Kompressionsknäskydd med silikonplatta

Det ursprungliga priset var: kr710.Det nuvarande priset är: kr355.

Rea!

Kompressionsknäskydd med silikonplatta

Det ursprungliga priset var: kr710.Det nuvarande priset är: kr355.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Säg adjö till frustrerande knäsmärta och obehag när du rör dig! Kompressionskniestödet med silikonkudde är här för att ge dig det ultimata stödet och smärtlindringen så att du kan utföra vilken aktivitet du vill!

Kompressionsknäbandet med silikonkudde främjar snabbare återhämtning och lindrar knäsmärta och svullnad för dem som lider av akuta eller kroniska ledskador och tillstånd. Dess anatomiskt formade stickade tyg med mjuk texturerad yta säkerställer full kontakt med huden och aktiverar kroppens proprioceptorer för att hålla stödet på plats. Silikonplattan som omger knäet fångar upp och omfördelar trycket för att skydda mot överbelastning av senor och knäskål. Den ger maximal rörelsefrihet och integrerade klisterzoner garanterar en säker passform.

Produkten ger säkert stöd oavsett om du springer på planen, tränar på gymmet eller utför intensivt dagligt arbete. Den fokuserar på riktad stimulering till känsliga områden i knäet som påverkar smärtuppfattning och rörlighet. Dessutom håller den kroppsvärme för att värma knäleden och öka blodcirkulationen. Knähylsan kan bäras under och efter aktiviteten. Den är mjuk, andningsbar och fukttransporterande, särskilt i det känsliga området i knäets baksida, för bärkomfort hela dagen.

Fördelarna med att bära knäskyddet:

 • Hjälp till återhämtning av leder och muskler: Hjälper till med återhämtning av leder och muskler
 • Ger föryngrande lindring av smärta och svullnad i knäet.
 • Förbättrar blodcirkulationen, stimulerar syreflödet till musklerna.
 • Minimerar skador
 • Erbjuder optimalt muskelstöd mellan träningspass och under vardagliga aktiviteter.
 • Kan bäras bekvämt hela dagen och natten.
 • Lindrar symtom i samband med artrit, seninflammation, stukningar, ledbandsskador och meniskbristningar.

Kniestödet kan användas för alla typer av sportspel, cykling, jogging, tyngdlyftning, skateboarding, triathlon, promenader, vandring, skridskoåkning, klättring, gymnastik, tyngdlyftning, yoga, hukande, bodybuilding, kampsport, löpning, dans, fitness och andra aktiviteter.

STORLEKSGUIDE

Se till att titta på vår måtttabell för att se till att den passar rätt. Om du är osäker kan du välja den mindre storleken för extra kompression och den större storleken för minskad kompression.

✔️ FÖRBYGGANDE AV SKADA & SJUKLÄNSNING – Stabiliserar och stöder leden, lindrar kroniska och akuta fotledssymptom, lindrar spänningen på muskeln för att förhindra överanvändning, hjälper till att minska svullnad och lindra smärta på grund av olika knätillstånd.

✔️ SILIKONE PAD – Ger stabilitet åt knäskålen samt skydd mot stötar och blåmärken, dessutom minskar risken för skador.

✔️ SPRING SUPPORT – De två fjäderstödsremsorna på varje sida ger full rörelsefrihet samtidigt som de skyddar mot vridningar och stukningar. De ger stöd till de mediala och laterala ligamenten som hjälper till att stabilisera ditt knä, vilket är idealiskt för svaga knän. Hjälpsamt för högintensiv träning också.

✔️ BRED ANVÄNDNINGSOMRÅDE – Lämplig för alla sportaktiviteter som innebär stor belastning på lederna: löpning, basket, fotboll, fotboll, golf, cykling, tennis, vandring, volleyboll, jogging skidåkning och andra aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D-STYKTEKNIK – Högpresterande tyg och innovativ stickteknik ger överlägset stöd och komfort utan att kompromissa med din rörlighet. Njut av timmar av kontinuerligt stöd.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Bekväma och tvättbara! Jag använder den komprimerande knähylsan för kronisk knäsmärta som förvärras av aktiviteter som kräver svängningar. Jag hade den på mig under min tennismatch i går kväll. Den var verkligen bekväm och mycket effektiv. Det är en perfekt produkt som kom i tid.

 2. K***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa är den perfekta mängden stöd som jag letade efter.

 3. C***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen dessa knäärmar. Bra stöd och mycket bekväma att ha på sig. Jag måste få ett knä utbytt och denna stödhylsa ger mig det stöd jag behöver.

  null

 4. U***d (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är en mycket bra stödbåge som är effektiv för att stödja knäet under träning av de flesta typer inklusive löpning. Jag gillar den eftersom den täcker hela knäet och den glider inte. Den är förstärkt på lämpliga ställen den är lätt att sätta på och den sitter kvar.

  null

 5. C***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar den! Detta är min 3:e knäskena och det är den enda som håller sig på plats när jag går och rör mig. Jag hade den på nästan hela dagen idag och som du kan se rörde den sig inte eftersom jag har intrycket på benet. Om den slits ut kommer jag definitivt att köpa det här märket igen!

  null

 6. T***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Den stöder verkligen bra, jag känner mina knän kramade och säkra med denna ärm. Materialet är perfekt, det irriterar inte min hud alls. Bra produkt, rekommenderas helt och hållet.

  null

 7. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Bästa knästödet jag någonsin ägt! Utmärkt kvalitet, hjälpte mig att lindra smärtan från mina knän. Rekommenderas starkt!

  null

 8. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Hjälper verkligen till att stabilisera knäna när man går! Denna artikel är mycket välgjord och den gör exakt vad den ska göra.

  null

 9. U***c (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar det här knäskyddet! Det hjälper till att lindra smärta och obehag från mitt knä och stabilisera mitt knä. Det är också väldigt bekvämt.

  null

 10. T***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Knähylsa av god kvalitet. Bekvämt att bära. Skyddar knäet mycket bra med silikonkudde runt knäet. Passar mycket bra. Nöjd med produkten.

  null