Kinesiologisk Ansikts- Och Nacktejp för Rynkor

kr245

Rea!

Kinesiologisk Ansikts- Och Nacktejp för Rynkor

kr245

Beskrivning

Se dina rynkor försvinna!

Förbättra cirkulationen och lyft upp din hud med vår kinesiologiska ansikts- och nacktejp för rynkor. Tejpen är utformad latexfri med mjukt akryllim och ger optimal vidhäftning på ansikts- och halsområdet.

Upplyftande utseende
Strategisk tejpning av ansiktet hjälper till att slappna av musklerna genom att hindra dem från att röra sig, vilket minskar rynkor i pannan, nasolabialveck och kråkfotsrynkor.
Multi-användningsområden
Förutom att skulptera ansiktet kan Ortorex halsband användas för att reducera dubbelhaka och strama upp hängande kalkonhals.
Bantningseffekt
Ortorex ansikts- och halsband använder kinesiologiska principer för att förbättra blodcirkulationen och lymfedräneringen för en synlig ansiktskontureringseffekt.
Hållbart material

Vårt tejps mjuka och andningsbara tyg kan hålla i upp till tre dagar.

Dragförmiga egenskaper

Tejpens starka elasticitet garanterar att den håller sig på plats.

Icke-allergisk

Perfekt för känslig hud.

Fler anledningar att älska vår produkt
Lätt Att Använda
Läkemedelsfri
Föryngrande Utseende
Icke-Kirurgisk
Säker Att Använda
4.73
11 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Använde dessa för ansikts tejpning över natten. Det fungerade bra! Inga dåliga reaktioner i ansiktet. Jag tejpade varje natt i en vecka och fick riktigt bra resultat. Rekommenderas!!!

 2. K***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här på pannan när jag ska somna och egentligen när som helst när jag är stressad. Att använda på pannan hjälper till att slappna av i musklerna.

 3. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har provat alla krämer, speciella kuddar, obekväma plåster, ingenting fungerade. Jag sover på sidan, vilket gör att mitt ansikte, särskilt min mun, pressas ihop och orsakar fula vertikala rynkor som har blivit allt värre med åldern. Jag bestämde mig för att prova den här tejpen. Jag gjorde en mustasch av tejpen så att min överläpp inte kunde klämmas ihop. När jag drog av tejpen (som går av mycket smärtfritt) kunde jag inte tro mina ögon! ALLA mina rynkor var borta som om jag aldrig hade haft några, och min hud var inte skadad alls! 10000% rekommenderar det!

 4. C*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Ansiktstejpen är fantastisk! Jag har använt den i ungefär en månad varje kväll & jag märker en sådan skillnad i mina pannrynkor, de sitter inte så djupt längre. Jag har också extremt känslig hud med eksem & den här tejpen störde inte min hud alls.

 5. M**l (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastiska ansiktsband! Lätt att ta på och av, irriterar inte huden och lämnar inga röda märken. Om du vill se subtila och naturliga skillnader i dina vanliga ansiktsuttryck ska du använda denna skönhetsprodukt.

 6. N***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten är verkligen effektiv och ger bra valuta för pengarna. Jag började få fina linjer i pannan efter att ha fått barn. Jag använde dessa band i två veckor i sträck och de försvann! De håller sig i schack och så länge du är konsekvent kommer du att se bra resultat

 7. T***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag får riktigt dåliga sömnlinjer när jag sover i ansiktet. I takt med att jag blir äldre tar de längre och längre tid att försvinna under hela morgonen. Några av linjerna började stanna kvar hela dagen. Sedan jag använde denna tejp vaknar jag med inga djupa veck och mina ursprungliga linjer är inte lika märkbara. Mycket nöjd med denna teknik

 8. O***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Har definitivt varit till hjälp hittills när det gäller att få mina ansiktsmuskler att känna sig avslappnade och föryngrade nästa dag! Hjälper mig också att andas bättre när jag använder dem på näsan. Jag älskar att sova med dem på!

 9. D****o (verifierad köpare)

  Sverige

  Vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta men jag känner mig omedelbart avslappnad i ansiktet efter att ha tagit på mig detta. Det är lite som att få en massage. Jag har inga problem med att ta bort den, lite som ett väldigt mjukt lätt bandaid

 10. L**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker att denna tejp är lätt att ta bort när jag vill. Jag har känslig hud och perioral dermatit. Min hud har inte haft några negativa reaktioner på denna tejp. Min hud ser också fantastisk ut. Den suddar ut rynkor, åtminstone tillfälligt. Jag är verkligen fast!