Hem Luftkyld Dimma Luftfuktare 3000ml

Det ursprungliga priset var: kr760.Det nuvarande priset är: kr380.

Rea!

Hem Luftkyld Dimma Luftfuktare 3000ml

Det ursprungliga priset var: kr760.Det nuvarande priset är: kr380.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Fyll ditt rum med fuktig luft för att återställa hälsan!

Ortorex luftfuktare sprider en sval dimma runt omkring, vilket håller en optimal fuktnivå i rummet och förbättrar luftkvaliteten. Genom att göra detta ökar vår enhet ditt välbefinnande, uppgraderar din sömnhälsa, förbättrar ditt humör och får dig att känna dig energisk. Dessutom antar den en stor vattentank, vilket gör att påfyllning sker mindre ofta.

Förbättring av huden
Torr luft drar fukt från huden, vilket gör att den känns kliande och irriterad. Vår luftfuktare höjer fuktnivån runt omkring dig och förbättrar tillståndet för spruckna läppar, slappt hår, klåda och andra problem.
Förebyggande av sjukdomar
På grund av att många virus överlever bättre i torr luft är Ortorex-dimfuktaren oumbärlig vid förkylningar. Genom att fukta slemmet i näsgångarna och halsen lindrar den även influensasymtom, och löser upp bihålebesvär, hosta och rinnande näsa.
Astmalindring
En optimalt fuktig miljö slappnar av dina lungor och luftvägar när de är trånga. Genom att förbättra luftfuktigheten hjälper vår enhet till att inandas och utandas med lätthet, vilket lindrar andningsproblem.
Justerbara lägen

Välj mellan kontinuerliga, intermittenta och alternerande sprutningslägen, beroende på vilken intensitet du föredrar.

Lätt att använda

Fyll bara tanken med vatten, stäng locket, sätt in apparaten och tryck på knappen.

Effektiv sprutning

Det dubbla munstycket ökar mistingtäckningen, vilket gör att vår luftfuktare är lämplig för rum på upp till 20 m2 (215 sq. ft.).

Fler skäl att älska vår luftfuktare
Tyst
Energibesparande
Lättvikt
Säker att Använda
Kompakt
Automatisk Avstängning
4.67
15 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. T***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Min näsa var så täppt att jag knappt kunde andas. Det har bara gått en timme sedan jag satte igång denna underbara luftfuktare och den är en mirakelarbetare. Jag har aldrig tidigare kunnat andas så lätt. Kommer definitivt att rekommendera denna produkt.

 2. H*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Inget buller, lätt att rengöra. Hindrar mina ögon från att torka ut på natten. Hjälper till med mina allergier också. Glad att jag kom över den här luftfuktaren.

 3. N***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Hittills så bra. Luften luktar så rent och min fästman nyser inte lika mycket. Jag köpte den på grund av hans allergier och vi är mycket nöjda. Väl värt pengarna.

 4. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är den perfekta passformen för vilket rum du än placerar den i. Jag har den på mitt nattduksbord och den får jobbet gjort. Jag har äntligen hittat en luftfuktare som fungerar och inte tar för mycket plats.

 5. E*****h (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är tyst och fungerar utmärkt! Min man har astma och den hjälper honom mycket!!! Älskar den helt och hållet och kommer att köpa fler av dessa i present!

 6. P***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har den här luftfuktaren på mitt kontor och fungerar utmärkt. Lätt att rengöra och perfekt storlek för att stå på mitt skrivbord.

 7. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Ljudnivån är bra – jag kan knappt höra den. Den är mycket lätt att använda och den var något mindre än jag förväntade mig, men det är något jag kan leva med!

 8. C****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra cool mist luftfuktare, den räcker 2-3 nätter på en fyllning. Har färgskiftande lampor som går hela tiden också, man kan använda dem som extra nattljus till ett barnrum. Kör super tyst, du kommer inte att höra någonting. Rekommenderar den starkt.

 9. F****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar den här produkten! Har använt andra luftfuktare, men den här maskinen är tyst och har en stor tank. Noll problem sedan jag ägde den. Kommer att titta på att köpa ytterligare en till mitt sovrum.

 10. V****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en söt luftfuktare som var en livräddare för mig när jag var sjuk. Den är tyst, har en automatisk avstängning och genererar en ganska bra mängd ånga