Smart Visuellt Verktyg för Avlägsnande av Öronvax

kr305

Rea!

Smart Visuellt Verktyg för Avlägsnande av Öronvax

kr305

Beskrivning

Övervaka och underhåll dina örons hälsa!

Ortorex öronverktyg gör det möjligt att kontrollera trumhinnans och hörselgångens skick. Det ger en djupgående rengöring på ett smärtfritt och säkert sätt. Detta bidrar i sin tur till att upprätthålla en god hörsel och lindra irritation och andra öronproblem.

Avlägsnande av kerumen
Vår apparat använder en supersmal lins som snabbt och bekvämt kan nå djupt in i hörselgången upp till trumhinnan. Till skillnad från bomullspinnar trycker den inte vaxet framåt utan tar försiktigt bort det med skedspetsen. Som ett resultat av detta underlättar vårt verktyg ringningar och klåda som orsakas av cerumenblockering.
Effektivt visuellt material
Ortorex smarta verktyg antar en HD-kamera med antifog som översätter bilden på din telefon. Den kan förstora upp till 20x för att ge kristallklara bilder av din hörselgång.
Korrekt hörsel
En obehandlad ansamling av öronvax kan leda till nedsatt hörsel. Samtidigt som vår apparat avblockerar hörselgången hjälper den till att främja en optimal hörselnivå.
Säker att använda

De justerbara skyddande öronpropparna är små och flexibla, vilket förhindrar oavsiktliga skador på den känsliga hörselgången.

Användarvänlig

Det är bara att ladda ner appen, ansluta den till telefonen via WiFi och starta proceduren.

Mångsidig användbarhet

Vårt verktyg kan även användas för näsa, mun, hals och andra kroppsdelar. Dessutom är det lämpligt för vuxna, barn och husdjur.

Fler skäl att älska vårt verktyg
Bärbar
Familjeorienterad
Lättvikt
USB-Strömförsörjning
4.55
11 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. C**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Med den här kan du enkelt ta bort öronvaxansamlingar från hörselgången. Den är mycket lätt att använda och ansluts till din telefon via wifi och en app. Fantastiskt pris och ett måste om du vill se till att dina öron håller sig rena och klara.

 2. K**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskade den här väldigt mycket! Jag har en öroninfektion eftersom jag skulle använda bomullspinnar för att rengöra mitt öra men med detta behöver jag inte göra det längre! Jag älskade det!

 3. J***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har alltid producerat överflödigt öronvax och varit på kliniken så många gånger när mina öron täpptes till på grund av det. Det här verktyget tog mig ungefär 5 minuter att rensa mina öron! Ta bara god tid på dig och var försiktig! Jag gick inte för långt in i mina öron eftersom jag blir rädd, men detta fungerade så bra!

 4. D**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Kameran är överraskande hög kvalitet! Den fungerar!!! Jag undvek doktorn tack vare detta

 5. N***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här enheten är fantastisk! Mina öron har aldrig varit så rena! Säker användning, bra kamera, lätt att installera! Du kommer inte att bli besviken!!

 6. P****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Omg jag kan inte beskriva lättnaden efter att ha fått bort en enorm öronvaxblockering från båda hörselgångarna. Tog lite att vänja sig vid för orientering och rörelse men den här saken är otrolig!

 7. B*n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick den här för att kontrollera min öroninfektion som jag fick och den hjälpte verkligen till att se vad som pågick. Grundläggande instruktioner att följa så man inte skadar örat. Dessutom kan du använda den för att kontrollera dina tonsiller vilket också är bra.

 8. M**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Mitt öra är tilltäppt och ringer. Köpte det här verktyget för att se vad som finns inuti mitt öra, det fungerar så lätt. Kan tydligt se hela insidan av mitt öra. Jag såg vad jag trodde kunde vara vax och skickade skärmen till en öronläkare. Bra enhet!

 9. O***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Super nöjd med det här verktyget! Köpte det till min mamma. Det är lätt att ansluta till telefonen och använda den. Kvaliteten på bilden är fin. Tack så mycket!

 10. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är mycket användarvänligt och hjälpsamt för att se om det finns vaxuppbyggnad eller infektion.