U-Formad Elektrisk Massageapparat För Nacke Och Axel

Det ursprungliga priset var: kr950.Det nuvarande priset är: kr475.

Rea!

U-Formad Elektrisk Massageapparat För Nacke Och Axel

Det ursprungliga priset var: kr950.Det nuvarande priset är: kr475.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Bli av med muskelspänningar!

Ortorex Massager lindrar stelhet och trötthet genom att simulera en riktig massörs handrörelser. Den erbjuder riktad massage för att lugna trötta och spända muskler. Dessutom låter den dig slappna av och främjar bättre sömn.

SMÄRTLINDRING
Shiatsumassagen främjar blodcirkulationen och levererar syre till musklerna. Detta spelar en smärtstillande effekt och gör det möjligt att släppa värk, stress och spänningar.
ERGONOMISK UTFORMNING
Vår enhet antar en U-form. Den passar kroppens konturer för att utföra effektiv massage och låter dina händer vila.
LÄTT ATT ANVÄNDA
Ortorex Massager har en kontroll med en enda knapp. Det är bara att applicera den på målområdet och trycka på on/off-knappen för att starta terapisessionen.
Djup knådning

De 16 knutarna ändrar sin rotationsriktning för ökad avkoppling.

Justerbara inställningar

Kontrollpanelen gör det möjligt att få personlig massage med maximal komfort.

Användning för hela kroppen

Vår enhet kan användas från topp till tå för att säkerställa ett lugnt tillstånd.

Fler anledningar till att älska vårt massagekort
Lättvikt
Bärbar
Andningsbart nät
Automatisk avstängning
Låg ljudnivå
Handsfree
Specifikationer
Vikt:
1,5 kg (3,3 lbs)
Mått:
19.7x17.7x11.8 tum (50x45x30 cm)
Effekt:
25W
Material:
PU & ABS
4.88
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. L**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk produkt. Den hjälpte till att lindra smärta och obehag i mina ben, lår och glutes med mera. Massagen känns bra och den är tillräckligt stark för att det ska kännas som att man får en bra massage.

 2. J***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här produkten för att lindra min klämda nerv. Jag använder den två gånger om dagen och den hjälper till att luckra upp nervområdet. Jag använder den fortfarande eftersom jag har spända muskler.

 3. N***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft den här massagemaskinen i en månad nu. Jag har använt den på allt från fötter, vader, ischias, rygg, bröst och nacke. Jag älskar att jag kan hitta alla dessa begravda, inflammerade muskler bara genom att dra den hårdare runt mina smärtpunkter. Jag skulle köpa den här igen!

 4. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är fantastiskt! Utmärkt djupvävnadsmassage för svåråtkomlig nacke och bröstkorg!!! Bra tryck & du kan använda den var som helst på kroppen. Prova den!!

 5. R***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är verkligen välgjord och av bra kvalitet. Eftersom dina armar håller den och den hänger, gör det att dina axlar kan slappna av mer vilket hjälper massagebandet att verkligen komma in där. Jag älskar också att man kan justera trycket så lätt. På det hela taget är jag 100 % nöjd med den.

 6. S***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här apparaten har varit absolut hjälpsam för att förebygga migrän från spända muskler. Jag brukar få migrän som börjar i nacken på grund av stress. Den här grejen har faktiskt gjort att jag har kunnat förebygga dem genom att fånga upp spänningen. Jag tyckte också att det var till stor hjälp att dricka mycket vatten efter en session med denna massagemaskin för att filtrera bort de gifter och den mjölksyra som frigörs. Sammantaget är detta ett av mina favoritköp någonsin!

 7. O***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har skolios och kan köra det här massageapparaten upp och ner längs ryggraden och applicera det tryck jag behöver! Jag älskar den här saken och livet skulle fortfarande lida av smärta om jag inte hade haft den!

 8. H***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk apparat. Från början använde jag den för mina spända nack- och axelmuskler och för att hjälpa till med migrän. Men nu lägger jag den på sängen och masserar baksidan av mina knän, vader, anklar och hamstrings. Den har definitivt luckrat upp mina trånga smärtsamma knän och jag har inte behövt ta någon smärtstillande medicin sedan jag började massera mina ben. Jag älskar den här massagemaskinen!!!

 9. A*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Hade en nackskada och detta hjälpte till med smärtlindring! Skulle definitivt rekommendera. Inställningarna är enkla och det är mycket lätt att justera för nack- och ryggmassage. Jag kommer att fortsätta att använda den säkert!!!

 10. E****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna massagemaskin eftersom jag behövde något som hjälpte mig med min ryggsmärta & fibromyalgi. Detta har hjälpt mig mycket med djupgående smärtlindring. Rekommenderar den starkt.