Kompressionshandskar för att lindra artrit

kr235kr300

Rea!

Kompressionshandskar för att lindra artrit

kr235kr300

Beskrivning

Låt inte artrit hindra din produktivitet längre! Gör vardagliga aktiviteter utan smärta och njut av livet fullt ut!

Enkla saker som att öppna en burk eller skriva på en dator kan vara svåra för personer som lider av skada, inflammation eller artrit. Vanliga symtom på artrit är svullnad, smärta, stelhet och minskad rörlighet eller flexibilitet. Om det inte behandlas korrekt kan det pågå i flera år och försvara värre med tiden. Detta leder till kronisk smärta och oförmåga att utföra vardagliga rutiner. Glöm stickande smärta, stickande obehag och muskelvärk med våra kompressionshandskar för artrit. De är speciellt utformade för att stödja muskler och leder, lindra stelhet och ömhet i handleden, handflatorna och fingrarna. Bär dem bara när du känner några symptom på artrit komma. Artrithandskarna är ett idealiskt medicineringsfritt sätt att få lindring och bli aktiv.

Våra kompressionshandskar används främst för:

 • Handartrit
 • Reumatoid
 • Osteoartrit
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Stela leder
 • Inflammation
 • Dagligt stöd
 • Datorskrivande

Tack vare den unikt sydda konstruktionen ger dessa kompressionshandskar välbehövlig komfort och lindring hela dagen. De är tillverkade av andningsbart, fukttransporterande material för att ge precis rätt mängd värme för att lindra din smärta, samtidigt som dina händer hålls torkade och fullt rörliga. Handskarna är lätta, tvättbara och formsydda. De omfamnar din hands naturliga form för att minimera irritation på huden och maximera komforten. Det robusta materialet är gjort för att hålla länge så att du kan bära dem och njuta av lugnande kompression när du arbetar, tränar, arbetar i trädgården eller bara gör vardagliga aktiviteter hemma som att använda telefonen, skriva eller laga mat. Det är den ultimata kompressionsterapin!

Fördelarna med att bära kompressionshandskar:

 • Minska symptomen på artrit: svullnad, stelhet, inflammation.
 • Lindra smärta och spänningar i muskler och leder
 • Öka flexibiliteten i lederna.
 • Främjar blodcirkulationen
 • Hjälper till att återhämta sig snabbare
 • Regelbunden användning hjälper till att förebygga symtomen, särskilt vid artritutlösande aktiviteter som att skriva eller arbeta i trädgården.

SIZE CHART:

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ PAIN RELIEF – Genom att ge mild men effektiv kompression hjälper handskarna dig att få det stöd du behöver för komfort under hela dagen eller natten för att främja blodcirkulationen, lindra reumatisk smärta och spänningar i handmusklerna, minska inflammation och svullnad och förbättra flexibiliteten i handled och fingrar. Lättar dina senor, muskler och leder från smärta vid artrit genom att minska stressen på tryckpunkter.

✔️ ALL-DAY WEAR – Lättviktigt, andningsbart bomull-spandex-material gör att du kan bära handskarna bekvämt hela dagen, vilket håller dina händer torra och bekväma även efter långvarig användning.

✔️ OPEN FINGER DESIGN – Utför vardagliga uppgifter som att använda din mobiltelefon, skriva, köra bil, trädgårdsarbete eller träna utan begränsningar.

✔️ SMART SEAM STITING – Formanpassad bomull-spandexblandning som omfamnar handens naturliga form med kompressionsstöd. Minimala sömmar är fördelaktiga för att minska irritation och maximera komforten. Handskarnas sömmar är förstärkta och starkare, vilket gör dem mindre utsatta för slitage även efter frekvent användning.

✔️ Lätt att tvätta – Tvätta och torka med din tvätt med några dagars mellanrum för att hålla handskarna fräscha och långvariga.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Q***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är de bästa artrithandskarna någonsin! Jag har köpt och använt många andra, men dessa känns bäst. Jag gillar särskilt längden på fingrarna – de täcker alla mina knogar och blottar bara fingertopparna. Jag använder dem varje dag när jag virkar och de håller mina händer och handleder smärtfria!

  null

 2. U***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Handskarna passar perfekt och är tillräckligt bekväma för att jag ska kunna sova när jag bär dem. Jag vaknade av smärta i händerna men med handskarna sov jag hela natten! Jag är så glad att de faktiskt fungerar. Jag planerar att beställa ett andra par för att ha i min handväska om smärtan blossar upp under dagen. Jag rekommenderar verkligen att man använder dem.

  null

 3. U***d (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har smärta i knogarna, tumledarna och handlederna. Det jag gillade med den här produkten var att den är lätt, andas och ger bra kompression för mina knogar. Jag kan fortfarande utföra aktiviteter med händerna, till exempel skriva, knyta skor osv.

  null

 4. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Exakt som annonserat och de är till och med bättre än förväntat. Storleksdiagrammet stämde perfekt överens med måtten och handskarna är mjuka men ändå mycket hjälpsamma för lederna. De är mycket lätta att skriva med. Rekommenderas varmt.

  null

 5. S***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en bra produkt som hjälper människor som lider av svullnad i händerna eller kanske artrit. Är inte säker på hur länge styrkan kommer att hålla. Gav den till min mamma för att använda vid trädgårdsarbete och hon gillar dem eftersom de håller svullnaden och artrit i schack.

  null

 6. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har nyligen börjat skriva mycket mer och märkte att min karpaltunnel hade börjat spela upp igen med lätt smärta i handlederna. Jag satte på dessa handskar och lättnaden nästan omedelbart. Jag beställer gärna igen när de börjar slitas.

  null

 7. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  De här handskarna är väldigt fina. De passar bra och är bekväma. handskarna gjorde det möjligt för mig att skriva på tangentbordet, svara på telefoner, skriva etc. och höll mina händer varma. De är perfekta för reumatiker som lider av reumatism.

  null

 8. F***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har artrit smärta i fingrarna och dessa handskar är bra eftersom de sträcker sig förbi den andra leden. De är kompressionshandskar men inte överdrivet tighta. Materialet är mjukt och bekvämt. Inte för varma heller. Jag har inte tvättat dem ännu men de verkar vara mycket välgjorda. Mycket nöjd med detta köp.

  null

 9. C***n (verifierad köpare)

  Sverige

  De är bekväma och kompressionen känns bra. Jag har inte artrit men jag räknar med att det kommer att bli ett problem eftersom jag hakar för att försörja mig och arbetar med händerna på min fritid. dessa handskar är också gjorda av ett trevligt material.

  null

 10. S***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft handskarna på mig i ungefär en vecka. Jag är glad att jag äntligen hittat handskar som fungerar. Jag skulle starkt rekommendera dessa handskar till alla som har smärta i händerna på grund av artrit.

  null