Luftfuktare Luftrenare

Det ursprungliga priset var: kr548.Det nuvarande priset är: kr365.

Rea!

Luftfuktare Luftrenare

Det ursprungliga priset var: kr548.Det nuvarande priset är: kr365.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Få mer energi, känn dig lugn och utvilad, allt med en knapptryckning!

Ultrasonic Humidifier and Air Purifier gör ren luft lätt för människor som oroar sig för luftkvaliteten i sitt hem. Denna kompakta enhet främjar sund och enkel andning genom optimal luftfuktning och jonisering av luften runt omkring dig. Att integrera en luftfuktare i ditt dagliga liv har otaliga fördelar för din hälsa.  Den hjälper till att lindra allergisymtom, förebygga förkylnings- och influensasymtom, döda bakterier och virus och eliminera irriterande tillstånd som till exempel trängsel och bihåleinflammation. Genom att öka luftfuktigheten i luften ökar den också fokus, förbättrar humöret och får dig att känna dig energisk och uppfriskad.

En av de andra fördelarna med konstant användning av denna luftfuktare är dess effektivitet när det gäller torr hud, näsa, läppar och hals. Genom att förbättra luftfuktigheten i den miljö vi befinner oss i gör vi luften mindre aggressiv mot kroppen. Den är det perfekta tillägget till din skönhetsrutin och kan också hjälpa dig att närma och återfukta din hud.

Luftfuktaren har en enkel, elegant trefärgad design som är häftig att se på och har ett varmt och romantiskt ljus. Diffusorn producerar sval dimma samtidigt som den avlägsnar dåliga lukter och dofter och ger en mycket behaglig arom. Känslig touchknapp hjälper dig att enkelt ändra luftfuktarens arbetslägen. Du kan njuta av kontinuerligt eller intermittent sprayläge genom att justera det efter dina önskemål. Apparaten avstängs automatiskt när vattennivån är låg och har automatisk 4 timmars avstängning för kontinuerligt sprutningsläge och 6 timmars avstängning för intermittent sprutningsläge. Dess portabla och lätta design gör den idealisk för användning på kontoret, hemma eller i bilen. Njut av kontinuerlig hydrering var du än är.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ EFFEKTIVT RENERAR LUFTEN — Med den senaste ultraljudstekniken för nano-dimma befuktar och joniserar enheten effektivt luften. Den har visat sig lindra symtom i samband med förkylning, influensa och virus. Rekommenderas även för behandling av torrhet i hud, näsa, läppar och hals.

✔️ TVÅ MISTMODER — Njut av det kontinuerliga eller intermittenta sprutningsläget genom att justera det efter dina önskemål.

✔️ SKAPAR OMGIVANDE LJUS — Kommer i svala atmosfäriska färger som lugnar ditt sinne, din kropp och din själ. Det mjuka ljuset är också perfekt för dig som föredrar svagt ljus när du sover.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA — Fyll bara 300 ml luftfuktarbehållaren med vatten och eterisk olja, anslut den sedan till en USB-kabel och tryck på driftsknappen.

✔️ BÄRBAR & LÄTT — Den kompakta designen gör den till en perfekt pryl att packa och bära för att ta med dig överallt.

✔️ VISSELTIDIGT LÄTT — Ljudnivån är sänkt för tyst befuktning, så att den inte stör din säng-, arbets- eller studietid.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här luftfuktaren hjälpte mycket till med min täppta näsa och jag kan sova mycket bättre med den här på natten. Den ser också så söt ut, älskar designen på denna luftfuktare.

  null

 2. D***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra liten luftfuktare. Luftfuktaren i sig är väldigt estetiskt tilltalande men också riktigt bra kvalitet. Ser snygg ut på egen hand vilket jag uppskattar eftersom jag måste titta på den. Storleken är perfekt för att få jobbet gjort och inte vara skrymmande. Jag rekommenderar den definitivt.

  null

 3. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra för resor, lätt att bära liten och lättviktig. Om du reser mycket kommer detta att vara perfekt att bära ut.

  null

 4. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här saken är fantastisk. Den är så tyst så att den inte väcker oss och den gav mycket fukt i luften för en så liten apparat. Den stänger av när vattennivån är för låg men den håller länge. Mycket imponerad av denna lilla apparat och designen är väldigt modern och trevlig.

  null

 5. C***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar luftfuktare och detta är överlägset en av de bästa jag har haft. Mycket elegant. Den rymmer mycket vatten. Den är super lätt att montera ihop. Perfekt storlek för mitt skrivbord och den håller sig fylld under en hel dag när jag är på jobbet. Det finns inget ljud alls vilket gör den ännu mer trevlig att ha. Mycket enkel att rengöra i slutet av varje dag. Detta var en riktigt bra investering för mig eftersom jag har allergier.

  null

 6. S***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att använda, lätt att ladda och lätt att ta med sig om man behöver resa, jag är nöjd med den!

  null

 7. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Cool enhet! Det är lätt att lägga till vatten i denna luftfuktare och mycket lätt att rengöra. Jag byter ut vattnet ett par gånger i veckan. Jag använder den här luftfuktaren nästan varje kväll i en timme innan jag somnar. Den hjälper mig att få en god kvalitetssömn varje natt. Jag är glad över att fortsätta använda den!

  null

 8. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar bekvämligheten att använda denna i bilen för att fixa det. Den är liten så den passar i min mugghållare. Att den byter färg gör att den ser riktigt snygg ut i bilen, särskilt på natten. Och du kan använda vilken mikro USB-kabel som helst för att driva den i bilen. Perfekt för vad jag behövde den till.

  null

 9. R***а (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är super tyst du kan knappt höra den. Fungerar bra, ger en bra dimma. Rekommenderar!

  null

 10. N***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar hur bärbar och lätt den är, och tillräckligt liten för att kunna placeras var som helst. Mycket lätt att använda. Jag gillar verkligen nattljuset som kan och den flerfärgade strömbrytaren. Den är definitivt värd att köpa!

  null