Glasögon Rengöringskit Solglasögon Mikrofiberborste Rengörare

Det ursprungliga priset var: kr398.Det nuvarande priset är: kr265.

Rea!

Glasögon Rengöringskit Solglasögon Mikrofiberborste Rengörare

Det ursprungliga priset var: kr398.Det nuvarande priset är: kr265.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Trött på att få fingeravtryck på dina glasögon? Den här rengöringsmedlet håller dina glasögon kristallklara utan att du behöver använda en trasa!

Denna Sun Glasses Eyeglass Microfiber Brush Cleaner torkar dina glasögon enkelt och effektivt och lämnar dina linser lika rena som den dag du fick dem. Det är bekvämt att avlägsna fingeravtryck, smuts, ränder och fett utan att använda någon spray eller trasa – ett bra svep och smuts och fett försvinner!

För att hålla dina linser kristallklara använd den reptåliga borsten för att försiktigt avlägsna damm och slippartiklar. Placera sedan linsen mellan tunghuvudet och lät rengöringskuddarna torka bort olja och fingeravtryck – även på svåråtkomliga ställen. Borsthuvudet är tillverkat av högkvalitativt mjukt mikrofibermaterial, vilket gör det hållbart och säkert att använda på alla optiska linser, oavsett om det är designglasögon eller läsglasögon. Det mjuka mikrofibermaterialet kommer inte att skada, repa eller skrapa glasögonlinser. Dessutom är den självrengörande, rengöringspaddens material fylls på när du skjuter tillbaka den i hållaren.

Sun Glasses Eyeglass Microfiber Brush Cleaner är verkligen en bra hjälpare för studenter, barn, vuxna som bär läsglasögon och de som gillar att bära solglasögon under dagen. Kompakt design och bärväska gör glasögonrensaren praktisk och lätt att ta med sig vart du än går. Det är den bästa innovativa saken för att rengöra dina glasögon och solglasögon och hålla dem rena.

✔️ 100 % DAMM- OCH DAMMAVLÄGSNANDE – Eliminerar fingeravtryck, smuts, streck och fettrester.

✔️ KOMPAKT & LIGHTWEIGHT – Design i fickformat är lätt att ta med sig och perfekt för resor.

✔️ SAFE TO USE – Tillverkad av säkert högkvalitativt material, fungerar med alla typer av linser.

✔️ VARIETETY OF COLORS – Välj den perfekta färgen för dig själv, din familj och dina vänner.

5.00
18 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 18 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Y***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen min glasögonrensare. Den är kompakt, lätt att bära med sig, välgjord och gör ett fantastiskt jobb ! Mycket nöjd med produkt och service !

 2. B***H (verifierad köpare)

  Sverige

  OMG, jag är så glad att jag fick den här. Den är lätt att använda och den rengör mina glasögon bättre än de våtservetter jag köper.

 3. H***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Rengör glaset bättre än vad jag har använt tidigare. Fungerar utmärkt!

 4. J***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är den bästa glasögonrengöraren jag någonsin använt. Mycket bekväm att bära med sig. Väl värt priset! Tar lite tid att lära sig att använda. När man väl har gjort det är det bara att köra igång!

 5. Z***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Snabbt och enkelt. Gör ett mycket bra jobb.

  null

 6. N***g (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk till denna glasögonrengörare. Efter den första användningen var jag såld. Mina glasögon har aldrig varit så här kristallklara.

  null

 7. V***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här glasögonrengöraren fungerar utmärkt – det jag gillar bäst är att den rengör väldigt nära kanten på linsen där den möter ramen (med hjälp av en trasa kan jag aldrig komma riktigt nära kanten) – definitivt ett trevligt föremål att använda och äga. Skulle vara en bra present också.

  null

 8. S***c (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är mycket nöjd med den här produkten. Jag köpte också 2 till min son och min man. Den är lätt bärbar i din gadget väska al du alltid har den med dig. Rekommenderas.

  null

 9. R*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har funnit att denna glasögonrensare fungerar på alla typer av glasögon som jag har, inklusive solglasögon, läsare, receptbelagda glasögon osv. Faktum är att jag älskade den så mycket att jag kom tillbaka och köpte ytterligare en. Jag uppskattar att den är kompakt och att jag kan bära den i en handväska eller ficka!

  null

 10. G***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Färgen är så bombig, fungerar utmärkt, passar fint i fickan.

  null