Jade Face Massage Roller och Gua Sha Lifting Tool

kr180

Rea!

Jade Face Massage Roller och Gua Sha Lifting Tool

kr180

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Oavsett om du väljer en massage eller en ansiktsbehandling är en Jade Face Roller och ett Gua Sha-verktyg ett måste!

Jade Face Roller är ett massageverktyg som förbättrar cirkulationen och vitaliteten och hjälper till att fräscha upp din hy och ljusstyrka. Att rulla jade är djupt betryggande och skonsamt, vilket hjälper till att minskat spänningar i ansiktet och leder till en avslappnad känsla. Det har varit en skönhetsritual sedan urminnes tider i Kina. Fysiskt hjälper den till att strama upp hudens utseende genom mild massage. Den hjälper också till att understödja lymfedränering, vilket i sin tur minskar uppkomsten av svullnader, rynkor och förbättrar hudtonen.

Fördelarna med att använda Jade Roller:

 • Minskar uppkomsten av små rynkor och uttryckslinjer.
 • Förbättrar produktupptagningen för maximala fördelar
 • Tonar och stramar upp hudens utseende
 • Minskar svullnader och förbättrar hudens elasticitet.
 • Kylar och lugnar din hud.
 • Minskar stress.

Rullen hjälper dig att få ut lite mer av dina produkter samtidigt som du njuter av en avkopplande massage. Efter rengöring och toning applicerar du helt enkelt ditt önskade ansiktsserum eller olja och rullar sedan verktyget i uppåtgående riktning. Med varje rulle kommer dina produkter att arbeta sin väg djupare in i din hud, vilket hjälper dig att få deras fulla fördelar. Rollern kan kylas i kylskåpet för att förbättra dess antiinflammatoriska och lugnande effekter. På så sätt understödjer den cirkulationen och den naturliga kollagenproduktionen, dränerar överbelastade lymfkörtlar och rinner kroppen från gifter. Regelbunden användning av detta massageverktyg kan hjälpa till att minska utseendet på svullnader eftersom det kyler och lugnar huden.

Hur du använder din Jade Roller:

1) Ögon: Använd den mindre änden av din rulle för huden runt ögonen. Börja med att placera din rulle på det inre hörnet av ditt öga. Rulla utåt mot ditt öra. Upprepa 5 gånger och upprepa sedan på andra sidan.

2) Pannan: Börja med att försiktigt placera din jaderulle på mitten av pannan nära hårlinjen. Rulla nedåt mot örat tills du når tinningen. Upprepa 5 gånger och upprepa sedan på andra sidan.

3) Ansikte: Rulla dina kindben, läppar och haka med samma grundmetod som pannan och ögonen. Börja i mitten av ansiktet (bredvid näsan, i mitten av överläppen eller i mitten av hakan) och rulla utåt mot öronen. Upprepa 5 gånger på varje sida.

4) Använd tillsammans med andra produkter: Använd en rengöringsmedel för att rengöra huden innan du använder din roller. Applicera din favorit ansiktsolja eller serum och använd sedan din roller enligt beskrivningen ovan. Massagen hjälper produkterna att bättre tränga in i huden.

The Gua Sha Tool är ett verktyg för ansiktsmassage som är utformat för att avslappna musklerna i ansiktet, öka blodcirkulationen och uppmuntra lymfedränering för att förbättra hudens elasticitet och minska synligheten av fina linjer. Det förbättrar skönhetsritualer genom att främja lyftning och utjämning av huden, vilket gör att ansiktet blir lyftat och strålande efter användning. Facial Gua Sha är en urgammal healingteknik inom traditionell kinesisk medicin som synligt föryngrar huden genom att försiktigt skrapa med en platt jade sten över huden. Med ett försiktigt tryck hjälper verktyget till att avlasta spänningar och underlätta absorptionen av hudvårdsprodukter på hudens yta.

Fördelarna med Gua Sha-behandling av ansiktet:

 • Förbättrar hudens allmänna hälsa och lyster.
 • Minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
 • Lindrar spänningar och stramhet i ansiktet och käkarna.
 • Lyfter och ger ansiktet konturer.
 • Ökar flödet av syre och viktiga näringsämnen till huden.
 • Förbättrar hudens elasticitet.
 • Hjälper till meditation och reflektion

Efter att ha förberett huden med tonic eller olja, utför Gua Sha-ritualen. Den är bra för alla hudtyper, inklusive torr, mogen, känslig, blemmande, kombinerad och normal hud. Verktygets unika “vingeform” har tre olika kanter för olika massagetekniker: den utåt böjda kanten hjälper till att skulptera och reducera uppkomsten av svullnader på områden som käklinjen och kindbenen, den inåt böjda kanten omsluter din naturliga ansiktsform för att främja lymfedränering, och den kammade kanten ger ett mjukt tryck och massage. Med konsekvent användning skapar ansiktsgua sha en betydande och långsiktig förändring av huden och en övergripande känsla av välbefinnande.

