Blodtrycksmätare

kr374.99

Rea!

Blodtrycksmätare

kr374.99

Beskrivning

Ta din hälsa i egna händer med vår blodtrycksmanschett!

Ta din hälsa i egna händer med vår blodtrycksmanschett! Håll koll på ditt blodtryck med exakta mätningar, oavsett var du befinner dig, med vår blodtrycksmätare. Utrustad med avancerad enstegsmätning gör vår blodtrycksmanschett att du kan följa ditt blodtryck och vara medveten om hur din kropp reagerar på olika aktiviteter.

 

 

Funktioner:

✓ Lättläst display – Den stora LCD-displayen med tydliga, stora siffror gör det mycket bekvämt att läsa mätningen på blodtrycksmätaren för högt tryck.

✓ SNÄRA MANSCHUPPPOSITIONERING – Lita inte på ”korsade fingrar” varje gång du justerar manschetten på din blodtrycksmätare! Den banbrytande funktionen självkontroll gör att apparaten också är mycket lämplig för arytmiatestning.

✓ PORTABEL OCH EKONOMISK – Använd den hemma eller på sjukhuset. Produkternas praktiska storlek gör det lätt att bära med sig den vart du än går.

✓ GENOMFÖRANDE RESULTAT – När det gäller att mäta blodtryck är det avgörande att få ett så exakt resultat som möjligt. Vår blodtrycksmätare för hemmet garanterar en noggrannhet på +-3 % och en pulsnoggrannhet på +-5 %.

5.00
5 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

 1. D***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en utmärkt automatisk manschett handled blodtrycksmätare , övervaka hjärtfrekvens puls . Den ger dig mätningen högt på engelska. Ser praktiskt och exakt ut. Jag kommer med en plastlåda. Rekommenderas.

 2. A***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick min pulsmätare, den fungerar bra och jag var nöjd med köpet. Jag ger 5 stjärnor och rekommenderar 100%

 3. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bra!

  null

 4. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra kvalitetsprodukt. väl utformad och byggd. fungerade perfekt. placera den på handleden och få röstinstruktioner. rekommenderar starkt att du köper.

  null

 5. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Tack.

  null