D’arsonval högfrekvent hår och hud skönhet enhet

Det ursprungliga priset var: kr803.Det nuvarande priset är: kr535.

Rea!

D’arsonval högfrekvent hår och hud skönhet enhet

Det ursprungliga priset var: kr803.Det nuvarande priset är: kr535.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Njut av högfrekventa ansiktsbehandlingar som gör att du kan uppnå spa-liknande resultat i ditt eget badrum!

D’arsonval High Frequency Beauty Device är det ultimata ansiktsredskapet med ett 4-i-1-system av behandlingsmekanismer för att rikta sig på specifika områden i ansiktet. Den består av indirekt och direkt högfrekvens som passar för aknebenägen hud, uttorkad hud, åldrande hud och hårförlust personer. När den appliceras på huden dödar högfrekvensbehandlingen bakterierna direkt under huden samtidigt som den ger en naturlig boost av cellenergi för att både döda akneförorsakande bakterier och minskad inflammation på samma gång. Den producerar 10 watt kraft vid högfrekventa 50-60 Hz-vågor som är helt smärtsfri och effektiv för att minskat rynkor och fina linjer med tiden genom att förstärka cirkulationen och kollagen produkten. Du kan se din hud förvandlas med detta professionella verktyg av spakvalitet som du kan använda direkt från ditt badrum.

Högfrekvensbehandling används för att hjälpa till:

 • Behandla och förebygga envis akne
 • Krympa förstorade porer
 • Påskynda blodcirkulationen
 • Minska synligheten av fina linjer, rynkor och celluliter.
 • Berika huden med näringsämnen
 • Avlägsnar svullna ögon och bleknar mörka ögoncirklar.
 • Föryngrar hårbotten för att förbättra hårväxten.

Du kan använda den före eller efter hudvård, det viktiga är att du väljer elektroder som passar din hud. Mushroom tube för behandling av stora områden (kinder, panna, käklinje) hjälper till att minska rynkor, celluliter och fina linjer. Tungrör för känsliga områden, till exempel mörka ringar och svullna ögon. Böjd tub för fläckområden hjälper till att eliminera akne, behandla finnar, sterilisera och läka förstorade porer. Kamrör för att stimulera blodcirkulationen i hårbotten. Det hjälper till att ge energi till hårsäckarna för att påskynda ny hårväxt och minska håravfall.

Hur du använder ditt högfrekvensverktyg:

1) Tvätta och torka ansiktet noggrant och applicera ditt serum.

2) Sätt in det valda glasröret i högfrekvensapparaten.

3) Slå på apparaten.

4) Testa den med fingret innan du placerar den på huden.

5) Placera enheten på huden och för den över målområdet i cirkulära rörelser i högst tre till fem minuter.

6) När du har träffat alla ställen är din högfrekventa ansiktsbehandling officiellt över och du kan avsluta med att applicera din fuktkräm.

Använd den 2-3 dagar i veckan och 10 minuter per behandling för en strålande och fylld look. För överkänslig hud föreslås att du använder gasbinda för att skydda huden från irritation.

✔️ SAFE & NON-INVASIVE TREATMENT – Huden känns vitaliserande med högfrekvensströmmen som ökar blodcirkulationen, behandlar akne och förhindrar bildandet av nya utbrott, krymper förstorade porer och ger antibakteriella fördelar.

✔️ 4 BEHANDLINGSMETODER – Du kan välja 4 olika elektroder för att behandla olika hud- och hårproblem.

✔️ FÖRBYGGANDE AV HÅRFÖRLUST – Främjar blodcirkulationen i huvudet, stärker näringstillförseln och hjälper till att främja hårväxt och minska håravfall.

✔️ HÖG KVALITET – Tillverkad av förstklassig glasrörsdesign för att säkerställa din trevliga upplevelse.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här i ansiktet och i håret och den fungerar perfekt för mig! Jag behöver inte besöka hudläkaren lika ofta. Bra produkt.

 2. E***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk produkt. Jag har använt den varje dag i cirka 10 minuter de senaste veckorna eller så och mitt hårs tillstånd har förbättrats avsevärt.

  null

 3. R***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar produkten väldigt mycket, jag började använda den mest för mitt hår. Mycket hjälpsam för hårväxt. Hoppas att se ännu större resultat efter att ha använt den ett tag.

  null

 4. I***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har bara använt den här produkten under en kort tid men jag kunde märka en skillnad nästan omedelbart. Jag ville förbättra utseendet på min käklinje/ kindben och reparera några fina pannlinjer. Den här produkten har gjort både det ena och det andra! Jag kan inte vänta på att fortsätta använda den!

  null

 5. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar underbart med mitt hår! En riktig hårväxtstimulerare! Rekommenderar starkt!

  null

 6. I***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna produkt överträffar vida mina förväntningar och jag är extremt kräsen. För det första är dess kvalitet superb. Den är välgjord, väl utformad och lätt att använda. För det andra har jag använt den i ansiktet och på halsen för att minska rynkor och öka fastheten. Wow, jag har bara använt den i en vecka och ser redan resultat. Jag tror verkligen att alla borde ha en sådan här! Jag rekommenderar starkt!

  null

 7. V***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blev rekommenderad detta av en vän som är estetiker. DENNA PRODUKT FUNGERAR! Jag har varit helt vilse om vad jag ska göra för att behandla mitt akneområde på kinden. Ingenting har fungerat och jag har provat många saker tro mig. Tack för denna fantastiska skönhetsenhet!!!

  null

 8. G***g (verifierad köpare)

  Sverige

  Till min förvåning kändes kamröret bättre än vad jag hade föreställt mig. Det kändes riktigt bra, och om du har tjockt och långt hår kan du behöva portionera sektioner i ordning bara för att få glaspiggarna att koncentrera sig på att få kontakt med hårbotten. Hjälper verkligen mot håravfall. Rekommenderar starkt.

  null

 9. F***f (verifierad köpare)

  Sverige

  hans produkt är briljant! Jag är en medicinsk estetiker och använde denna i min praktik. Resultaten är fantastiska. Blemish märken bleknar dramatiskt och fina linjer och rynkor försvinner praktiskt taget. Mina kunder och jag själv är mycket nöjda med er produkt. Den är kostnadseffektiv och jag skulle rekommendera den till alla.

  null

 10. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt den varje dag i en vecka nu och den har rensat bort alla små finnar som jag hade spridda över hela ansiktet, och har gjort sig av med de två cystiska aknefläckarna som har funnits på min haka i evigheter. Jag är ganska förvånad. Väntar fortfarande på att mina mörka och svullna ögon ska försvinna och mina rynkor i pannan men det kommer att ta lite mer tid antar jag. På det hela taget en fantastisk produkt!

  null