Hur du använder ditt Gua Sha-verktyg:

1) Förbered ansiktet med en rengöring för att tvätta bort dagens (eller nattens) smuts och bakterier.

2) Applicera därefter din favorit ansiktsolja eller fuktighetskräm i ansiktet. Här vill du ha något som har en hållbar effekt så att din Gua Sha glider längs huden.

3) Ta ditt ansiktsredskap och börja vid basen av din hals och med en lätt skrapande rörelse, arbeta dig upp till din käklinje.

4) Skrapa uppåt, mot pannan, och gå över käklinjen, hakan och munnen.

5) Skrapa över dina kontroller och tryck under ögonen och över ögonbrynen.

6) Avsluta med fler uppåtriktade skrapningar på pannan upp till hårlinjen.

NÄR ANVÄNDER DU EN ROLLER ELLER EN GUASHA?

Vi föreslår ansiktsrullning för följande huvudsyften:

 • För att minska svullnader
 • Applicera produkter (serum, oljor, fuktighetskräm).
 • Utjämna huden

Vi föreslår Gua Sha för de huvudsakliga syftena att:

 • Manuell lymfedränering
 • Avhjälpande av spänningar i ansiktet och käkarna.
 • Lyfta och forma huden.

* Små variationer i stenens färg beror på den unika naturliga karaktären hos denna produkt. Verktygen är tillverkade med förbättrad hårdvara och etiskt utvunna stenar av högre kvalitet för att stå emot tidens och användningens prövningar.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt den här produkten varje dag i ungefär en vecka och jag älskar den! Den är lätt att lägga till i den dagliga hudvårdsrutinen. Jag kan inte vänta på att se hur den förbättrar min hud. Kommer att prova fler produkter!

  null

 2. E***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här produkten eftersom den ska hjälpa till att konturera kindben och käklinjer och allt det där. Jag kan säga att den definitivt fungerar! Jag gjorde det på ena sidan och jämförde det med den andra och man kan absolut se skillnaden! Rekommenderar definitivt.

  null

 3. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Ser alltid fram emot min nattliga rutin på grund av den här jaderullen. Känns väldigt tjusigt speciellt när man använder i kombination med ansiktsolja. Bara att rulla ut stressen bort. Älskar hur det känns under mina ögon.

  null

 4. A***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Rullen känns så avslappnande när jag använder den längs min käklinje och gua sha hjälper verkligen till att lyfta mitt ansikte och stimulera lymfedränering. Mycket, mycket nöjd med mitt köp.

  null

 5. O***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra kvalitet. Rullar väldigt lätt. Jag lägger min i frysen för att använda den på morgonen. Det är väldigt uppfriskande.

  null

 6. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är inte säker på vad den här faktiskt ska göra för huden men jag kan säga att det är avslappnande att använda den. Min hud känns uppfriskad och masserad efteråt. Jag älskar den svalkande känslan av den och hur söt den är att ha på min fåfänga.

  null

 7. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här varje morgon! Den är lätt att använda, rullar smidigt över ansiktet. Jag förvarar verktygen i kylskåpet och använder dem på morgonen för att hjälpa till att minska eventuella påsar under ögonen. Känns bra och verkar ganska robust.

  null

 8. F***f (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här till mig men när min dotter såg den sa hon att hon verkligen ville ha en så jag gav den till henne och nu måste jag köpa en till mig! Den känns så avslappnande och verkar verkligen lugna mitt ansikte och släta ut det med konsekvent användning varje dag. Jag började använda den mest för att slappna av, men bonusen är att den verkligen fungerar på min hud! Älskar den.

  null

 9. A***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar detta Jade set för ansiktet, den platta biten lägger jag på ögat, man kan kyla den men Jaden är alltid tillräckligt kall. Jag håller den platta biten och slätar över huden där jag vill, inga gnissel eller trasiga delar. Lätt att använda. Rekommenderas helt och hållet!

  null

 10. T***b (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker verkligen om min jade roller. Jag försöker ta mycket bra hand om min hud. Jag tror att det är en del av det som håller mig ung. Jaderullen har varit ett trevligt tillägg till min skinflint vårdrutin. Det är en skön massage för mitt ansikte! Och väldigt lätt att förvara och rengöra.

  null