Blodtrycksmätare

Det ursprungliga priset var: kr623.Det nuvarande priset är: kr415.

Rea!

Blodtrycksmätare

Det ursprungliga priset var: kr623.Det nuvarande priset är: kr415.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Ta hand om din hälsa när som helst

Säg adjö till felaktiga och långsamma mätningar med Ortorex blodtrycksmätare för handleden. Den gör att du kan ta hand om din hälsa även när du inte är hemma. Med en stor display och enstegsmanövrering erbjuder vår kompakta enhet smidiga kontroller.

Lätt att använda
Att sätta på sig vår blodtrycksmätare är lika enkelt som att sätta på sig ett armbandsur. Tack vare den användarvänliga och intuitiva designen kan du använda enheten korrekt utan några svårigheter.
Bärbar
Ortorex blodtrycksmätare är lätt och kompakt, vilket förenklar resandet samtidigt som den tar minimalt med plats. Den möjliggör konsekvent blodtrycksmätning var du än befinner dig.
Exakta mätningar
Vår enhet garanterar exakta mätningar med en avvikelse på bara 3%. Denna höga noggrannhetsnivå är avgörande för tillförlitlig hälsoövervakning - den hjälper dig att fatta det optimala beslutet baserat på ditt tillstånd.
Hållbar

En robust akrylpanel skyddar Ortorex-monitorn från att gå sönder vid oavsiktliga fall. Den robusta konstruktionen förlänger enhetens livslängd.

Batteridriven

Standardbatterierna i Ortorex blodtrycksmätare möjliggör omedelbara mätningar. Genom att strömförsörja enheten omedelbart gör de processen enklare eftersom du inte behöver flytta runt för att hitta ett uttag. Det är särskilt viktigt när du känner dig sjuk.

Kvalitetsdisplay

Vår gadget har en högkvalitativ LCD-skärm för bekväm läsning. De tydliga bilderna på skärmen gör att du kan tolka din mätning utan hjälpmedel som förstoringsglas.

Fler anledningar att älska vår blodtrycksmätare
Hudvänlig
Säker Att Använda
Trådlös
Åtsittande Passform
4.88
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att använda och exakt. Testade den flera gånger på mig själv och min fru och avläsningarna är konsekventa.

 2. G**g (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att den här lilla maskinen är så lätt att använda och är exakt. Glad att jag köpte den för att spåra min BP.

 3. K**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en fantastisk produkt! Lätt att använda och exakt! Jag är sjuksköterskestudent och jag använder de vanliga blodtrycksenheterna och sedan den här för att dubbelkontrollera mitt arbete och det är så exakt!

 4. S**n (verifierad köpare)

  Sverige

  Vad jag gillade med den här maskinen är att den inte var för snäv när den användes. Perfekt för hela familjen.

 5. J***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här för att använda på jobbet. Den är lätt att applicera och använda och har ett minne för att komma ihåg tidigare blodtryck som tagits. Jag skulle definitivt köpa igen.

 6. T**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Om du är någon som är i riskzonen under den nuvarande COVID-hälsosituationen, är du förmodligen som jag och stannar nära hemmet. Det är viktigt att kunna övervaka sitt blodtryck under dessa tider, vilket kan visa sig vara stressande. Efter att ha pratat med min syster som har hjärtproblem föreslog hon att jag skulle skaffa en. Denna enhet är mycket enkel att använda, bekväm och skärmen är tillräckligt stor för att enkelt läsa resultaten. Rekommenderas starkt.

 7. B***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en mycket bra blodtrycksmätare och priset var bra. Mycket lätt att använda, du behöver bara fästa den på handleden och trycka på en knapp.

 8. C****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har stadium IV cancer och tar en hel del mediciner och ibland fruktansvärda huvudvärk. Vi fann att mitt blodtryck spelade en viktig roll i dessa huvudvärk. Vi ändrade och höjde mina vanliga bp-mediciner. och jag övervakar trycket var fjärde timme för att se om medicinerna fungerar. Denna manschettmaskin är perfekt och mycket exakt.

 9. X***a (verifierad köpare)

  Sverige

  ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR denna produkt. Var superenkel att använda, med bokstavligen trycket på EN knapp. Läser blodtryck och puls på mindre än 1 minut! Mycket exakt också! Definitivt ett bra köp!

 10. A***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick min hjärtfrekvensmätare, den fungerar bra och jag var nöjd med köpet. Jag ger 5 stjärnor och rekommenderar 100%