Elektrisk Kastvärmefilt

kr599kr975

Rea!

Elektrisk Kastvärmefilt

kr599kr975

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Sätt dig i lugn och ro för värmebehandling!

Ortorex värmetäcke gör att du kan omge dig med komfort för en positiv inverkan på hälsan. Dess terapeutiska värme ökar blodcirkulationen för att lindra muskelsmärta och påskynda återhämtning vid förkylning, influensa och skador. Dessutom hjälper den till att sova bättre och främjar en natt med oavbruten slummer.

Smärtlindring
Genom att öka blodflödet levererar Ortorex Heating Blanket syre till alla kroppsdelar. Detta lindrar ömhet, värkande muskler och kramper.
Kostnadseffektivt
Vår filt behöver bara använda energi för att hålla dig varm, inte ett helt rum. Du får det mysigare utan att behöva betala en förmögenhet för centralvärme.
Djup avslappning
Att sova under trycket från den här uppvärmda filten aktiverar nervsystemet och frigör serotonin. Detta minskar i sin tur stress och spänningar, vilket gör att du känner dig lugn och förbättrar ditt humör.
Snabb uppvärmning

Ortorex-täcket värms snabbt och jämnt, så att du kan somna snabbare.

Säker att använda

Vår enhet har en automatisk avstängningsfunktion för att eliminera säkerhetsbekymmer.

Användarvänlig kontroll

Vår filt gör det möjligt att reglera temperaturen för en personlig komfortnivå.

Fler skäl att älska vår filt
Överhettningsskydd
Mjuk
Hudvänlig
Motståndskraftig Mot Kvalster
Specifikationer
Effekt:
45W
90W
180W
Spänning:
110V
220V
Mått:
27.5x59 tum (70x150 cm)
47.3x59 tum (120x150 cm)
59x70.9 tum (150x180 cm)
Tyg:
85% syntetfiber
15% plysch
4.69
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. P***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här filten! Jag fick ett annat märke och hatade det eftersom det aldrig kändes varmt. Om jag vill ha en elektrisk filt så vill jag att den ska värma mig, och den här gör ett fantastiskt jobb! Rekommenderar starkt!

 2. H*****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Köpte den här som en present till min mamma. Hon avgudar den!!! Så fort hon kommer hem från jobbet byter hon om till pyjamas och myser under filten med sin katt. Tack!

 3. N*****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa filtar är ett måste att köpa speciellt när det blir väldigt kallt. Jag har också en 10 månader gammal dotter, så om jag vill gosa med henne under kalla nätter är vi beredda på att vara varma och mysiga. Den har två nivåer men det räcker. Värd att köpa.

 4. S******a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är mjuk och värmen är jämnt fördelad. Jag har en king size-säng och köpte den största filten. Den är uppdelad i två zoner och jag kan reglera temperaturen för båda zonerna. Smart beslut! Jag brukar välja det höga läget för den ena sidan och det låga läget för den andra. Rekommenderar den verkligen!

 5. G****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Min fru får skit i armen på grund av dialys och fryser alltid. Den här värmetäcket med två temperaturlägen fungerar jättebra när hon somnar. Hon började vakna mindre mitt i natten. Hon älskar den, tack så mycket.

 6. I***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Var orolig för dess säkerhet… Men det är bra att den har överhettningsskydd. Jag har haft den här värmefilten i över en månad nu, noll olyckor. Den fungerar fantastiskt bra. Jag kommer att köpa fler av dessa till gåvor.

 7. V*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte ursprungligen den här filten för att jag frös i kalla årstider men det visade sig att den hjälper mot smärta vid artrit. Jag har artrit i knäna och den här filten hjälper utan att sätta värmen för högt. Skulle definitivt rekommendera.

 8. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så nöjd med mitt köp. Den värms upp i god tid och ger värme till hela sängplatsen. Mycket lätt att använda.

 9. S****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här värmetäcket är jättebra. Den har verkligen hjälpt mig att hålla mig varm på natten! Den är också mjuk utan värme. Perfekt för att mysa och titta på en film innan man lägger sig! Tack!!!

 10. T******y (verifierad köpare)

  Sverige

  Så långt så bra. Den är supermjuk och verkar vara konstruerad väl. Jag hoppas att den håller genom vintern när den kommer.