Handmassagerare

kr1,385

Rea!

Handmassagerare

kr1,385

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Låt dina händer slappna av efter en lång dag! Bli av med smärta i händerna med Ortorex Electric Massager!

ORTOREX™ Electric Hand Massager hjälper till att lösa spänningar från musklerna och boostar blodcirkulationen med hjälp av värmekompression. Denna apparat behandlar i hög grad karpaltunnelsyndrom och ger lättnad av smärta orsakad av artrit. Dessutom är den bra inte bara för stela och ömma händer utan även för allmän avkoppling.

Om du använder vår massageapparat dagligen kommer du snabbt att märka att dina händer ser bättre ut och att du får mindre smärtor.

Fördelarna med att använda ORTOREX™ Electric Hand Massager:

 • Det är en av de viktigaste egenskaperna för att få en bra effekt på händerna och fingrarna.
 • Stimulerar musklerna på ett behagligt sätt
 • Lindrar effektivt karpaltunneln och spänningar i fingrarna.
 • Lindrar ömhet och trötta händer

Vår elektriska handmassageapparat använder sig av tekniken lufttryck och varm kompressmassage. Den tillämpar en professionell massageerfarenhet för att skapa en lugnande rytm för att exakt imitera reflexologiliknande knådning av akupressurpunkterna. Att knåda fingrarna och handflatan samtidigt ger riktiga handmassagekänslor som i salongen. Det finns 3 intensitetsnivåer så att du kan välja lämplig nivå. Dessutom finns det också 2 värmenivåer att välja enligt dina individuella behov och preferenser. Den slutar automatiskt att massera efter förinställda 5, 10 eller 15 minuters användning.

Användning:

Det är enkelt att använda vår handmassageapparat och det kommer inte att orsaka några problem för dig. För det första lägger du din handflata i mitten av maskinen. Tryck sedan på strömknappen och välj ett manligt/kvinnligt läge. Välj intensitetsnivå (mild, lugnande, stark). Om du vill göra din massage ännu mer avkopplande trycker du på värmefunktionsknappen och justerar lämplig temperatur. När du är klar är det bara att stänga av maskinen.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GER SMÄRTLINDRING OCH KOMPRESSIONSTERAPI – Den här maskinen tar hand om alla delar av dina händer. Den hjälper till att stimulera musklerna bekvämt och hjälper effektivt till att lindra karpaltunneln och spänningar i fingrarna.

✔️ FÖRBYGGAR TÖRTHET OCH AVHYDRATION – Ortorex-massagemaskinen ger lugnande värme med djup infraröd energi. Den håller dina händer fuktiga och varma och botar ömhet.

✔️ CORDLESS & LIGHTWEIGHT – Tack vare den sladdlösa och lätta designen kan du ta med dig vårt handmassageband var du än går! Du kan enkelt ta med dig den till kontoret eller under resan för att njuta av avkoppling.

 

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. I*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar utmärkt. Jag älskar att jag kan göra den starkare eller svagare efter mina smärtbehov. Värmer upp bra. Om du vill ha en bra massage kommer du att älska den här.

 2. C****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Köpte denna handmassageapparat efter att ha provat något liknande på spa. Paketet kom snabbt. Det är en bra extra terapi hemma. Jag använder den för att lindra den smärta och det obehag jag känner i mina händer. Mycket hjälpsam.

 3. T****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har fibromyalgi och den här produkten hjälper till med några av de problem jag har med mina händer. De känns som om de har genomgått en djupvävnadsmassage efter att ha använt denna produkt. Mindre smärta och jag känner att jag kan greppa saker bättre. Bra investering.

 4. K*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar allt med den här maskinen, från dess design till dess prestanda. Jag skulle varmt rekommendera den här produkten till alla som lider av handsmärta av något slag. Jag har upplevt en markant minskning av smärta och inflammation. Rekommenderas varmt.

 5. V*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Gav denna till min mamma. Om du har problem med händerna är denna handmassageapparat ditt bästa val. Värt att köpa.

 6. H****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här saken är fantastisk! Den arbetar varje enskild del av handen och man känner sig bra efteråt! definitivt 10 av 10!

 7. B******n (verifierad köpare)

  Sverige

  Min mamma bad mig köpa detta massageband till henne, jag var skeptisk till en början men att se hur mycket det hjälper henne värmer bara mitt hjärta. Hon har artritskadade händer och den här maskinen är perfekt för det. Den gör ett bra jobb med att massera och hjälper till att lindra inflammationen. Jag provade den också och det kändes väldigt avslappnande. Tack!

 8. N***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här handmassagemaskinen har blivit en himmel på jorden för mig! Spänningen som avlastas från mina händer är fantastisk. Jag älskar den låga värmen som den tillför i massagen och de 3 nivåerna av densitet. Jag rekommenderar starkt att köpa den, tro mig, du kommer inte att bli besviken!!!

 9. M*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är den perfekta handmassagemaskinen. Jag har använt den i ett par dagar och den lindrar min fingersmärta väldigt mycket! Den värmer också mitt finger och min handled med värmebehandling. Det var ganska enkelt att räkna ut hur den fungerar. Tack!

 10. E*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här massagemaskinen fungerar ännu bättre än vad jag hade hoppats på. Älskar den för att hjälpa mig med mina artritproblem. Det känns som en varm handmassage och det är faktiskt väldigt avslappnande. Det tar lite tid att värma upp den men det går bra. Överlag en bra produkt för dessa pengar.