Flytande Kam Hårbotten Masserande Applikator

Det ursprungliga priset var: kr620.Det nuvarande priset är: kr310.

Rea!

Flytande Kam Hårbotten Masserande Applikator

Det ursprungliga priset var: kr620.Det nuvarande priset är: kr310.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Säg adjö till att smeta för hand!

Ortorex flytande kam är ett innovativt sätt att upprätthålla hårbottens hygien och hälsa. Med en 50 ml tank håller den dina händer fria från att applicera dina favorit hårprodukter. Med stora avstånd och mönstrad i en mjuk båge passar den för alla hårtyper: rakt, lockigt, vågigt och sicksackigt.

Ultimativ komfort
Vår flytande kam är bekväm att använda. De mjuka och flexibla borstarna skadar eller reder inte hårbotten och trasslar inte heller in håret. Dessutom har vår massagekam en ergonomisk form som gör den lätt att greppa.
Hårväxt
Vår kam har elastiska tänder med rullande bollar. Genom att använda den som en hårbottenmassageapparat förbättras huvudets blodmikrocirkulation och säkerställer en jämn tillförsel av näringsämnen till hårsäckarna. Som ett resultat av detta stabiliserar och reverserar regelbunden användning av vårt verktyg håravfall.
Djupgående behandling
Ortorex kam-applikatorn levererar hårvätskor direkt till hårbotten utan att smeta över håret, vilket hjälper dem att nå folliklarna snabbare. Den masserande processen ökar också absorptionen i hårbotten av de behandlings- och skönhetsprodukter du använder.
Inget läckage

De rullande kultänderna exponerar vätskan endast när du trycker kammen mot huvudet, vilket förhindrar spill och kladd.

Olika vätskor

Ortorex massagekam är lämplig för alla typer av eteriska oljor, tonika, balsam, balsam, näringslösningar och andra vätskor med låg viskositet.

Lätt att använda

Fyll bara kammen med den nödvändiga vätskan, stäng locket och börja massera huvudet.

Fler anledningar att älska vår enhet
Lättvikt
Bärbar
Vattentät
Tvättbar
4.73
11 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar den här applikatorn eftersom den förvarar mina oljor, jag kan använda den för applicering och den är perfekt för att massera in oljorna. Den är väldigt enkel och lätt att använda och rengöra. Den är inte heller stor så den är lätt att förvara.

 2. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna apparat kan fördela eteriska oljor på hårbotten utan att få det över hela håret och handen. Passar perfekt till hårbotten. Oljan kommer ut precis som den ska när man rullar den på huvudet.

 3. A***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har torr hårbotten och kommer på mig själv med att gnugga schampot för hårt ibland, vilket då irriterar min hårbotten. Så den här applikatorkammen var ett trevligt sätt att fördela en återfuktande olja på min hårbotten.

 4. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder en hårbottenbehandling för tunnare hår och det har varit en rörig sak att använda. Den hamnar över hela händerna och på för många ställen i håret där jag inte vill att den ska vara. Denna applikator för hårbottenmassage och hårbehandling gör det hela så mycket enklare och mindre kladdigt. Jag knackar den på hårbotten några gånger och masserar sedan hårbotten i cirkulära rörelser. Det verkar fungera bäst för mig.

 5. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har riktigt tjockt hår och känslig hårbotten och jag har verkligen svårt att få in schampo i håret och få det rent. Med den här apparaten kan du lägga en vätska i bollen och sedan har de små kammarna en push-release-effekt för att släppa ut vätskan bredvid hårbotten. Bra sak.

 6. B*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har letat efter en sådan här produkt ett tag. Jag blev så glad när jag hittade den på Ortorex! Jag har använt den med olika eteriska oljeblandningar och ibland med rosenvatten eller lavendelvatten. Jag tycker att det är så mycket bättre än det traditionella sättet. Värt varenda krona!

 7. L**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kammen fungerar riktigt bra. Jag använder minoxidillösning mot håravfall och den här saken har gjort det så mycket lättare att applicera. Den fastnar inte heller i håret. Rekommenderar verkligen den här saken!

 8. Z***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket trevlig liten apparat och lätt att använda. Det bästa är att oljan kan appliceras direkt på hårbotten. Ingen röra.

 9. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Enkel och jämn applicering. Lätt att fylla på. Små rullar levererar dina hårvårdsprodukter där de är avsedda. Känns bra faktiskt. Tryck inte på, det fungerar med lite eller minimalt tryck. Skulle rekommendera

 10. O***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är bra för dem som vill få näringsämnen (eller mediciner) direkt till hårbotten. Jag har använt den för hårbotten & rotoljor för allmän hårvård