Bomullsblommor

kr175

Rea!

Bomullsblommor

kr175

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Rengör dina öron utan att belasta miljön med de mjukaste Ortorex bomullsrondellerna!

För att hjälpa dig att upprätthålla hygieniska förhållanden runt omkring dig, presenterar ORTOREX™ de dagliga måste-ha-vattenpinnarna. De håller effektivt och fint dina öron rena och fräscha genom att avlägsna ytligt vax. Det kommer att förhindra bildandet av blockering, infektioner, sjukdomar och klåda. Dessutom kan våra små bomullstops användas runt om i huset för att upprätthålla steriliteten i svåråtkomliga hörn, som din telefon, tangentbord, hörlurar, ventiler och andra. Dessutom gör de antibakteriella egenskaperna hos vår produkt den till ett perfekt verktyg för att applicera på dina hudmediciner som krämer, serum och salvor. Men viktigast av allt är att ORTOREX™ Bomullsblommor är ett perfekt alternativ till plastpinnar som skadar vår natur.

Förutom de ovan nämnda ändamålen kommer ORTOREX™ Bomullsblommor också att bekvämt applicera, fixera eller avlägsna din makeup på ett mer exakt sätt än vad borstar och bomullsrondeller gör. Dessutom kan du utföra manikyr och pedikyr med hjälp av dem. Du kommer att ha mer än tillräckligt med knoppar för lång tid eftersom vår förpackning innehåller 200 biologiskt nedbrytbara knoppar. Dessutom är ORTOREX™ Bomullsblommor hypoallergena och hudvänliga. Det gör dem perfekta att använda även för de yngsta medlemmarna i din familj utan risk för irritation. Dessutom är de också lämpliga för att upprätthålla dina husdjurs hygien utan obehag för dem.

Fördelar med att använda våra bomullspinnar:

 • Bekvämt rena öron
 • Förhindrar bildning av öronvaxblockering
 • Når enkelt döda hörn runt om i huset
 • Fixera och avlägsna smink på ett smidigt sätt
 • Applicera mediciner exakt
 • Förorsakar inte obehag eller smärta
 • Böj dig inte när du använder den
 • Ersätter perfekt öronsnäckor av plast

ORTOREX™ Bomullsblommor är tillverkade av hållbar bambu och ekologisk bomull. Vår produkt är 100 % plast- och kemikaliefri, vilket gör den säker inte bara för dig utan även för miljön. Varje material är en mycket förnybar resurs som växer snabbt. Dessutom är våra knoppar absolut luktfria och biologiskt nedbrytbara. De antibakteriella huvudena är stabilt fastsatta på en träpinne som är tillräckligt stark för att inte böjas och gå sönder när du använder den. Dessutom finns det en riklig mängd bomull på varje spets, som inte kommer att förlora sin form eller lätt flätas upp.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ HÅLLER DINA ÖRON FRÄSCHA – ORTOREX™ bomullspinnar är viktiga verktyg för att upprätthålla hygienen i dina öron. De rengör dem smidigt och bekvämt från smuts och öronvax.

✔️ FÖRBYGGAR ÖRVÅXBOCKAGE – Genom att försiktigt avlägsna överflödigt öronvax och skräp från dina hörselgångar förebygger ORTOREX™-knopparna sjukdomar som orsakas av fastnat öronvax, t.ex. olika infektioner, öroninflammation, eksem, hudproblem och annat.

✔️ HJÄLP ATT RENGÖRA SVÅRT TILLÅTLIGA PLATSER — Våra knoppar är kompakta men robusta nog att hålla, så du kan använda dem för att rengöra döda hörn som du normalt inte skulle kunna nå.

✔️ FRÄMJA APPLICERING OCH BORTTAGNING AV SMINK — Vår produkt skulle vara perfekt för att applicera ditt favoritläppglans eller fixa din eyeliner, utföra manikyr och pedikyr av professionell kvalitet hemma. Dessutom hjälper de också till att avlägsna överbliven makeup som inte gick bort med vatten.

✔️ FÖRDELAR MEDICINSKT HJÄLP — Våra bomullspinnar har antibakteriella huvuden som kan användas för prickig applicering av mediciner på huden.

✔️ LÄTTAR FÖR ALLA — Våra bomullspinnar passar alla åldrar, inklusive barn, tonåringar, vuxna och seniorer. Dessutom kan de även användas för dina husdjur!

✔️ SKYDDAR MILJÖNET — ORTOREX™ bomullstussarna är tillverkade av 100 % återvinningsbara material, vilket gör dem miljövänliga och säkra för vår planet.

✔️ INNEHÅLLER INGEN KEMIKALIER — Vår produkt är helt fri från skadlig plast, kemikalier eller syntetiska ämnen. Det gör våra knoppar säkra för alla, även för dem som har allergier och extremt känslig hud.

✔️ FINNS I FÖRPACKNINGAR MED 200 KNOPPAR — ORTOREX™ Bomullsblommor kommer i 100 % komposterbara kartonglådor med 200 knoppar inuti. Denna mängd räcker till hela familjen, så det kommer alltid att finnas gott om öronproppar när du behöver dem.

4.60
15 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. P***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bra kvalitet. Mitt barn älskar dem eftersom hon älskar de olika färgerna och hon är inte rädd för att rengöra sina öron nu. Super knoppar!

 2. J****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Med tanke på att dessa knoppar är så robusta jämfört med andra jag har använt kommer jag att fortsätta att köpa dem. Jag är mycket imponerad.

 3. N***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Knopparna fungerar utmärkt. Det är trevligt att veta att de är biologiskt nedbrytbara.

 4. W**l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kan inte tro hur bra dessa knoppar är. De går inte sönder och gör sitt jobb perfekt. Skulle köpa dem igen.

 5. T****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt present till en planetvänlig släkting. Han var verkligen nöjd med dessa knoppar. Och rekommenderar starkt!

 6. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa knoppar är de bästa jag har hittat! De är generellt sett robusta. Det finns tillräckligt med bomull i ändarna, men eftersom de är så täta är det svårt att rulla av dem lite för att öka deras uppsugningsförmåga. Jag kommer att köpa dem igen.

 7. O**o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag valde dessa knoppar eftersom de återanvändbara knopparna inte är komposterbara. De fungerar utmärkt! Jag var lite orolig för att de skulle falla av i örat eller liknande, men hittills är de till och med stabilare än de andra märkena som inte är miljövänliga! Tack Ortorex för att du introducerade mig till denna produkt!

 8. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Skulle definitivt rekommendera dessa söta knoppar! De är ett bra värde, kom väldigt snabbt och håller riktigt bra kvalitet!

 9. G***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Super robusta och kraftiga, vi älskar dessa! Mycket nöjda med alla kartongförpackningar, ingen plast! Bekväma bomullspinnar för öronen. Bra köp och kommer att köpa igen!

 10. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa bomullspinnar är fantastiska! Jag köpte dem främst för att jag såg att de var gjorda av bambu. Eftersom mitt hus försöker minska på vår plastanvändning gav jag dem ett försök. Jag kommer bara att köpa dessa bomullspinnar från och med nu. De får jobbet gjort och jag älskar att vi hjälper miljön i processen! Bra produkt!!!