Tablet Stand iPad Kuddehållare

kr230

Rea!

Tablet Stand iPad Kuddehållare

kr230

Beskrivning

Trött på att hålla upp din telefon eller surfplatta? Då är vår mjuka kuddehållare för surfplattor och iPad utformad speciellt för dig! 

Med hjälp av Tablett- och iPad-kuddehållaren är det det bekvämaste sättet att titta på dina favoritprogram, shoppa efter de bästa erbjudandena och videochatta med vänner eller familj från din säng, soffa, fåtölj eller bil. Du kan lika gärna använda den på bordet för att visa upp recept, hjälpa dina barn att öva på musik eller bekvämt göra sina läxor och till och med hålla dem glada och upptagna på vägen.

Den tri-ledge-designen ger dig tre perfekta betraktningsvinklar, oavsett om du ligger ner, sitter upp eller står. Du kan uppleva handsfree skärmtid utan några justeringsproblem.

Tabletthållaren är tillverkad av ett innovativt dämpat skum som är ultra lättviktigt och supermjukt mjukt för att bekvämt vila i ditt knä. Den är styv nog så att du kan svepa, torka eller skriva med precision och snabbhet, och det glidfria tyget och innovativa designen av kanten håller säkert alla dina enheter.

Den är utformad för att hålla surfplattor, iPads, e-bokläsare, smartphones, tidskrifter och böcker.

Det här surfplattestället har en liten ficka på sidan och ytterligare en på baksidan för enkel förvaring av tillbehör som hörlurar, laddkabel, styluspenna, glasögon med mera. Kuddehållaren är tillverkad av hållbart och halkfritt linne och bomull. Dessutom är överdraget avtagbart och helt maskintvättbart. Roliga färger att välja mellan – perfekt för barn och tonåringar. Storleken på kuddskötestället är 28*20,5*21cm. Placera bara dina enheter på hållaren, ställ hållaren på skrivbordet, sängen, soffan, knäet, stolen eller till och med i bilen för att bekvämt läsa eller titta på dina favoritserier och YouTube-kanaler utan irriterande belastning av nacke och händer. Det är perfekt för att hålla alla organiserade och även förberedda för virtuella möten eller lärande!

✔️ MULTI-PURPOSE – Är kompatibel med de flesta surfplattor, e-läsare, smartphones och läsmaterial, inklusive: iPad mini, air, pro, iPad 1-4; Samsung Galaxy-tabletter, Kindle, HTC, LG, Nokia Lumia, OnePlus, Dragon Touch & Google Nexus, barnplattor, böcker, tidskrifter, läroböcker.

✔️ 3 VIEWING ANGLES – Ger 3 olika visningsvinklar för att hålla din surfplatta eller bok i den bästa vinkeln för dig.

✔️ STURDY & LIGHTWEIGHT – Tillverkad av ultrahållbart, lättviktigt skum och halkfritt tyg för ett stabilt stativ av dina enheter.

✔️ TRAVEL FRIENDLY – Det bekväma bärhandtaget gör stativet till ett reseessentiellt för dig som vill läsa böcker eller titta på serier på språng.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av hur mycket jag gillade den här kudden. Jag tyckte att två av de 3 vinklarna var bra för att lägga min surfplatta eller telefon på för att kunna använda dem handsfree. Jag rekommenderar den här kudden för att ligga i sängen eller sitta den på knät för att läsa serier eller använda din surfplatta eller telefon.

  null

 2. E***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Överlag en bra artikel, jag använder min med Amazon Fire 10 och den passar perfekt utan att hindra sikten på skärmen. Jag rekommenderar starkt att du köper dig en Pillow Pad.

  null

 3. W***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här tablettstället är perfekt för att hålla min iPad i knät och eliminerar belastningen på mina handleder. Den är lättviktig och robust.

  null

 4. J***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kuddeplattan gör susen och sparar på min nacke och rygg. Jag kan också lägga den på ett bord eller min säng och titta på videor eller spela spel utan att skada min nacke.

  null

 5. S***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar denna, den är perfekt för att hålla min surfplatta (som blir tung när jag håller den). Jag rekommenderar den definitivt.

  null

 6. I***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Överlag mycket nöjd med denna, den har till och med en liten ficka på sidan!

  null

 7. Y***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Hittills älskar jag den! Den har tre sidor med lite olika vinklar och är tillräckligt tung för att hålla min surfplatta stadigt. På det hela taget kan jag varmt rekommendera det här stativet.

  null

 8. A***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Den har olika vinklar som håller min läsare precis rätt, oavsett om jag sitter i soffan, ligger i sängen eller läser till bordet. Älskar den!

  null

 9. G***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Produkten stämmer perfekt med beskrivningen, anlände enligt tidtabell. Väl förpackad, perfekt form. Rekommenderas starkt!

  null

 10. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Önskar att jag hade haft den här för flera år sedan. Mycket robust. Jag älskar det här kuddstället för läsning i sängen, särskilt bra med iPad.

  null