Massagemaskin för avlägsnande av celluliter

kr715

Rea!

Massagemaskin för avlägsnande av celluliter

kr715

Beskrivning

Minska uppkomsten av celluliter, knölar och gropar med denna hårt arbetande elektriska massagemaskin!

Celluliter får kanske inte din hud att se bäst ut. Men den kan hanteras och minskas med hjälp av djupgående massage av hudvävnaden. Om du har letat efter ett bekvämt sätt att reducera celluliter är detta massageband ditt bästa val! Cellulitmassagemaskinen hjälper dig att rensa gifter och det vätskeinnehållande fettet eller celluliterna. Dess robusta huvuden ökar blodcirkulationen och erbjuder djupvävnadsmassage som verkar på hudens djupare lager. De bryter fettdepåer även från de svåraste områdena. Din hud kommer omedelbart att kännas mjukare vid fortsatt användning under ett par veckor.

Förutom att fungera som en cellulitmassageapparat är den här apparaten multifunktionell och kan användas för att lindra smärta, ömhet och kroppsliga besvär. Den ger också en enorm lindring av trötthet och lämnar dig energisk.

Fördelarna med att använda cellulitmassagerare:

  • Effektiv och fantastisk hudrengöringsupplevelse
  • Minskning av uppkomsten av cellulitmärken
  • Avlastning av muskelspänningar
  • Ökar blodcirkulationen
  • Förbättring av hudens ton och fasthet

Den här ergonomiska enheten levereras med 4 unika massagehuvuden som du kan använda för olika massageterapier. Det finns olika intensitetsnivåer, från minimal till maximal. 220V-motorn ger en djup, knådande massage som uppmuntrar blodcirkulationen och förbättrar lymfatiska ansamlingar. Dess syfte är att efterlikna en handgjord massage som du skulle få på ett spa eller en klinik.

Den här apparaten är idealisk för att massera alla delar av kroppen, inklusive mage, midja, lår, nacke, bröst, ben, skinkor och armar. Den är supereffektiv när den används på rätt sätt under en konsekvent period. Du kan använda den en gång om dagen i 5 till 20 minuter tillsammans med anti-cellulitlotion. Och det bästa är att du kan göra din kroppsformande övning överallt och när som helst – på en personlig resa, hemma och till och med på kontoret. På grund av sin mångsidighet skulle denna kroppsmassagemaskin vara en perfekt present till både kvinnor och män.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ ELIMINATES UNPLEASANT CELLULITE – Massagemaskinen ger en robust djupvävnadsmassage som gör din hud strålande och ren, och tar ner utseendet på celluliter från din kropp.

✔️ GER VERSATILE MASSAGE – Den levereras med 4 unika massagehuvuden för användning på olika kroppsdelar. Massagemaskinen är effektiv för att tonifiera mage, ben, skinkor och lår.

✔️ ERBJUDER AVJUSTERBAR KOMFORT – Oavsett om du föredrar en mild ytmassage eller en höghastighetsmassage kan du försiktigt vrida på kontrollbrytaren för att justera vibrationerna till din komfortnivå.

✔️ ENKEL & LÄTT ATT ANVÄNDA – Den ergonomiska designen gör massagebryggaren lätt att greppa och hjälper till att glida över olika kroppsdelar utan ansträngning. Dessutom är detta cellulitmassageband bärbart och kan bäras var som helst.

 

Obs: Kitet levereras med apparaten och dess kabelkontakt.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. N***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra produkt. Bra för djupvävnadsmassage.

 2. B*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra kvalitet. Jag använder den varje dag. Fungerar bra för smärtlindring och muskelavslappning

 3. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt och kompakt massageapparat. Jag brukar applicera en anti-cellulit olja med den. Den lämnar min hud riktigt smidig

  null

 4. C***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar riktigt bra och är perfekt för att ta bort celluliter! Olika massagehuvuden hjälper mig att stimulera min hud och hålla mina muskler riktigt tonade. Rekommenderar starkt!

  null

 5. S***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar den här massagemaskinen! Super enkel och bekväm att använda! Jag använder den även på min nacke och mitt bröstområde och det känns AMAZING!

  null

 6. V*******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra att använda på ömma muskler och leder. Det känns så skönt. Väldigt glad att hitta denna!

  null

 7. K***e (verifierad köpare)

  Sverige

  JAG ÄLSKAR detta multifunktionella massageapparat! knölarna ser ut och känns mycket mjukare. Jag tror att om några veckor till bör de vara borta helt och hållet!!!

  null

 8. W****w (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket effektiv. Jag kan inte minnas när mina ben senast såg så tonade ut.

  null

 9. R***e (verifierad köpare)

  Sverige

  exakt vad jag letade efter!! den har verkligen hjälpt min hud att stramas upp!

  null

 10. D***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Apparaten behandlar celluliter perfekt. Imponerande resultat inom en vecka.

  null