Masajeador Ansiktsmodeller Av Papada

Det ursprungliga priset var: kr900.Det nuvarande priset är: kr450.

Rea!

Masajeador Ansiktsmodeller Av Papada

Det ursprungliga priset var: kr900.Det nuvarande priset är: kr450.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Få professionell spa-liknande anti-aging behandling hemma!

Ortorex ansiktsmassager ger elektromuskelstimulering för uppstramning av huden. Det förbättrar blodcirkulationen och ger en ansiktslyftande effekt. Som ett resultat minskar vår ansiktsformare dubbelhaka och rynkor. Dessutom ger den en mild vibrationsmassage för förbättring av cellernas ämnesomsättning.

Ansiktsbehandling
Vår ansiktsmassager lyfter och föryngrar huden. Det hjälper också mot svullnad och svullnad.
Lätt att använda
Ortorex ansiktsmassageapparat är användarvänlig. Sätt bara på enheten, justera bandet och välj läge och intensitetsnivå. Det rekommenderas att användas i 15 minuter flera gånger i veckan.
Mikroströmsteknik
Vår shaper använder en säker elektrisk ström. Det ökar produktionen av kollagen och stimulerar ansiktsmusklerna.
Rött och blått ljus

De röda och blå strålarna från vår massageapparat ökar elastinproduktionen och bekämpar bakterier som orsakar akne.

Justerbar design

Vår enhet uppfyller formen och storleken på huvudet, vilket ger en personlig passform.

Olika lägen

Välj mellan de fem behandlingssätten och justera intensiteten för vart och ett av dem.

Fler skäl att älska vår massageapparat
Vikbar
Lättvikt
Bärbar
Automatisk Avstängning
Handsfree
Säker
4.69
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. H****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en så bra massageapparat! Jag kan känna effekten även efter bara en användning – mina kinder är åtstramade och fastare. Den har flera lägen som känns väldigt bra. Och huvudsaken är att den är handsfree – du kan ta på den och göra vad du vill. Älskar det! Tack så mycket!!

 2. D***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Snygg formare! Det ser robust ut och fungerar bra. Jag älskar det justerbara bandet, min mamma och jag kan använda samma enhet bara genom att justera storleken. Tack!

 3. E**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Fick den här produkten för att minska mitt ansiktsfett. Jag har använt den i ungefär tre veckor. När jag ser mig i spegeln kan jag se att mitt ansikte inte är lika knubbigt som tidigare. Jag tränade inte mycket under dessa tre veckor, så jag skulle ge kredit till den här ansiktsformaren. Rekommenderad.

 4. N****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar den här ansiktsmassagern. En vän till mig rekommenderade det till mig. Hon har fantastiska resultat efter att ha använt det, så jag bestämde mig för att prova det också. Min hud känns fantastisk. Det hjälper verkligen mot svullnad nästan direkt! Hoppas det också minskar min dubbelhaka!

 5. S**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använde bara denna massageapparat några gånger. Men det känns bra och min haka känns tonad efter passet!

 6. P***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har väntat tillräckligt länge på att skriva den här recensionen. Det har gått en månad sedan jag började använda denna massageapparat. Jag kan definitivt säga att det fungerar! Den lyfter slapp hud och formar käklinjen. Detta är en mycket viktig del av min hudkur nu för att behålla en fast nacke. Det är väldigt avkopplande och massagefunktionen är fantastisk! Värt varenda krona som spenderas!

 7. M***t (verifierad köpare)

  Sverige

  WOW det känns bra efter användning! Rekommenderar starkt denna massageapparat om du vill strama upp käklinjen. Det ger pulsering vid käklinjen och kindbenen. Jag har haft det i tre veckor nu och ja! Jag kan känna och SE att mina muskler blev stramare och min käklinje formades. Rekommenderar det starkt!!

 8. A*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar den här massageapparaten än så länge. Den är justerbar så att du kan anpassa passformen. Det finns flera olika lägen så att du kan välja det som är bäst för dig. Min favorit är att knåda. Jag kan inte tala om resultaten än men jag hoppas att det kommer att fungera!

 9. L**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag satte på denna massageapparat på morgonen i bara 10 minuter. Min plan är att göra det ett par gånger i veckan och se framstegen. Måste vänta med att se det.

 10. R***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var väldigt skeptisk innan jag beställde den här enheten … jag var orolig att det skulle göra ont eller inte ge några resultat. Men det överträffade alla mina förväntningar! Det är väldigt lätt att använda och gör inte ont alls, det känns till och med avkopplande någon gång. Jag har redan märkt att mina muskler är mindre lösa. Fantastisk massageapparat!