Full Face Shield Visor

Det ursprungliga priset var: kr372.Det nuvarande priset är: kr186.

Rea!

Full Face Shield Visor

Det ursprungliga priset var: kr372.Det nuvarande priset är: kr186.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Skydda dina ögon och ditt ansikte från farliga mikrober med ORTOREX Full Face Shield Visor!

ORTOREX™ Full Face Shield Visor skyddar dig från oönskade droppar, damm eller farliga mikrober som kan orsaka obehag och senare bli orsaken till allvarliga sjukdomar. Det är därför som helsiktsvisir är så viktigt. Medan ansiktsmasker endast skyddar näsan och munnen lämnas ögonen oskyddade. De andningsdroppar som bildas när någon hostar eller nyser kan komma in i din kropp genom ögonen. Våra ansiktsskydd täcker ansiktet överst, på sidorna och under hakan. Som ett resultat av detta är bäraren skyddad från även de minsta dropparna.

Vår helsköld är tillverkad av antifogmaterial som ger klar synlighet och överlägsen optik som tillåter maximal mängd ljus att passera igenom. Tack vare det förstklassiga materialet och den bekväma designen erbjuder den 180 graders skydd mot saliv, damm eller andra oönskade droppar. Även om den bärs under en längre tid kommer det inte att uppstå någon trötthet, och den är idealisk för långtidsanvändning.

ORTOREX™ Full Face Shield Visor sitter bekvämt i ansiktet med en ram som passar runt öronen som ett par glasögon och blir på plats när du rör dig. Skölden kan enkelt rengöras eller bytas ut vid behov. Dessutom kan du passa den över de flesta glasögon. Dessutom är den lätt. Helsiktsvisiret är en irreplaceable thing när du reser i en pandemi och är idealisk för de flesta arbetsplatser. Du kan ha flera av dessa säkerhetsansiktsskärmar i din dagsryggsäck, hemma, på jobbet eller i bilen och använda dem när du är ute, i köket eller på kontoret.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GER FULL TÄCKNING FÖR HELA ANSIKTET – Den täcker området från toppen av ögonbrynen till hakan och håller saliv, damm och andra oönskade droppar borta från ansiktet.

✔️ SKYDDAR MOT VIRUS – De andningsdroppar som bildas när någon hostar eller nyser kan komma in i din kropp genom ögonen. Vårt ansiktsskyddsvisir skyddar hela ansiktet, inklusive ögonen, och förhindrar eventuella virus.

✔️ ALTID PÅ PLATS – Den sitter bekvämt i ansiktet med en ram som dras runt öronen som ett par glasögon och sitter på plats när du rör dig.

✔️ FÖRHÅLLER INTE VISIONEN – Tack vare det antibluffande PET-materialet ger den tydlig synlighet och låter maximal mängd ljus passera genom sköldvisiret.

✔️ KAN RÄTTAS ELLER UTBYTTAS – Det viktigaste är att du efter att ha använt den flera gånger enkelt kan rengöra skölden eller byta ut den mot en ny.

✔️ OFFERS WIDE APPLICATION – Vår full-face-sköld är mångsidig för olika användningsområden, inklusive industriella och hemmiljöer.

4.90
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. J***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var så nöjd med hur lätt dessa sköldar var att montera. De är bekväma att bära även med glasögon. Jag kommer definitivt att köpa igen, tack Ortorex!

 2. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Sköldarna är extremt lätta och bekväma att bära. Jag bär glasögon och hade inga problem med dem. Sköldarna var lätta att montera. Jag kommer också att beställa ett par till till mina föräldrar.

 3. M***k (verifierad köpare)

  Sverige

  De här sköldarna är mycket bättre än de som sjukhuset tillhandahåller till oss. De dimmar inte ner. Enda klagomålet är att jag var tvungen att tejpa fast flikarna på sidorna till skölden eftersom de hoppar ur led och gör att skölden faller av. Glasögonen passar bra över mina glasögon! Alla mina vänner beställer dem också!

 4. A**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Vänner, dessa är mycket bättre än de vanliga ansiktsmaskerna! De är mycket bekväma och lätta att använda! Min lilla stjäl den från mig =))))

 5. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är mycket bekväm att använda. Jag köpte dessa sköldar för att skydda mig mot coronaviruset och nu är jag mycket nöjd!

 6. J**y (verifierad köpare)

  Sverige

  I början var skölden inte tydlig. Jag insåg senare att den har en skyddsfilm på skölden och att jag glömde ta bort den! Ta bort den innan du använder den!

 7. G**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Skölden är mycket bekväm och sitter kvar när den används. Men jag önskar att vi inte behövde bära masker längre….

 8. D**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Sikten genom skölden är mycket tydlig. För mig är det det första och viktigaste! Jag är mycket nöjd med mitt köp

 9. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Skyddet är trevligt och fyller ett otroligt behov, särskilt nu när det krävs masker. Lätt att bära och även att titta på film

 10. M**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag rekommenderar starkt dessa skydd och ger dem gärna de välförtjänta fem stjärnorna för deras höga kvalitet och superskydd!