Molntofflor Ortopediska Sandaler

Det ursprungliga priset var: kr610.Det nuvarande priset är: kr225.

Rea!

Molntofflor Ortopediska Sandaler

Det ursprungliga priset var: kr610.Det nuvarande priset är: kr225.

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram
Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Gå utan trötthet och obehag i flera timmar!

ORTOREX™ ortopediska tofflor med mjukt minnesskum ger högsta möjliga komfort när du bär dem. Dina fötter kommer att vara avslappnande när du går tack vare den lätta och specifika formen som anpassar sig till människokroppens struktur. Den här designen simulerar spa-procedurer och massage för dina fötter med varje steg du tar. Den kommer att minskas avsevärt av smärta, trötthet och ömhet efter en lång dag.

Fördelar med att använda ORTOREX™ ortopediska tofflor:

 • Lättar smärta, ömhet och trötthet i fötterna.
 • Ger terapeutmassage
 • Simulerar spabehandlingar
 • Hjälper till att gå långa sträckor
 • Stimulerar avslappning
 • Skyddar fötterna från lera och vatten
 • Ta bort fotlukt
 • Främja säkerheten på hala ytor

Den båtformade designen kan perfekt omsluta dina fötter och skydda dina fötter 360°. Våra tofflor håller också dina fötter borta från vatten, damm och lera. Dessutom kommer solens tjocklek på 4 cm (1,57 tum) att få dig att känna att du kliver på ett moln, vilket ger en trevlig och mjuk skoupplevelse. ORTOREX™ ortopediska tofflor är dessutom unisex och kan användas av både män och kvinnor.

Våra molntofflor är tillverkade av hudvänligt EVA-material. De är utmärkt vattentäta på olika platser, t.ex. i badrummet, i poolen, på stranden, på spaet, i vardagsrummet eller i sovrummet. Om det kommer in vatten i sandalerna finns det unika dräneringshål på sidorna för att hälla ut det. ORTOREX™ molntofflor har dessutom antihalksulor. De gör det säkrare att kliva på alla våta och hala ytor.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ FOTMASSAGE – Tofflorna har mjukt taktilt minnesskum som ger en mild massage för dina fötter när du går.

✔️ LÄMPA FÖDRE FRAMTIGHET OCH ÖNSKEL – Tack vare den massage som de ortopediska tofflorna från ORTOREX™ ger kommer du att befria dina fötter från smärta, ömhet och trötthet medan du har dem på dig.

✔️ KÄNNS LIKA SOM ATT GÅ PÅ ETT MOLN – ORTOREX™ molnsandalerna har en förtjockad sulkonstruktion som gör det så mjukt att det känns som att du kliver på ett moln samtidigt som de skyddar dina fötter från lera och vatten.

✔️ ELIMINERA FOTODLUKT – Med sin design med öppen tå tillåter dessa tofflor luftcirkulation och utför en deodoriserande funktion för att minska fotlukt.

✔️ ANTI-SLIP-SULOR – Den vågiga bumpdesignen på sulorna gör våra sandaler halkfria. Det främjar dubbel säkerhet när du kliver in i duschen, badrummet eller våta och hala ytor.

✔️ LÄTTAR FÖR VARIÖRA OCCASIONER – Våra tofflor är snygga och säkra för alla årstider och tillfällen, inklusive badrum, sovrum, vardagsrum, simbassänger, stränder, spa, etc.

STORLEKSGUIDE:

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte dessa tofflor eftersom jag har artrit i båda knäna och behövde tofflor som var bekväma. Dessa är perfekta för mina behov. Jag är mycket nöjd med dessa tofflor.

 2. P***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är det tredje paret av dessa sandaler som jag har köpt och jag är ett fan! Dessa är bra för breda fötter och de ger mycket mer dämpning än andra glidskor. Jag älskar dem!

 3. A****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har problem med plantar fasciit och de här tofflorna hjälper mycket till att lugna ner min hälsmärta. Fantastisk kvalitet!

 4. T**m (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var först skeptisk till dessa molntofflor. Men jag har burit dessa som mina hemtofflor varje enskild stund. Och jag är glad att jag köpte dessa.

 5. R****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Mina fötter är lyckliga. Jag har en dubbel hälsporre och plantar fascia. Perfekt för runt huset eller snabba butiksresor.

 6. A****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Passar som förväntat, superbekväm. Jag använder dem runt huset och de är perfekta för stöd och komfort.

 7. W***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har nyligen genomgått en operation på en av mina fötter. Min fot är svullen, så jag köpte dessa för att ha dem i duschen, men jag har dem på mig hela tiden eftersom de sitter så bekvämt. De är mjuka och halkfria. Detta är en mycket viktig egenskap för mig eftersom jag är osäker när jag går.

 8. D**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa är så mjuka och svampiga. Det känns verkligen som att gå på moln.

 9. L**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar de här glidorna! De är supersöta och extremt bekväma. Bra kvalitet och det finns mer stöd än förväntat. Mina fötter svullnar inte alls i dessa.

 10. Y***e (verifierad köpare)

  Sverige

  De här tofflorna är så bekväma att ha på sig runt om i huset. Passformen är korrekt i storlek. Jag gillar dem så mycket! Alla i min familj vill ha ett par också, så jag kommer att beställa fler från Ortorex. Tack!