U-formad Resekudde Med Nackmassage

Det ursprungliga priset var: kr1,020.Det nuvarande priset är: kr510.

Rea!

U-formad Resekudde Med Nackmassage

Det ursprungliga priset var: kr1,020.Det nuvarande priset är: kr510.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Få omedelbar lindring från nacksmärta

Vår massagekudde är ett enkelt sätt att släppa på muskelspänningar och eliminera trötthet. Tre massagealternativ och ett värmeläge gör att du blir av med ömhet i nacken. Du kommer att märka förändringen direkt! Den speciella U-formade designen ger extra dämpning, vilket ökar din komfort.

SPÄNNINGSLINDRING
Den här massageapparaten smälter bort din dagliga stress. Den hjälper till att lugna spända muskler och ger en djup känsla av avslappning.
SMÄRTLINDRING
Ortorex massagekudde främjar blodcirkulationen och minskar därmed muskelinflammation. Den kan hjälpa mot nack- och axelsmärtor.
ÖKAD RÖRLIGHET
Konstant användning av vår apparat gör din nacke flexibel och frisk.
Dubbel verkan

En kombination av värme och vibrationer ger djup vävnadslindring. Du kommer att märka förbättringar nästan omedelbart. Känn dig föryngrad och redo att ta itu med dagen!

Ergonomisk utformning

Ortorex U-formade massageapparat är utformad för att ge bästa möjliga komfort. Den är tillverkad av memory foam och följer perfekt ryggradens kurva. Dessutom kan du använda dragsnöret för att justera passformen efter dina önskemål.

Varierade alternativ

Få en professionell nackmassage med vår apparat! Den erbjuder tre typer av vibrationer och två riktningar som du kan välja mellan. Ställ in den som du vill och låt din kropp slappna av!

Fler skäl att älska vår U-formade nackmassageapparat
Bärbar
Lång batteritid
Användarvänlig
Automatisk Avstängning
Lätt Att Rengöra
Specifikationer
Funktion:
Heating
Massage
Vibration
Direction change
Effekt:
7W
Ingångsspänning:
5V/1A
Strömförsörjning:
USB
Batterikapacitet:
1200 mAh
Laddningstid:
2 hours
Vikt:
1.54 lbs (700 g)
4.85
13 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. M***e (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här kudden är mycket lätt att använda och ger en skön massage. Tyget är mjukt och materialet verkar hållbart. Den är också mycket kompakt och håller sig på plats. Trevligt värde

  2. S**a (verifierad köpare)

    Sverige

    Detta är en mycket kraftfull kudde för nack- och halsmassage! Super bekväm och mjuk, lätt och lätt att använda på resan eller för att använda dagligen! Rekommenderar den starkt!!!

  3. S***n (verifierad köpare)

    Sverige

    Fungerar bra för min spänningshuvudvärk och är ganska tyst, jag älskar att använda den med värmen och tycker att det är avslappnande. Värt pengarna ????

  4. H****d (verifierad köpare)

    Sverige

    Detta kommer definitivt att läggas till min samling av massageverktyg. De olika inställningarna möjliggör olika lägen, som värme, massage eller vabration. Den är välgjord och batteritiden är fantastisk.

  5. G***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Den vibrerar och värmer helt fantastiskt! Den mjuka kudden är av fint kvalitetsmaterial. Mjuk och trycker inte för hårt på nackmusklerna. Super nöjd med den!!!

  6. L***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Detta har varit en livräddare efter långa dagar på jobbet. Den är så bra på att lindra spänningar och hjälpa mig att varva ner.

  7. J*****e (verifierad köpare)

    Sverige

    Absolut förälskad i min massagemaskin! Den är väldigt lugnande, jag kommer på mig själv med att använda den under arbetspauserna för att ta bort mina spänningar i nacken. Rekommenderas starkt till alla som behöver lite extra avkoppling och stöd! ?

  8. N***l (verifierad köpare)

    Sverige

    Värmer och masserar bra och hjälper till att lindra nacksmärtor. Den har två masserande knoppar inuti som rör sig och masserar dina smärtsamma ställen. Fungerar fantastiskt!

  9. D**e (verifierad köpare)

    Sverige

    Var skeptisk till en början, den här kudden har verkligen hjälpt till med nacksmärta och lindring av stress. Bra köp!

  10. P***l (verifierad köpare)

    Sverige

    Den här nackmassagekudden är bekväm, jag gillar minnesskummet. Jag har fruktansvärt ont i nacken, särskilt när jag reser. Den här massagemaskinen hjälper mycket mot smärta i djupa muskelvävnader. Och den är inte skrymmande, så bekväm att ta med sig. Rekommenderad