Ultraljud Anti-Cellulite Massager Lose Weight Machine

Det ursprungliga priset var: kr900.Det nuvarande priset är: kr450.

Rea!

Ultraljud Anti-Cellulite Massager Lose Weight Machine

Det ursprungliga priset var: kr900.Det nuvarande priset är: kr450.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Få en tonad och skulpterad kropp snabbt! Känn dig bra i den hud du har på dig!

Fettet i magen, midjan, armarna, ryggen, höfterna och låren är envisa. Det är här som en ultraljudsmaskin för kroppsskulptering kommer in i bilden! Detta är en non-invasiv och smärtfri apparat som använder värme och ljudvågor för att förbränna fett, minska celluliter och strama upp lös hud. Det är ett imponerande genombrott inom tekniken för icke-kirurgisk fettförbränning!

Apparaten använder de tre mest effektiva kliniskt beprövade teknikerna: EMS (Electrical Muscle Stimulation), infrarött ljus och ultraljudskavitation. Denna avancerade teknik hjälper till att bryta ner fettcellerna och frigöra dem genom lymfedränering. EMS-mekanismen stimulerar kroppen med passiv rörelse under mikroström. Mer muskelrörelse ökar ämnesomsättningen och bryter ner mer fett. Hela processen smalnar och tonar ner kroppen för att säkerställa kroppsskulptur.

Fördelar med att använda ultraljudsmaskinen för bantning:

 • Förbränner fett och ger din kropp en mer välgjord form.
 • Minskar vikten
 • Avlägsnar envisa fetter och celluliter.
 • Stramar upp slapp och lös hud
 • Förbättrar hudens struktur
 • Eliminerar fina linjer, rynkor och mörka ringar

EMS-terapi förbättrar dessutom ämnesomsättningen genom att förbättra blodcirkulationen. Den ger impulser till de motoriska nerverna så att de målinriktade muskelgrupperna måste utöva passivt för att expandera och dra ihop sig. Den förbättrar muskelstyrka och uthållighet. Därför används denna teknik i stor utsträckning inom sjukgymnastik, konditionsträning och skönhetsföryngring.

Det bästa är att du kan utföra detta förfarande i ditt eget hem! Allt du behöver göra är att massera problemområdet med apparaten i 10-30 minuter i 10-12 sessioner för att uppnå långvariga resultat. Det är bevisat att det minskar midjemåttet med 2-4 cm och fettlagret med 13 %. Denna multifunktionella viktminskningsmaskin erbjuder en lösning som fungerar på de flesta kroppstyper och innebär minimal ansträngning.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ SLIMMING & TONING – Maskinen bränner fett, stramar upp huden, återställer dess elasticitet och aktiverar cellerna för att reglera den inre sekretionen och påskynda fettförbrukningen. Den tar effektivt bort fett även från de envisa områdena för att ge dig ett tonat utseende.

✔️ CELLULITE ELIMINATION – Högfrekventa värme- och ljudvågor tränger in i huden för att bannlysa celluliter och återställa hudens elasticitet.

✔️ HELHETSKROSSANVÄNDNING – Du kan använda ultraljudsmaskinen på alla områden av kroppen med extra fett – låren, magen, ryggen, benen, armarna, axlarna, nacken eller skinkorna. Den kan också användas på mindre områden som hakan och området runt ögonen.

✔️ SAFE & PAINLESS – Ultraljud används rutinmässigt för många diagnostiska och terapeutiska medicinska förfaranden. Under och efter ingreppet kommer du inte att uppleva någon smärta eller obehag. På sin höjd kan du känna en lätt värmande känsla när maskinen arbetar sig fram över huden.

 

Observera: I allmänhet märks resultaten efter 2-5 kontinuerliga sessioner. Beroende på din kroppstyp kan du behöva minst 6-12 sessioner för att få önskat resultat. 

 

Paketet innehåller:

1 x bantningsanordning
4 x EMS-kontaktkuddar
1 x ledningskabel
1 x strömadapter (Storbritannien, USA, EU, AU)
1 x Engelsk bruksanvisning

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. G****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att följa instruktionerna, och det fungerar! Efter en veckas användning av denna massageapparat kan jag se att min hud är mycket slätare och ljusare!

 2. H*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är en fantastisk apparat! Jag hade mycket celluliter på magen efter graviditeten. Sedan jag började använda den har jag märkt fantastiska förändringar i mitt hudtillstånd. Rekommenderas starkt.

  null

 3. R***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använde den exakt enligt anvisningarna och jag kunde känna en viss värme. Men det är så den ska fungera antar jag. Jag kan se att mina bristningar definitivt försvinner

  null

 4. Q****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna bantningsmassagemaskin är ett måste för lata människor som jag ? Den påskyndar verkligen hastigheten på viktnedgången. Jag är väldigt glad över att få den här!

  null

 5. S****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Maskinen fungerar bra, värmer upp lite grann. Jag tycker att den är riktigt effektiv

  null

 6. F***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt produkt! Enkel att använda. Jag kan se skillnaden i hudförbättringar

  null

 7. M****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här massageapparaten fungerar faktiskt! Jag har märkt att min mage blir plattare. Har använt den i 2 veckor hittills. Rekommenderar!

  null

 8. D****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Produkten är utmärkt och fungerar bra

  null

 9. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag får faktiskt märkbara resultat utan att ens träna! Älskar det!

  null

 10. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag märkte skillnad efter de två första behandlingarna. Den fungerar på hela min kropp och i ansiktet. Detta fungerar faktiskt, man måste bara vara konsekvent.

  null