Blå ljus blockerande datorspelglasögon

kr230

Rea!

Blå ljus blockerande datorspelglasögon

kr230

Beskrivning

Minska visuell stress och ögonbelastning för att i slutändan kunna njuta av din digitala tid!

Långvarig exponering för blått ljus kan orsaka trötthet och stress i ögonen. Från TV-apparater till surfplattor, datorer och mobiltelefoner – den viktigaste källan till blått ljus i vår vardag är det skadliga blåvioletta ljuset från våra digitala skärmar. De vanligaste symtomen till följd av långvarigt stirrande på skärmar är migrän, huvudvärk, sömnlöshet, torra ögon, suddig syn, grå starr och makuladegeneration. I stället för att behandla dessa tillstånd senare i livet är det mycket mer fördelaktigt att förhindra dem alla tillsammans.

Ortorex datorglasögon för män och kvinnor är det perfekta valet för alla digitala äventyrare. De är konstruerade för att eliminera digital ögonbelastning och rekommenderas av läkare för att skydda din syn vid användning av datorer och apparater. Glasögonen mot blått ljus filtrerar bort det högenergiska blå ljuset, reducerar dess starka vågor och gör att du kan fokusera på ditt spel eller din uppgift. Utan effekterna från de skadliga strålarna kan du få en friskare kropp och en god sömn som våra blå ljusblockerande glasögon:

 • Filtrerar blått ljus och blockerar UV-strålning
 • Minimerar digital ögonbelastning
 • Förhindrar torra ögon
 • Minimerar bländning
 • Förbättra sömnen

De är idealiska för att titta på TV, spela datorspel, arbeta och göra allt som har med digitala skärmar att göra. Dessutom kan de användas för nattkörning – de gula linserna blockerar strålkastarens bländning och ger dig en tydligare syn i mörkret och under regniga eller dimmiga dagar, vilket gör din körning säkrare och bekvämare.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ MINSKA ÖGONTRÖTTHET – Att bära dessa glasögon under dagen kan bidra till att lindra trötthet i ögonen, suddig syn och huvudvärk i samband med skärmtid.

✔️ BLUE LIGHT & UV PROTECTION – Linserna kan absorbera blått ljus med hög energi och är 400UV-klassade, vilket innebär att de kan blockera 99-100 % av både UVA- och UVB-strålning. UV400-klassade glasögon är viktiga för att skydda dina ögon mot långsiktiga UV-skador och hålla dina ögon friska.

✔️ BÄTTRE SÖMN – Eftersom glasögonen minskar ögonstress och huvudvärk kan du njuta av en vilsam djupare sömn på natten.

✔️ STYLISH FRAME – Ger dig en super snygg look. Den lätta ramen är utformad för olika storlekar på huvuden, lämplig för människor från hela världen.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Glasögonen är bekväma. Använder dem för arbete där jag stirrar på datorn 8+ timmar om dagen och går inte ut med huvudvärk alls lika ofta som jag brukade. Dessutom ser de fantastiskt snygga ut!

  null

 2. V***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar dessa glasögon!! Jag har bara använt dem i en vecka men jag gillar verkligen känslan! Det är avslappnande att arbeta med dessa glasögon. Och de är så snygga

  null

 3. A***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa glasögon är underbara, ögonbelastning kraftigt reducerad!!!

  null

 4. M***c (verifierad köpare)

  Sverige

  Stor klarhet och lins- och ramkvalitet. Minskar definitivt ögonbelastningen.

  null

 5. B***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt för att skydda ögonen från blå strålar. Önskar att jag hade börjat bära dessa för flera år sedan!

  null

 6. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Känns så trevligt och hjälpte mig mycket! Jag har verkligen märkt att mina ögon inte är ansträngda och uttorkade. Jag skulle rekommendera detta till alla som upplever digital ögonbelastning!

  null

 7. M***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra att ha på sig varje dag om man jobbar på en dator hela dagen. Nu kan jag tillbringa min dag med att arbeta hemifrån utan att mina ögon blir ansträngda. Tack.

  null

 8. A***M (verifierad köpare)

  Sverige

  Hjälper verkligen till med ögontrötthet!!! Jag använder dem nästan varje dag.

  null

 9. T***f (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder dessa för att arbeta på min dator. De är bekväma, de ser bra ut och gör underverk för att avlasta mina ögon. Bra glasögon!

  null

 10. I***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bra ramar. Eliminerar huvudvärk från spelande hela natten. Super skonsamt för ögonen. Älskar det.