Fotstödsdyna

Det ursprungliga priset var: kr558.Det nuvarande priset är: kr279.

Rea!

Fotstödsdyna

Det ursprungliga priset var: kr558.Det nuvarande priset är: kr279.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Avlasta rygg, fötter och ben med ORTOREX™ fotstödsdyna!

ORTOREX™ fotstödsdyna ger ett fast stöd för fötterna och hjälper till att upprätthålla en upprätt sittställning för bättre hållning. Dynans ergonomiska utformning hjälper till att fördela vikten jämnt för att minska ömhet och trötthet i rygg, fötter, ben och knän samtidigt som cirkulationen förbättras. Det korrekta stödet från detta fotstöd för dina ben gör att du känner dig mer bekväm när du sitter på en stol i vilken höjd som helst när du äter eller arbetar.

Vår kudde är tillverkad av noggrant konstruerat skum som är andningsbart, mjukt och fast tillräckligt för att ge bättre stöd så att du kan slappna av fullständigt. Den är formad som ett moln för effektiv fixering. Dessutom har det här vadderade fotstödet ett bärhandtag på sidan för din bärbara bekvämlighet. Den blixtlåsdesignen gör att den är avtagbar och helt maskintvättbar.

Svampdesignen med hög elasticitet är humaniserad och inte lätt att deformera. Den har en god massagefunktion och lång livslängd. Vänd på fotstödet med den böjda sidan nedåt, och det skulle gunga för att göra dig rolig och avslappnad. ORTOREX™ fotstödsdyna är idealisk för personer som tillbringar sin dag vid ett skrivbord i flera timmar åt gången. Den är allmänt lämplig för kontor, hem, säng, bil och så vidare.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ LINDRAR SMÄRTA – ORTOREX™ Foor Rest lindrar ömhet och svullnad som orsakas av en ihållande och statisk position. Dessutom förebygger den smärta i foten.

✔️INKRÄNSAR CIRKULATIONEN – Dynans ergonomiska utformning lyfter upp benen och förbättrar blodcirkulationen och muskeltonus. Det hjälper till att förebygga blodproppar och svullnad.

✔️MINIMERAR TRÄTHET – Vårt fotstöd är avsett att stödja och höja fötterna för att minimera trötthet från långa perioder av sittande.

✔️IMPROVES SITTNINGSSTÄLLNING – Att använda ett fotstöd hjälper till att stabilisera dina nedre extremiteter i en mer symmetrisk inriktning och minskar därmed de posturala brister som orsakas av asymmetriskt sittande.

✔️VÄNLIGT ATT TA MED SIG – Lätt och bärbar design med sidohandtaget möjliggör ergonomiskt stöd var du än går. Du kan använda det här fotstödet inte bara i huset eller på kontoret utan även på andra platser som i bilen eller till och med på planet.

✔️FEATURES NON-SLIP DESIGN – Den halkfria ytan förhindrar effektivt glidproblem.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är en perfekt stöd för mina fötter. Den är mjuk vid beröring men ger ändå ett stadigt stöd och är absolut ett bra värde för pengarna! Skulle definitivt rekommendera!

 2. J*****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här fotstödet fungerade utmärkt för mig! Perfekt höjd och perfekt material. Den är väldigt lätt men står stadigt på golvet. Jag älskar det mycket!

 3. L****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har både restless leg syndrome och ryggsmärtor. Mina fötter har aldrig rört marken när jag sitter. Den här kudden har gjort mitt liv så mycket bättre! Mycket mjuk och bekväm. Hjälper till med blodcirkulationen. Jag är glad att jag bestämde mig för att köpa den här fotpallen.

 4. W****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra och användbar produkt. Fotstödet är mjukt och bekvämt. Mycket mer skonsamt för mina fötter än de hårda plastfåtöljerna. Hjälper mycket! Tack.

 5. E******a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den har precis rätt höjd och längd för att avlasta min rygg och mina ben när jag sitter länge. Den verkar hjälpa cirkulationen i benen. Den är lätt att ta med sig på resor, mellan hem- och företagskontor osv. Jag rekommenderar denna produkt.

 6. P***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här till min mormor. Hon älskar den, hon säger att den hjälpte hennes ben att läka och att blodflödet blev bättre. Bra service, tack.

 7. T****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här till min mormor. Hon älskar den, hon säger att den hjälpte hennes ben att läka och att blodflödet blev bättre. Bra service, tack.

 8. O****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt kuddar för att hjälpa till med cirkulationen och bestämde mig slutligen för att köpa ett fotstöd. Det bästa beslutet någonsin! Den är superbekväm och hjälper mina svullna ben mycket. Tack!

 9. K***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bekväm, perfekt för arbete hemifrån. Kom snabbt, jag rekommenderar.

 10. K****w (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag letade efter en fotstödsdyna för under mitt skrivbord hemma eftersom jag hade problem med att mina fötter blev svullna av att sitta hela dagen. Den här kudden är helt perfekt! Den har rätt vinkel och är mycket bekväm. Den hjälper mig definitivt mycket med mitt problem. Bra produkt och inga klagomål!