Ortopediska stödsulor för fotvalv

Det ursprungliga priset var: kr383.Det nuvarande priset är: kr255.

Rea!

Ortopediska stödsulor för fotvalv

Det ursprungliga priset var: kr383.Det nuvarande priset är: kr255.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Stöd dina fötter med Ortorex inläggssulor som är utformade för att göra alla skor mer bekväma och stödjande!

Om du lider av fotvärk eller har skor med mycket lite stöd kan du enkelt sätta in ortopediska inlägg i dina favoritskor för att få ytterligare dämpning, stöd för fotvalvet och bättre passform. De rekommenderas av fotvårdsläkare för lindring av fotvärk, hälvärk, skenvärk, knävärk och ryggvärk.

Dessa ortopediska inlägg fungerar både för män och kvinnor, för sport eller arbete, för platta fötter eller andra vanliga fotproblem, t.ex. benskörhet. Inläggssulan är utformad med ett tunt material överallt och en vaggande häl och stödjer foten med sin halvstyva båge samtidigt som den hjälper till att upprätthålla en korrekt gångform. Dessutom är inläggets utformning superbekväm men ändå stödjande och innehåller ett antibakteriellt toppskikt. Inläggssulorna är konstruerade med halkskyddsteknik som håller dem på plats och din häl på själva inlägget.

Dessa ortopediska inläggssulor kan användas för allt från manuellt arbete till vandring, bergsklättring eller lagsporter, eftersom de är utformade med en djup U-formad hälkopp. Den hjälper till att stabilisera och stödja foten och förhindrar glidning och friktion under aktiviteter med hög påverkan och långa distanser.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ SÄRTELÄNSNING – Kliniskt bevisat att det ger en omedelbar och heldagslindring av hälsmärta som hälsporre, allmän hälförsvåring och korrigering av plattfötter.

✔️ ANDNINGSMATERIAL – Det översta lagret är tillverkat av mjukt material av högsta kvalitet. Det hjälper till att hålla fötterna svala och bekväma genom att suga upp all svett och fukt även i varma väderförhållanden. Skoinläggets anti-svettmaterial hjälper fötterna att hålla sig torra och svala under ansträngande aktiviteter, vilket gör att fötterna är bekväma, friskare och blåsfria.

✔️ U-SHAPE DESIGN – Hjälper till att jämnt fördela din vikt och omjustera ditt skelettsystem för att skydda hälen vid svår påverkan vid landning, under gång eller löpning. De ergonomiskt utformade lättviktsinläggen ger långvariga timmar av komfort och stötdämpning.

STORLEKSDIAGRAM:

Dessa mångsidiga innersulor passar i herr- och damskor i storlekarna 35-40 EU eller 41-46 EU. Inläggssulorna kan klippas och skräddarsys för att passa alla fötter.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. I***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar de här innerskorna så mycket! De har bokstavligen räddat mina fötter på jobbet! Tack för en välgjord och stödjande produkt.

 2. A***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Gillar verkligen dessa!!! Hjälpte verkligen till att lindra planter fasciit. Jag bär dem i mina stövlar och sneakers för den extra kudden och komforten. Rekommenderar starkt!

  null

 3. W***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Produkten levererades i tid och exakt i ordning. Dessa inlägg gav mig precis det stöd och den dämpning jag behövde för mina löparskor. Rekommenderas starkt.

  null

 4. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra stöd för min fotvalv och hälsmärta!!!

  null

 5. M***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Inläggssulorna är mycket bekväma och fotstödet är fantastiskt! Efter några bärningar för att vänja sig vid dem gjorde de en märkbar skillnad! Kommer att skaffa ett par till.

  null

 6. E***u (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har planter Faciitis och dessa är perfekta för att hålla mig borta från mina klackar! Mina fötter känns mycket bättre nu!

  null

 7. V***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är en löpare. Dessa hjälpte verkligen till med ett akillesproblem jag hade för ett par år sedan och de håller länge.

  null

 8. Z***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag behövde de ortopediska innerskorna för plantar fascitis. Bra stöd!

  null

 9. F***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har platta fötter och jag har alltid haft problem med att hitta inlägg som stödjer mina platta bågar. Dessa fungerar utmärkt för mig! Kommer att köpa fler!

  null

 10. J***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Bästa innersulorna! Dessa rekommenderades varmt av min fotvårdare. De ger bra stöd för att vara på mina fötter hela dagen – så bekväma!

  null