Värmare För Babyservetter

Det ursprungliga priset var: kr747.Det nuvarande priset är: kr400.

Rea!

Värmare För Babyservetter

Det ursprungliga priset var: kr747.Det nuvarande priset är: kr400.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Gör ditt barn rent och fräscht utan stress och irritation!

ORTOREX™ Wipe Warmer för spädbarn är den perfekta lösningen för att rengöra ditt barn. Med vår produkt behöver du inte oroa dig för att orsaka obehag för ditt barns känsliga hud med kalla våtservetter. Vår värmare används för att ta hand om utsatta våtservetter för engångsbruk för att behålla deras fuktnivå samtidigt som hålla dem varma. Den ger ideala förvarings- och uppvärmningsförhållanden för barnets våtservetter. Dessutom håller den dem fräscha och fuktiga utan att överhettas eller torka ut dem. Det är ett effektivt rengöringstillbehör för alla omsorgsfulla föräldrar som inte vill skada sina små barn.

Fördelar med att använda ORTOREX™ Wipe Warmer:

 • Förhindrar blöjutslag och andra hudproblem som orsakas av kalla våtservetter
 • Orsakar inte allergier och irritation
 • Lugnar ditt barn.
 • Håller våtservetterna fräscha, fuktiga och redo att användas.
 • Förhindrar att våtservetterna torkar ut
 • Överhettas inte
 • Hjälper till att undvika korskontaminering av bakterier

ORTOREX™ Wipe Warmer är också ett utmärkt alternativ för resor. Vår produkt har en kompakt design och kan lätt stoppas i en väska. Dessutom levereras den med en USB-kabel som du kan ansluta även i bilen.

Kalla våtservetter kan vara mycket skadliga för ditt barns hud, särskilt om de används under lång tid. Lyckligtvis hjälper vår värmare för våtservetter till att undvika detta problem genom att hålla våtservetterna vid en säker, varm temperatur. Den övre värmeplattan är utformad för att värma våtservetterna från toppen till botten. Den håller dem varma i toppen samtidigt som den hindrar dem från att torka i botten. Dessutom kan du justera temperaturen mellan 40 °C/104 °F och 60 °C/140 °F, beroende på väder och temperaturförhållanden. Ju kallare det är, desto varmare ska våtservetterna vara.

ORTOREX™ torkvärmaren består av tre lager av 100% säkra och hållbara material. Dessutom finns det ett inbyggt värmeskydd och en automatisk avstängningsfunktion för att förhindra överhettning. Den stängs automatiskt av om temperaturen är för varm, vilket räddar dig från oönskade olyckor. Dessutom har den ett fodral med stor kapacitet för att lagra upp till 120 våtservetter i olika storlekar.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GIVER DITT BARN FRÄSCH OCH KOMFORT – Vår torkvärmare är ett innovativt och skonsamt sätt att hålla ditt barns rumpa fräsch och torr. De våtservetter som förvaras i ORTOREX™-värmaren kan effektivt avlägsna all smuts från din babys kropp och hålla den ren.

✔️ SKALL INTE SKAPA IRRITATION – Vår produkt upprätthåller den perfekta temperaturen för våtservetter som inte orsakar irritation eller allergier när de kommer i kontakt med bebisens känsliga hud.

✔️ CALMS THE BABY DOWN – De korrekt uppvärmda våtservetterna lugnar och lugnar ditt barn utan att orsaka stress eller panik, särskilt när du byter blöjor sent på kvällen.

✔️ HJÄLPER TILL ATT UNDVIKA BACTERIABILDNING – Vår värmare levereras med ett plastskydd som gör att du kan förvara använda våtservetter utan att oroa dig för att de ska torka upp eller utsättas för bakterier, vilket är särskilt viktigt för nyfödda barn med känslig hud.

✔️ KÖNNER VÅTTAVLINGAR FRÄSCHA LÄNGRE – Genom att skapa och bevara våtservetternas behagliga fuktnivå gör vår värmare det möjligt för dig att använda dem längre istället för att slänga delvis använda förpackningar.

✔️ INSTÄLLBARA VÄRMNINGSMODER – ORTOREX™ våtservettvärmaren har justerbara lägen som är lämpliga för olika temperaturer beroende på ditt barns behov och den aktuella utomhustemperaturen.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. U***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Gör precis vad den ska göra! Min nyfödda föredrar när vi använder våtservetter från värmaren. Rekommenderas varmt!

 2. B***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Bästa sak någonsin! Inga fler kalla startar och upprörda bebisar. Alla mammor behöver den här saken!

 3. P****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har inte tillräckligt med ord för att beskriva hur den här värmaren har hjälpt mig! Jag brukade tycka att våtservetter var meningslösa men min dotter grät alltid under byten av bums tills vi började använda varma våtservetter. En spelförändring!!!

 4. J****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Värmaren kom fram riktigt snabbt. Hittills har min nyfödda inte flippat ut när vi rengör hans rumpa. Vi är nöjda med den!

 5. L*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Min lilla pojke brukade skrika och kissa när vi bytte blöjor på grund av de kalla våtservetterna. Men efter att jag bestämde mig för att köpa den här värmaren lugnar han ner sig mycket eftersom våtservetterna är varmare än rumstemperaturen. Det är värt det.

 6. E***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var tveksam till att skaffa en våtservettvärmare på grund av att så många har berättat att de torkar ut våtservetterna eller inte fungerar. Min vän sa åt mig att prova den här och jag blev verkligen överraskad. Den fungerar utmärkt! Torkarna är varma och torkar aldrig ut! Bra uppfinning!!!

 7. D****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra produkt. Servetterna är sköna och varma. Mycket lätt att använda. Inget jag inte gillar med den. Tack för att ni uppfann den här saken!

 8. W****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här värmaren håller den perfekta temperaturen och torkar inte ut som andra värmare. Jag är förvånad över kvaliteten. Jag älskar också designen, supersöt och precis vad en bebis skulle vilja ha! Fungerar utmärkt hittills.

 9. P*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en av de bästa sakerna jag någonsin köpt till min bebis!!! Hon var verkligen irriterad på kalla våtservetter men efter att jag började värma dem i denna våtservettvärmare är hon faktiskt ok. Gjorde mitt liv mycket enklare. Rekommenderar starkt!!!

 10. C******a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här blöjavvisningsvärmaren är ett måste för alla mammor. Jag tyckte att det var dumt att skaffa en värmare, men den gör blöjbytet lite bekvämare för dig och ditt barn. Sköna och varma våtservetter varje gång! Väldigt lätt att använda, det är bara att lägga in våtservetterna och koppla in den! Älskar den här produkten!