Laptop Stand för säng Bord för soffa Justerbar hållare

Det ursprungliga priset var: kr1,223.Det nuvarande priset är: kr815.

Rea!

Laptop Stand för säng Bord för soffa Justerbar hållare

Det ursprungliga priset var: kr1,223.Det nuvarande priset är: kr815.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Säg adjö till dina smärtor i nacke, rygg och axlar efter att ha tittat på en bärbar dator under en längre tid! Njut av smärtfri produktivitet!

Det justerbara bärbara stativet är en användbar enhet som gör dig fri från nack-, axel- och ryggsmärtor genom att placera din bärbara dator i den mest bekväma positionen. Det gör att du kan arbeta bekvämt med din bärbara dator var som helst i hemmet eller på kontoret. Den sitter stadigt på ditt bord, din soffa och till och med på din säng. Du kan justera stativet och låsa det i vilken höjd, lutning och rotation som helst, vilket ger dig 360º flexibilitet för att bäst uppfylla dina behov. Detta är framtiden för skrivbord i hemmet.

När du sitter vid ett skrivbord kan du behålla en korrekt hållning och nackställning, vilket utan tvekan är välgörande för din hälsa. Om du inte tycker om att sitta ner hela dagen kan du använda Justerbart laptopstativ som ett stående skrivbord hemma eller på kontoret. Placera den bara på ditt skrivbord och höj den till en bekväm ståhöjd. Det har aldrig varit så bekvämt att arbeta hemifrån.

Det justerbara bärbara stativet är en helhetslösning för datoranvändning när du längtar i soffan eller ligger i sängen. Den konstanta vikten av enheten i knät tillsammans med den värme som genereras kan vara extremt obekvämt. Att hålla enheten på detta sätt kan begränsa luftflödet och orsaka potentiella skador på din bärbara dator på grund av felaktig ventilation. Panelen på Adjustable Laptop Stand, som är konstruerad med ventilationshål, hjälper datorn att avleda värme i tid och hålla den sval. Allt du behöver göra nu är att justera stativet så att du inte behöver kränga nacken för att se skärmen tydligt och njuta av att titta på dina favoritfilmer som aldrig förr.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ FLEXIBEL OCH PORTABEL — Ta den med dig vart du än går och justera stativets höjd och vinkel till en nivå som passar dig perfekt.

✔️ ERGONOMISK DESIGN — Tillverkad med stark ABS-plast och aluminiumlegering uppnår hög kvalitet och kompakt design, musmatta ingår.

✔️ MULTIFUNKTIONELL — Använd din bärbara dator bekvämare precis var som helst: i sängen, i soffan, på skrivbordet, på mattan osv.

✔️ FÖRBYGGAR ÖVERHETNING — Aluminiumpanelen med ventilationshål ökar luftflödet och förhindrar att din bärbara dator överhettas.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. I***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta bildskärmsstativ hjälper till att hålla huvudet och nacken i en bekvämare position när du arbetar på datorn och ger också utrymme under stativet för att förvara andra saker. Jag skulle rekommendera till en högskolestudent för bärbar dator eller för privat bruk hemma eller på kontoret.

 2. A***S (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket robust och multipositionen är praktisk. Jag använder den på soffan, köksbänken, uteplatsen och i sängen. Fantastiskt!

  null

 3. L***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har begränsat skrivbordsutrymme, så det här bärbara stativet är ett riktigt trevligt tillägg. Jag placerade min stora bildskärm på den och kan nu använda utrymmet under stativet för andra förnödenheter och filer som jag behöver varje dag. Plattformen är extremt robust och väl ventilerad för att möjliggöra luftflöde. Rekommenderas varmt!

  null

 4. E***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den håller min bärbara dator på en perfekt höjd för mig och den överhettas inte längre. När jag inte använder den för det ändamålet har jag den bredvid mig när jag slappar för att hålla mina fjärrkontroller och dryck lol. Den är multifunktionell!

  null

 5. P***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är prisvärd och ergonomisk! Nu behöver jag inte böja mig framåt eller ligga obekvämt på golvet. Den är lätt och lätt att ta med sig var som helst, från sovrummet till vardagsrummet.

  null

 6. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att den lyfter upp min bärbara dator så att jag kan avlasta min rygg och skriva bättre.

  null

 7. O***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här stativet var extremt lätt att sätta upp och det är mycket hållbart. Det är mycket bra för att titta på videor och spela spel. Den är bärbar och tillräckligt liten. Fungerar som annonserat.

  null

 8. T***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar perfekt för att sitta på olika ställen. Älskar den!!!

  null

 9. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen hur robust den här är! Den kan definitivt bära en bra kapacitet av vikt. Jag är mycket nöjd med detta stativ! Och min man gillar det också. Jag skulle definitivt rekommendera det!

  null

 10. I***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Eftersom jag började arbeta hemifrån för några månader sedan och inte var förberedd på det. Den här produkten har kommit till stor nytta. Mycket enkel att montera. Jag älskar den!

  null