Luftfuktare Negativ jon luftrenare

Det ursprungliga priset var: kr900.Det nuvarande priset är: kr419.

Rea!

Luftfuktare Negativ jon luftrenare

Det ursprungliga priset var: kr900.Det nuvarande priset är: kr419.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Njut av att andas ren och fräsch luft hemma! En luftrenare och luftfuktare är en enhet som kan rena och befukta luften på en och samma gång!

Negative Ion Air Purifier Humidifier hjälper dig med friskare inomhusluft. Denna kompakta enhet främjar sund och lätt andning genom optimal befuktning och jonisering av luften runt omkring dig. Den arbetar effektivt för att befria ditt hem från patogener, smuts, dammpartiklar, allergener, bakterier, bakterier och andra irriterande ämnen i en enda utlösning. Den avlägsnar alla osynliga ämnen för att se till att det inte finns några möjligheter att utveckla andnings- eller hälsoproblem i ditt hem. Därför minimerar den risken för att få influensa på grund av kallt väder samt förhindrar att influensa sprids till andra i hemmet.

Med den här gadgeten kan du vara säker på att den tar bort alla dammpartiklar i luften för att göra en ren och hälsosam andning hela tiden. Den negativa jongeneratorn kommer att hjälpa till att rena luften genom att lösa upp luftburna partiklar. Om du har allergirelaterade problem garanterar luftrenaren att du är säker hela tiden genom att eliminera alla potentiella hot i luften.

En av de andra fördelarna med konstant användning av denna luftfuktare är dess effektivitet när det gäller torr hud, näsa, läppar och hals. Genom att förbättra luftfuktigheten i den miljö vi befinner oss i gör vi luften mindre aggressiv mot kroppen. Den är det perfekta tillägget till din skönhetsrutin och kan också hjälpa dig att närma och återfukta din hud.

Luftfuktaren har en funktion med färgigt ljusprojektion, som ger ett atmosfäriskt utseende till alla rum. Med en 360° rotation kan du garanterat njuta av kvalitetsluft hela tiden. Känslig touchknapp hjälper dig att enkelt ändra luftfuktarens arbetslägen. Du kan ställa in den på det kontinuerliga eller intermittenta sprutningsläget beroende på vilken typ av filtrering ditt rum kräver. Dess portabla och lätta design gör den idealisk för användning på kontoret, hemma eller i bilen. Den renar och behandlar din luft för ett hälsosamt liv oavsett var du befinner dig.

✔️ FUMIDIFIER & AIR PURIFIER 2-IN-1 – Den avger ultraljudskalldimma för att befukta och jonisera luften. Den ser till att hålla inomhusluften ren och säker för dig även under kalla årstider.

✔️ 360° ROTATION – Flexibel vridning gör det möjligt för dig att justera den perfekta rätta vinkeln för sprayning.

✔️ TVÅ MISTMODER – Njut av det kontinuerliga (upp till 5 timmar) eller det intermittenta (upp till 10 timmar) sprutningsläget i det skede du känner dig mest bekväm.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA – Fyll bara 200 ml luftfuktarbehållaren med kranvatten, anslut den sedan till en USB-kabel och tryck på driftsknappen.

✔️ PORTABLE & LIGHTWEIGHT – Den kompakta designen gör den till en perfekt pryl att ta med sig överallt.

✔️ 6 COLOR LIGHT PROJECTION – Färgglada LED-lampor på toppen av enheten hjälper till att skapa en magisk projektion. Dessutom kan du få den att fungera som nattljus.

✔️ USB DRIVNING – För ökad bekvämlighet kan den laddas med hjälp av en USB-kabel. Kompatibel med både powerbank och billaddare.

✔️ SAFE & AUTO SHUT-OFF – Det finns en inbyggd vattennivåsensor inuti som automatiskt stänger av strömmen när vattnet är lägre än den säkra vattennivån.

✔️ NOISELESS – Den kommer inte att störa dig när du sköter andra sysslor eller vilar….

✔️ PREMIUM KVALITET – Den unika kombinationen och konstruktionen garanterar att enheten är hållbar och kommer att garantera kvalitetsluft under en längre tid.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. G***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här luftfuktaren. Den här lilla saken har varit en riktig livräddare. Den gör inte mitt rum för täppt, är trevlig och tyst och hindrar mina bihålor och min hals från att torka ut. Skulle definitivt rekommendera!

  null

 2. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här luftfuktaren är perfekt! Den är tyst, kompakt och gör verkligen en stor skillnad i mitt rum. Överlag riktigt nöjd med denna lilla sak.

  null

 3. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Bästa köpet någonsin gjort! Den här luftfuktaren har förändrat mitt liv till det bättre. Den är så tyst. Jag använder det kontinuerliga alternativet. Jag vaknar upp och känner mig uppfriskad och är inte lika instängd, särskilt under vintermånaderna. Jag har till och med märkt en förändring i min hud. Den behöver inte fyllas på i massor vilket är fantastiskt. Lamporna är så söta och den automatiska avstängningen efter sex timmar är ett stort plus. Rekommenderar definitivt.

  null

 4. F***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är en av de bästa minifuktörerna. Den drivs av USB och kan även fungera med powerbank. Gör luften fräsch att andas och även rummet håller sig svalt. Den har också olika dimbara färglägen så den fungerar som dimljus också och är behaglig. Så det var allt jag förväntade mig och det är en bra affär för priset!

  null

 5. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk mini luftfuktare! Detta fungerar utmärkt och håller verkligen näsan klar på natten med värmen på. det är verkligen riktigt riktigt tyst och jag älskar nattljuset.

  null

 6. Y***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar utmärkt, älskar den. Jag behövde något litet och kompakt att placera på mitt nattduksbord. Den höll hela natten att vara på konstant spray. Jag stängde av lamporna när jag gick till sängs och till min glada överraskning finns det inget ljus som kommer från den alls inte ens en liten en för strömmen. Jag är så glad över det. Den är verkligen så tyst. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

  null

 7. U***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Så söt och färgglad! Jag gillar att lamporna kan slås på eller stängas av. Den är verkligen till hjälp med mina bihålor och den torra luften i mitt sovrum.

  null

 8. O***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar absolut denna lilla sak!!! Dimman är väldigt fin så den gör inte saker blöta som en vanlig luftfuktare. Jag kan ärligt säga att den har gjort skillnad. Jag kommer att köpa en till för att ställa den vid min säng. Den håller hela 10 timmar på intermittent. Jag använder filtrerat vatten till den. Jag är glad att jag fick den!

  null

 9. I***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar den här produkten! Jag känner mig så uppfriskad när jag är i närheten av detta, med det nya viruset älskar jag att hålla det eget så jag känner att jag är i ett rent utrymme.

  null

 10. Z***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar fantastiskt! Funktionerna var lätta att förstå och färgerna är så fina!

  null