8 Plåster för Smärtlindring

Det ursprungliga priset var: kr298.Det nuvarande priset är: kr149.

500 köpt under den senaste månaden

Rea!

8 Plåster för Smärtlindring

Det ursprungliga priset var: kr298.Det nuvarande priset är: kr149.

261 köpt under den senaste månaden

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Lindra smärtan på några sekunder

Ortorex växtbaserade plåster hjälper dig att övervinna fysiska obehag och förbättra ditt välbefinnande. Den enkla appliceringsprocessen gör dem effektiva, bekväma och mycket omtyckta av användarna.

Lindrar spänningar

Våra plåster tränger djupt in i musklerna, vilket gör dem mer avslappnade och mindre ömma. De är perfekta att använda efter ett intensivt träningspass.

Läkande boost

Plåstrets värmande effekt ökar blodflödet till det drabbade området. Detta leder till snabbare återhämtning och minskad inflammation.

Bedövande effekt

Dessa plåster verkar snabbt och lindrar obehaget inom några minuter. De ger en snabb lösning på plötslig värk och smärta.

4.79
15 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. E***a (verifierad köpare)

    Sverige

    Min kollega rekommenderade dessa plåster till mig och jag önskar att jag hade hittat dem tidigare! De är en livräddare när min migrän slår till. Jag ska definitivt fylla på lagret med dem.

  2. S***a (verifierad köpare)

    Sverige

    Förvånad över hur effektiva dessa plåster är. De lyckas lindra värk och stelhet i mina nackmuskler. Kan inte rekommendera dem tillräckligt!

  3. H***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Har lidit av värk i axeln ett tag, det här plåstret har varit till stor hjälp. Lindrar smärtan på 15 minuter. Minimalt obehag och maximal lättnad. Tack så mycket!

  4. L*****e (verifierad köpare)

    Sverige

    Lätt att applicera, vidhäftningen är också ganska stark. Det är fantastiskt hur snabbt de sparkar in och lindrar smärtan. Jag kommer aldrig att gå tillbaka till traditionella smärtstillande medel!

  5. M***l (verifierad köpare)

    Sverige

    De här plåstren är superenkla att använda. Det tar lite längre tid innan de når sin fulla smärtlindringspotential, men de verkar också hålla längre än de andra plåster jag har använt.

  6. W**l (verifierad köpare)

    Sverige

    Plåstren är bra för smärtlindring. Det finns 8 plåster i förpackningen, bra värde. Du kan ta med dem överallt. Kommer definitivt att köpa igen.

  7. L****s (verifierad köpare)

    Sverige

    De här fungerar! Jag är faktiskt imponerad eftersom det här är mina första smärtlindrande plåster. De har en långvarig effekt också!

  8. T****l (verifierad köpare)

    Sverige

    Dessa plåster fungerar verkligen, de sitter kvar i timmar. Du kan känna att de fungerar 12 timmar efter att du applicerat dem. Se bara till att ta bort det 1 timme innan du duschar, annars kommer det att brinna

  9. A***y (verifierad köpare)

    Sverige

    Absolut älskar den här produkten. Dessa smärtplåster är superpraktiska och bärbara, perfekta för lite lindring när du är på språng.

  10. P****e (verifierad köpare)

    Sverige

    Jag köpte de här plåstren till min mamma som kämpar med artrit. Hon säger att de verkligen hjälper mot hennes smärta och stelhet. En bra produkt som lever upp till sitt löfte.