Kudde för att lindra smärta i hals och axlar

Det ursprungliga priset var: kr1,645.Det nuvarande priset är: kr870.

Rea!

Kudde för att lindra smärta i hals och axlar

Det ursprungliga priset var: kr1,645.Det nuvarande priset är: kr870.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Slappna av i musklerna i nacke och axlar för att lindra trötthet i nacken, axel- och ryggsmärta med Ortorex cervikal kudde! Fungerar för alla sovpositioner!

Den här nackkudden har en böjd design och är avsedd att anpassa sig till huvudets, nackens, ryggradens, axlarnas och ryggens konturer när du sover eller ligger ner. En cervikal kudde är en av de vanligaste typerna av ortopediska kuddar som används för att lindra olika tillstånd som nacksmärta, styv nacke, frusen axel, ont i ryggen, andningssvårigheter, snarkning och sömnapné.

Den här innovativa kudden hjälper till att korrigera ryggradslinjen genom att minska huvudets vikt och ställa in ryggraden i ett mer naturligt läge, vilket i sin tur hjälper till att förbättra hållningen och problem med musklerna i nedre delen av ryggen. Den ger också ett bra stöd för en bättre nackställning vid dåliga sittvanor.

HUR DET FUNGERAR: Den ihåliga mitten av kudden hjälper ryggsovare att få en lägre position för huvudet, vilket gör att du undviker att räta ut den naturliga kurvan i nacken. De kilformade förlängningarna passar perfekt till ansiktets och nackens kontur för sidosovare, och kuddens specialutformade 60°-vinkelbotten ger utrymme för dina axlar. Det mjuka kuddskummet omsluter försiktigt nacken och ger ditt huvud den himmelska känslan av att sväva i luften. Den stöder nackens naturliga kurva och ger välbehövlig komfort under hela natten, så att du kan andas friare och minska snarkandet.

Tack vare den unika designen och fyllningen av minnesskum hjälper den här nackkudden din ryggrad att behålla sin naturliga krökning när du sover, så att du kan vila lättare på natten och slippa nacksmärtor på morgonen. Responsivt minnesskum omformas till önskad position för att vagga ditt huvud och hjälpa till att lindra trycket genom att förbättra cirkulationen. Kudden levereras med ett andningsbart, avtagbart och tvättbart kuddfodral. Blixtlåsdesignen gör att både kudden och kuddfodralet är mycket lätta att rengöra. Om du lider av nack-, axel- eller ryggsmärtor är den här kudden något för dig.

Storleken på kudden: Kuddens storlek:
23,62″ × 11,81″ × 5,11″ (60 x 30 x 13 cm). Vänligen, tillåt en liten storleksskillnad på grund av handmätning. 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ PAIN RELIEF – Ergonomiskt utformad så att nack- och axelmusklerna kan slappna av helt och hållet. Den konturerade formen främjar korrekt ryggradsjustering, lindrar nack- och ryggbesvär och föryngrar din kropp medan du sover.

✔️ HÅLLBART – Det yttre överdraget är tillverkat av säker, mjuk och allergivänlig polyester.

✔️ SHOULDER SUPPORT RAISED SIDES – Anpassar sig till axelhöjd, förstärker det cervikala stödet och stabiliserar sovpositionen, för att hjälpa dig att få en god natts sömn.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. G***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Ingen mer ryggsmärta! Den här kudden har verkligen gett mig den bästa nattsömnen jag haft på mycket länge. Jag vänder och vrider mig inte längre på natten vilket gör att jag kan sova hela natten. Tack.

  null

 2. S***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är äntligen smärtfri nu!!! Den ger komfort och jag har inte haft en så här vilsam sömn på länge. Rekommenderas starkt!

 3. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bra kudde, bekväm. ÄLSKAR den!!!

 4. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra kvalitet! Snabb leverans! Det fanns inga lukter, jag är nöjd med köpet, en bra kudde att sova på!!!!

 5. G***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft riktigt svåra nacksmärtor. Och nu är all smärta borta. Hittills fungerar det verkligen för mig.

 6. K***O (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en sådan stor lättnad! Jag känner mig helt stödd och bekväm med denna cervikal kudde. Jag vaknar upp utan smärta i nacken eller ryggen. Fantastiskt!

 7. K***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är mycket bekväm att sova på. Jag känner inte nacksmärta under de senaste dagarna. även den kom med ett överdrag som kan tas bort och tvättas.

  null

 8. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick 2 kuddar – till mig och min hubb. Det tog ungefär en vecka att vänja sig vid att sova på den, men den är fantastisk mot nacksmärtor. Det är väldigt bekvämt när jag ligger på rygg eller på sidan. Bra pris också.

  null

 9. G***g (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bekväm och jag sover bra med den. Noll styvhet på morgonen. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.

  null

 10. D***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen den här kudden! Den hjälper mig att sova mycket bättre. Formen är bra och den ger mina armar mer utrymme att röra sig och inte trycka in i kudden. Exakt vad jag letade efter!!!

  null