Skrapa för tunga

kr232

Rea!

Skrapa för tunga

kr232

Beskrivning

Håll tungan ren med ORTOREX Tongue Scraper!

Att rengöra tungan med en tungskrapa är viktigt för en god munhälsa. Den här ergonomiska apparaten rengör tungan från bakterier, döda celler, svamp och osmält mat. ORTOREX™ Tongskrapan avlägsnar gifter, som kallas ama, från tungans yta, vilket inte bara fräschar upp andedräkten utan förbättrar matsmältningen. Att använda en tungskrapa minskar alltså dålig andedräkt på tungan, förbättrar smaksinnet och stimulerar försiktigt de inre organen.

Vår tungskrapa är tillverkad av rostfritt stål, är intoxisk, steriliserbar och mycket mer hållbar än plastskrapor. Den kommer inte att rosta eller samla mögel. På grund av sitt material av rostfritt stål avlägsnar den här tungskrapan gifter och förhindrar bakterier från att växa på själva skrapan. ORTOREX™-tungskrapan har två icke-syntetiska handtag för ett bra grepp och en anti-gagging-rygg för rengöring bakifrån i munnen. Med en flexibel men robust och jämn kurva kan den lätt nå baksidan av tungan och effektivt rengöra den.
ORTOREX™ Tongskrapan har en bekväm storlek och passar både vuxna och barn. Du kan sterilisera den högkvalitativa metallen utan problem, och rengöringsprocessen för den här tungskrapan är ganska enkel. För bästa resultat, använd den dagligen efter tandborstning.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ ELIMINATES BAD BREATH – ORTOREX™ Tongue Scraper är det bästa botemedlet mot dålig andedräkt. Den kommer att skrapa bort bekymmer med dålig andedräkt.

✔️ FÖRBYGGAR BACTERIA VÄXT – Vår tungskrapa i rostfritt stål har antibakteriella egenskaper som gör det enkelt att avlägsna gifter och förhindra att bakterier växer, inte bara på tungan utan även på själva skrapan.

✔️ FÖRBÄTTAR DIGESTIONEN – Om tungan är belagd kan den inte signalera rätt matsmältningsenzymer för att smälta maten ordentligt. Att skrapa tungan är också ett sätt att läka och förbättra matsmältningen.

✔️ FÖRBÄTTAR DITT SÄTTESÄTT – När du rengör din tunga förbättrar du ditt smaksinne.

✔️ REACHES THE BACK OF THE TONGUE – Med en flexibel men robust och jämn kurva kan den lätt nå baksidan av tungan och effektivt rengöra den.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA – Den U-formade böjda skrapan är flexibel nog att vrida och vända sig och skrapa alla hörn på tungan.

4.70
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. G***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har aldrig använt en tungrengöringsapparat tidigare, så jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig. Den är dock mycket effektiv och ganska skonsam. Det finns ingen kväljningsreflex! Jag skulle köpa en till till min man.

 2. L****s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blev besviken till en början eftersom den inte fick bort alla äckliga saker från min tunga. Den blev öm efter flera skrapningar och var frustrerande. Men sedan efter några dagars användning blev det bättre och bättre. Så överdriv inte, ta det långsamt så kommer du så småningom att få en ren tunga.

 3. K***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den fungerar fantastiskt bra och känns som om den är av hög kvalitet. Dessutom har den en hyfsad vikt, enkel design och är superlätt att rengöra.

 4. A**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Efter att ha använt denna tungskrapa känner jag den fräscha andedräkten och inga matsmältningsproblem längre!

 5. G**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt! Jag såg effekten efter första användningen

 6. Y***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jämfört med plastskrapor är dessa mycket bekväma och effektiva. Materialet av rostfritt stål är perfekt för dessa tungskrapor.

 7. M**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Min tandhygienist rådde mig att köpa en tungskrapa. Jag har använt den i 2 veckor och är mycket nöjd. Bra!

 8. S***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här tungskrapan!!! Den rengör min tunga perfekt och gör den supermjuk och ren.

 9. J****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Mitt mål med att köpa den här produkten var att eliminera överflödet av mikroorganismer av hälsoskäl. När jag för första gången kliade mig på tungan kunde jag inte acceptera vilken mängd som föll av! Jag är glad över att vara befriad från oönskade celler och skräp.

 10. D***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är ett utomordentligt framsteg för att hålla sig med ett bra välbefinnande i munnen och är så lätt att använda. Det är bara att skaffa den och du kommer att se en stor skillnad!