Kroppssammansättningsskalor IKM Fettskala

kr645

Rea!

Kroppssammansättningsskalor IKM Fettskala

kr645

Beskrivning

Det smarta valet för en hälsosam kropp

Ortorex fettvåg för kroppssammansättning gör det intuitivt och enkelt att hålla koll på din hälsa genom intelligent molnanalys. Dess eleganta och rundade hörndesign gör att du aldrig heller råkar skada din fot av misstag.

Multifunktionell
Med vår produkt får du toppteknik under fötterna, bokstavligen! Förutom specifika lägen för vikt- och fettmätning visar dess digitala termometer exakt din kroppstemperatur på skärmen.
Trådlös
Ortorex IKM-fettvåg har bluetooth-anslutning med en mobilapp som gör det enkelt att komma åt dina fysiska uppgifter. Håll din hälsa inom räckhåll med upp till 79 datapunkter, allt från vatteninnehåll till exakt proteinräkning.
Hälsosam livsstil
Ortorex kroppssammansättningsvåg hjälper dig att sätta upp uppnåeliga viktmål genom att ge dig personliga kostplaner och träningsrutiner. Du kan till och med jämföra och kontrastera hälsoresultat med dina vänner.
LED-skärm för nattseende

Få en tydlig läsning, dag som natt.

Automatisk avstängning

Startar när du kliver på den och stängs av automatiskt 8 sekunder efter att du klivit av.

Slitstarkt material

Den härdade glasytan kan bära upp till 400 lbs vikt.

Fler anledningar att älska vår våg
Röststyrning
Lätt Vikt
Kompatibel Med IOS Och Android
Supertunn
Familjeorientering
Specifikationer
Dimensioner:
10.24x10.24x0.91 inch (26x26x2.3 cm)
Vikt:
2.2 lbs (1 kg)
Vägningsområde:
0.44-396 lbs (0.2-180 kg)
Mätnoggrannhet:
0.11 lbs (50 g)
Strömförsörjning:
USB Charging
4.83
12 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M**k (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är ganska nöjd med denna skala. Den är inte supertung, den revs inte lätt och den ser inte dålig ut. Den har en app som den ansluts till och jag hade inga problem med att ställa in den.

 2. A**s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen vågen. Se till att använda den på en hård yta eftersom en matta verkar påverka avläsningen. Men annars gillar jag att den håller historik i telefonen. Avläsningen verkar korrekt när jag använder andra enheter.

 3. O****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk våg och till ett bra pris. Vågen läser super snabbt och fungerar bra. Den är lätt att ställa in och ger dig så mycket mer info i detalj än de flesta vågar. Jag älskar den! Den är väldigt välgjord och ser väldigt snygg ut.

 4. S******h (verifierad köpare)

  Sverige

  Rekommenderar starkt den här vågen! Jag känner mig mycket bättre på att övervaka min hälsa nu

 5. A****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Vågen verkar vara mycket välgjord. Jag var först tveksam till att köpa en glasvåg. Jag är dock glad att jag gjorde det. Mängden information man får när man står på den i 8 sekunder är fenomenal

 6. B***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Elegant och lätt! Den här vågen gör allt. Appen är lätt att läsa. Den talar till och med om din “kroppsålder”. Jag rekommenderar starkt att skaffa denna våg om du är överviktig och verkligen vill se vilken form din kropp har.

 7. S****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här vågen kan spåra flera mätningar, förutsatt att du använder appen. Men även utan appen gör den ett bra jobb om den ger dig en omedelbar avläsning av din vikt. Värt priset

 8. N**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna smarta viktvåg med app fungerar som förväntat. Den är mycket kompakt, så den är ett bra val för trånga utrymmen – som till exempel studentrum. Den verkar exakt. Observera att vissa kan tycka att den är för liten. På det hela taget, om den lilla storleken fungerar för dig är detta ett bra värde.

 9. H***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här vågen. Jag gillar att jag kan logga min vikt och hålla koll på mina framsteg via appen. Skulle kunna vara lite bredare för stabiliteten men överlag fantastisk produkt.

 10. V****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk våg! Appen är lätt att använda, alla i familjen kan följa sin vikt. Den går super i detalj och berättar till och med vilken ålder din kropp har!!! Jag letade i flera dagar efter en våg och detta är den bästa vågen jag någonsin ägt!!!