Elastiskt knäbensstöd

kr245

Rea!

Elastiskt knäbensstöd

kr245

Beskrivning

Säg adjö till ömma och stela knän och kom tillbaka till de aktiviteter du älskar!

Elastic Knee Brace Support ger kompression till knäets mjuka vävnad och erbjuder komfort, stöd och stabilitet. Det är en utmärkt lösning för att lindra knäsmärta eller förhindra skador vid sport med hög kontakt med större sannolikhet för knäskador. Du kan också använda knäbandet i rehabiliterande syfte eftersom det ger långsam, begränsad rörelse, så att du gradvis kan återfå ditt rörelseomfång. Den är också praktisk för dem som har artrit eller andra knäbesvär eftersom den hjälper till att minska smärta och inflammation.

Dess anatomiskt formade stickade tyg med en mjuk texturerad yta säkerställer full kontakt med huden och aktiverar kroppens proprioceptorer för att hålla stödet på plats. Artikeln ger säkert stöd oavsett om du springer på planen, tränar på gymmet eller utför intensivt dagligt arbete. Den fokuserar på riktad stimulering till känsliga områden i knäet som påverkar smärtuppfattning och rörlighet. Dessutom behåller den kroppsvärmen för att värma knäleden och öka blodcirkulationen. Du kan bära knähylsan under och efter aktiviteten. Den är mjuk, andningsbar och fukttransporterande, särskilt i det känsliga området i knäets baksida, för hela dagen bärkomfort.

Fördelarna med att bära knäskyddet:

 • Hjälp till återhämtning av leder och muskler: Hjälper till med återhämtning av leder och muskler
 • Ger föryngrande lindring av smärta och svullnad i knäet.
 • Förbättrar blodcirkulationen, stimulerar syreflödet till musklerna.
 • Minimerar skador
 • Erbjuder optimalt muskelstöd mellan träningspass och under vardagliga aktiviteter.
 • Kan bäras bekvämt hela dagen och natten.
 • Lindrar symtom i samband med artrit, seninflammation, stukningar, ledbandsskador och meniskbristningar.

Du kan använda knäskyddet för alla sportspel, cykling, jogging, tyngdlyftning, skateboarding, triathlon, promenader, vandring, skridskoåkning, klättring, gymnastik, tyngdlyftning, yoga, knäböjning, bodybuilding, kampsport, löpning, dans, fitness och andra aktiviteter.

STORLEKSGUIDE

Se till att titta på vår måtttabell för att se till att den passar rätt. Om du är osäker kan du välja den mindre storleken för extra kompression och den större storleken för minskad kompression.


VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ FÖRBYGGANDE AV SKADOR & SJUKLÄNSNING – Stabiliserar och stöder leden, lindrar kroniska och akuta symtom på ankelskador, lindrar spänningen i muskeln för att förhindra överanvändning, hjälper till att minska svullnad och lindra smärta på grund av olika knäproblem.

✔️ Bred användningsområde – Lämplig för alla sportaktiviteter som innebär stor belastning på lederna: löpning, basket, fotboll, fotboll, golf, cykling, tennis, vandring, volleyboll, jogging, skidåkning och andra aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D KNITTTEKNIK – Högpresterande tyg och innovativ stickteknik ger överlägset stöd och komfort utan att kompromissa med din rörlighet. Njut av timmar av kontinuerligt stöd.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. L***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft konstant knäsmärta de senaste veckorna efter att ha tagit ett nytt jobb som kräver nästan kontinuerlig gång i nästan tio timmar, så jag bestämde mig för att köpa en kompressionsärm i hopp om att det skulle hjälpa. När jag fick kompressionsärmen och satte på den upplevde jag en omedelbar lindring. Den här produkten gick utöver vad jag kunde ha förväntat mig, och även om den inte har korrigerat mitt underliggande problem har den minskat min knäsmärta med minst 90 procent. Jag skulle verkligen rekommendera den till personer som jag själv som har genomgått en knäoperation och därmed förlorat en viss stabilitet i knät och upplever mindre till måttlig smärta på grund av långvariga promenader och knäböjningar. Det har verkligen fungerat för mig. Rekommenderar.

 2. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har knäproblem sedan många år tillbaka och har provat flera olika knäbågar. De här hängslen är så bekväma att jag knappt vet att jag har dem på. De ger bra stöd men är inte extremt tajta som många andra och är därför väldigt lätta att dra upp. De glider inte upp eller ner och är lätta så att de är bekväma. De sträcker sig bra, så de ger dig ett bra stöd samtidigt som de ger dig ett utmärkt rörelseomfång.

  null

 3. N***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har provat ett antal kompressionsärmar för mitt knä och detta är överlägset det bästa. Det viktigaste är att den inte rullar ner på mitt lår vilket är det värsta. Detta beror på att sicksackgreppet sitter längst upp på ärmen. Jag följde mätinstruktionerna och passformen fungerade för mig. Jag använder den efter knäoperationen för att hjälpa till med svullnad och stabilisering.

  null

 4. E***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är den första knäbensstödet som jag har köpt. Då och då behöver mitt knä lite extra stöd på grund av några tunga tyngdlyftningar som jag brukade göra när jag var yngre. Jag lämnade fortfarande en hel del vikter men inte lika galet som jag gjorde för flera år sedan. Än så länge är det bra eftersom det bara har gått ett par dagar men mitt knä känns ganska bra och får stöd.

  null

 5. N***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här knähylsan eftersom jag har en skada som har besvärat mig i flera år. Jag provade denna sleeve och omedelbart kände jag ingen smärta. Den kändes visserligen lite tight, men det är syftet att stödja mitt knä. Jag använder den när jag måste röra mig mycket bara för att om jag lämnar den under en längre tid känns det som om den skär min cirkulation. Jag läste instruktionerna om hur jag skulle mäta min storlek och det fungerade. På det hela taget är jag mycket nöjd med det här köpet. Tack!

  null

 6. P***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Hade problem med att mitt knä svullnade och gjorde ont. Har aldrig använt ett stöd tidigare men jag satte på detta och inom 3 dagar har knäsmärtan och svullnaden förbättrats dramatiskt. Glad att jag köpte detta , kommer att överväga i framtiden att köpa en stöd tidigare när jag märker värk och smärta.

  null

 7. O***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag hade en partiell meniskektomi för ungefär fem år sedan. Även om jag inte har smärta i knäet känns det ibland instabilt när jag tränar när jag tränar. Det här stödet hjälper till med det. Jag bär den bara när jag tränar. Det känns mycket bekvämt. Den binder inte och känns inte obekvämt varm. Jag rekommenderar den. Det är en högkvalitativ produkt, mycket välgjord!

  null

 8. G***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt produkt. Den fungerar mycket bra att hålla knät tight och gör det lättare att banda.

  null

 9. N***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Passar som en handske! Jag kan känna hur trycket avlastas när jag tränar. Jag har inte kunnat studsa in och ut bekvämt på ett tag nu och det känns fantastiskt att inte känna den lilla men värkande smärtan varje gång jag byter ställning snabbt och kastar sparkar utan att behöva hålla tillbaka.

  null

 10. S***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Förmodligen den bästa knäböjare jag haft. Ända sedan jag skadade mitt knä från basketboll behövde jag bära ett stöd för att förhindra ytterligare skador. Mycket tätt och bra passform. Den ger mycket stöd. Inga remmar vilket är skönt jämfört med min gamla som håller på att ramla av efter att ha sprungit runt medan jag har den på mig. Det får mig att känna mig mycket säkrare för att förhindra en skada.

  null