Babys Sömn Poddle Pod

kr615kr1,140

Rea!

Babys Sömn Poddle Pod

kr615kr1,140

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Lägg ditt barn i sängen på 10 minuter!

ORTOREX™ bäddnästet för spädbarn är utformat med alla funktioner som föräldrar behöver för en lösning för spädbarnssömn. Det ger bebisar mycket utrymme att sträcka ut sig eller kröka sig ihop som de vill samtidigt som det ger komfort och säkerhet på samma gång. Podens utformning är baserad på strukturen i en mammas livmoder, vilket gör att bebisar kan sova naturligt samtidigt som den är tillräckligt nära för att mammor ska kunna övervaka sina bebisar hela tiden. Kanterna på sovkapseln är tillräckligt fasta för att förhindra att barnet rullar runt men ändå tillräckligt mjuka för att barnet ska känna sig tryggt när det sover. Den ortopediska designen anpassar sig till ryggradskurvan hos ditt barn och förhindrar att barnet kvävs av mjölk.

Fördelar med att använda ORTOREX™ babynestet:

 • Efterliknar en mammas livmoder
 • Ger barnet en säker miljö
 • Lugnar barnet inom några sekunder efter beröring tack vare de mjuka materialen.
 • Skyddar barnet från störningar under sömnen.
 • Hjälper till att få barnet att sova på kort tid.
 • Kommer med ett avtagbart överdrag för enkel rengöring

Våra sängnästen för bebisar är 100% bomull vilket är perfekt för din babys känsliga hud. De levereras med en passande madrass som skyddar ditt barn från allergier, dammkvalster, mögel och mögel samtidigt som den ger utmärkta hygieniska förhållanden. Madrassen är fylld med miljövänlig 100 % ren livsfiber som är speciellt utvecklad för att ge bebisar den perfekta balansen mellan komfort och stöd.

ORTOREX™ sängnästet är kompakt nog att tas med dig vart du än går samtidigt som det passar in i alla spjälsängar i standardstorlek. Det kommer säkert att ge ditt barn en mysig plats för tupplur, vila eller lek. Det kan också användas som ett alternativ när du reser eftersom det ger bebisar möjlighet att ha sitt eget utrymme för att känna sig trygga och bekväma. Dessutom har vår sovkapsel också ett överdrag, som lätt kan tas bort utan problem, så att du kan maskintvätta den när den blir smutsig eller luktar illa.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ BRINGAR KOMFORT & SÄKERHET – Vårt babysängsnäste ger ditt barn en säker miljö där de känner sig trygga och bekväma under hela sin sovtid.

✔️ PROMOTAR GUD BABY SÖMN – ORTOREX™ babynestet efterliknar en mammas livmoder och skyddar barnet från störningar under deras sömntid. Du får njuta av ditt eget utrymme medan ditt barn får några vilsamma timmars sömn.

✔️ SÄKERT FÖR SAMSÖKNING – Tack vare de höga kanterna på sovpodden är ditt barn skyddat från att rulla omkull. Det gör det möjligt för föräldrar att samsova med sitt barn på ett säkert och bekvämt sätt utan att oroa sig för kvävning eller fallolyckor.

✔️ LUGNAR BARNET PÅ NÅGRA SEKUNDER – Vår baby sleep poddle pod är tillverkad av mjuka material som lugnar barnet inom några sekunder, vilket gör det bekvämt för dem att sätta sig i.

PRODUKTSTORLEK:

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Z***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Storleken är kompakt och tar inte mycket plats. Den verkar hållbar och bekväm för min lilla. Jag hoppas att jag kan använda den till mitt andra barn också.

 2. F***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att den är bärbar och lätt att hantera. Rengöringen är också enkel och snabb. Rekommenderas!!!

 3. A****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Perfekt kvalitet och färgen är också väldigt fin. Jag valde den blåa. Min lilla älskade den genast. Hon sover bra utan att störa oss :)))

 4. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blev överraskad av kvaliteten och komforten! Kudden är mycket mjuk och bekväm, den skadar inte min babys hud.

 5. L**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kan bara säga att detta är en livräddare för mammor. Jag rekommenderar den verkligen!

 6. D**n (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna produkt är ett måste för alla som har små barn. Oavsett om du är hemma eller på resande fot kommer den att hjälpa dig mycket. Bra!

 7. J***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Vi köpte den här för att vår bebis skulle kunna sova i vår säng. För närvarande känner vi oss mer avslappnade eftersom vår lilla är säker med oss.

 8. N**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Min bebis sover väldigt fridfullt i denna liggdel och det är vad jag behöver. Dessutom är kvaliteten perfekt, du kan rengöra den lätt.

 9. L**n (verifierad köpare)

  Sverige

  Tyget är mjukt och andas. Mycket bekväm för min lilla. Tack, Ortorex!

 10. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är väldigt glad att jag äntligen hittade den här babykudden. Nu är jag avslappnad och kan arbeta i lugn och ro.