Resa Bärbar Potta

Det ursprungliga priset var: kr563.Det nuvarande priset är: kr328.

Rea!

Resa Bärbar Potta

Det ursprungliga priset var: kr563.Det nuvarande priset är: kr328.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Bli av med ovälkomna olyckor med Ortorex Travel Portable Potty!

ORTOREX™ Portable Potty är speciellt utformad för barn som ännu inte är pottränade eller behöver hjälp i en nödsituation. Att ta med sig en av våra potter på längre resor eller när du är på språng är alltid ett smart val som avsevärt underlättar ditt liv. ORTOREX™ pottan för barn förfogar över flera funktioner. För det första är det en fantastisk pottträningsprodukt som kan användas för både pojkar och flickor. För det andra kan den användas som en toalettsitsförminskare för att anpassa alla vanliga toalettsitsar. Slutligen kan du använda den både hemma och på resor.

Med den här Travel Portable Potty till hands behöver du inte göra några större förändringar eftersom den får plats i alla bilkofferutrymmen. Du kan enkelt fälla ner den för att ta mindre plats samtidigt som du ger ditt barn det nödvändiga stödet. Förutom själva potten kan du välja att ditt paket ska komma med två eller tio pottsäckar. Att använda pottpåsar är ett mycket hygieniskt och enkelt sätt att städa upp efter ditt barn.

Fördelar med att använda ORTOREX™ Portable Potty:

 • Ger stöd till ditt barn så att det kan känna sig säkert.
 • Anpassar sig till alla vanliga toalettstolar
 • Tar liten plats när den inte används
 • Levereras med två eller tio pottpåsar för att göra sig av med avfallet beroende på önskemål.
 • Tränar ditt barn att använda toaletten
 • Kan lätt rengöras

Vår portabla pottan för resor är tillverkad av högkvalitativa och hållbara ABS och TPE-material. Den här produkten är hypoallergen och kommer inte att orsaka någon irritation på barnets känsliga hud. Pottens robusthet garanterar att ditt barn kommer att kunna använda den från sitt första levnadsår till sju år.

Användning:

Först vänder du toalettsitsens baksida upp och ner och skjuter de tre fötterna framåt till springan. När du använder den som en fristående pottan vrider du fötterna 90 grader. När du använder den tillsammans med en toalett vänder du fötterna 180 grader. Skjut sedan fötterna mot springan igen tills de ”klickar” på plats. För att underlätta rengöringen kan du lägga en av pottpåsarna mellan den hopfällbara potten och ABS-toalettsitsen.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA OCH FÖRVARA – Du kan tömma ORTOREX™ Portable Potty med hjälp av speciella pottpåsar. Den är hopfällbar, så den tar liten plats när den inte används – men den är alltid redo att användas.

✔️ PROMOTERAR POTTY TRAINING – Vår portabla potty är ett utmärkt sätt för ditt småbarn att vänja sig vid att använda toaletten själv utan att behöva oroa sig för att ramla ner i en öppen toalettstol i vuxenstorlek. Den ger barnen stöd och självförtroende att använda toaletten.

✔️ ANPASSNING TILL VARJE TOILETSSÄTT – Vår potta för barn kommer med flexibla armar som anpassar sig till alla vanliga toalettstolar, även i vuxenstorlek, oavsett var du går.

✔️ FEATURES NON-SLIP DESIGN – ORTOREX™ Portable Potty antar en trepunktsfixeringsstruktur med halkfria fotkuddar, vilket säkerställer toalettstolens stabilitet.

5.00
4 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. C*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är bokstavligen det bästa vi har i vårt lager för potträning på språng! Varje gång min dotter måste gå, hittar jag en avskild plats att stanna på och hon använder den varje gång. Hon är nu potträning och använder den fortfarande när vi måste åka någonstans! Vi älskar den här pottan!

 2. B****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här potten är väldigt liten men den är gjord för att vara kontinental och portabel. Det är perfekt för att ta med den i bilen när ditt småbarn fortfarande inte är så bra på offentliga toaletter. Vi tog den här på en 13 timmars bilresa och den fungerade utmärkt! Extremt nöjd med mitt köp.

 3. I*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här lilla pottan är en vinst! Min son använder den dagligen hemma och jag tar även med den på långa bilresor. Super enkel att använda och de små sopsäckarna gör den lätt att rengöra också. Storleken är perfekt. Skulle definitivt rekommendera den till alla som har små barn!

 4. H****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Min tvååriga dotter älskar den här. Hon var livrädd för att sitta på toaletten men nu använder hon den här potten och har inga problem med den. Den har den perfekta höjden för henne. Älskar allt med den här produkten.