med professionella antiblå linser, som filtrerar skadligt UV- (ultraviolett) och HEV-ljus (blått ljus), som finns i alla ljuskällor, men är särskilt koncentrerat i våra vardagliga enheter som telefoner, datorer, surfplattor och TV. Överexponering för blått ljus orsakar ofta huvudvärk, trötta och torra ögon, suddig syn, ögonspänning, visuell trötthet och sömnstörningar. Den lösning för filtrering av blått ljus som finns i våra datorglasögon hjälper dig att lindra alla negativa symptom, effektivt minska ansträngningen i ögonen och förbättra sömnen på natten. Deras HEV-absorberande teknik reflekterar skadliga blå strålar direkt, förhindrar dem från att passera genom linserna till dina ögon.

Glasögonens design innehåller två sidostycken som är anslutna till den främre ramen med metallgångjärn som säkerställer både solid och smidig öppning och stängning. De är trendiga och finns i flera färger. UV Blue Light Blocking Computer Glasses är perfekta för personer som använder digitala enheter varje dag.

✔️ UV & BLUE LIGHT BLOCK – Blockerar upp till 80 % av skadligt ljus 3 gånger mer än standardlinser.

✔️ REDUCES EYE STRAIN – Minska digitala ögonbelastningssymptom som trötta och torra ögon, huvudvärk, visuell trötthet.

✔️ FÖRBÄTTAR PRODUKTIVITET OCH SÖN – Skydda ögonen under skärmtid, vilket gör att du kan fokusera på arbetet mer effektivt och förbättra din ögonkomfort för bättre sömn.

✔️ VARIOUS DESIGN – Den perfekta balansen mellan snygg och effektiv för bästa utseende och känsla.

4.94
18 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 18 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M***z (verifierad köpare)

  Sverige

  De är super robusta och super söta. Jag har ett runt huvud och det är alltid ett farligt spel att köpa glasögon på nätet för mig själv! Jag kunde dock inte vara mer nöjd med det här köpet! De är lätta och passar perfekt! Det finns inga tryckpunkter vid mina öron! Jag älskar dem! Hittills har de varit en ögonräddare när jag stirrar på min dator/telefon och tittar på TV! Rekommenderar starkt denna produkt!

 2. А*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar absolut hur välbyggda, snygga och prisvärda dessa glasögon är. Köpte dessa glasögon för att motverka all dator/skärmtid jag ägnar mig åt. Bra köp! Kan inte slå priset!

 3. E***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar dessa bågar! Mönstret är super gulligt och tjejigt medan de svarta ramarna är lite mer maskulina. Perfekt för att titta på datorn hela dagen och känsliga ögon. Jag älskar att de är trendiga och effektivt hjälpsamma!

 4. A***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar dessa glasögon! De är super prisvärda, snygga och de skyddar dina ögon från de många timmar per dag som vi alla spenderar på våra elektroniska enheter. Skulle definitivt rekommendera. Olika färger tillgängliga också, vilket jag älskar. Jag vill ha dem alla! En för varje outfit lol

 5. H***d (verifierad köpare)

  Sverige

  Efter en hel dag vid datorn var mina ögon alltid ansträngda. Min vän rekommenderade mig att köpa dessa glasögon. Jag tycker att ögonbelastningen praktiskt taget har försvunnit när jag bär dem. Det är fantastiskt. De är till stor hjälp för mig.

 6. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är supernöjd med mina nya glasögon. Älskar att jag kan kombinera båda med olika outfits och den moderna designen de har. De är väldigt lätta, kommer med ett eget fodral och priset är rättvist.

  null

 7. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra investering i glasögon! Sedan jag började använda dessa särskilt på kvällstid när jag sitter på datorn eller tittar på TV har jag märkt en markant förbättring av mitt sömnmönster och upplever mycket mindre huvudvärk.

  null

 8. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa är fantastiska och prisvärda! De känns mycket trevligt och robust mycket bra kvalitet. Jag rekommenderar dem verkligen.

  null

 9. H***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar utmärkt för ögontrötthet från skärmen. Jag märkte en skillnad från första gången jag bar dem. Lättviktsram känns bra.

  null

 10. Y***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra för personer som använder skärmar mycket i arbetet. Det hjälper till att minska ögonbelastning och huvudvärk. Det är bra att ha så många alternativ i färg. Kommer med ett fint fodral.

  null