Kudde För Ben Med Minnesskum

kr395

Rea!

Kudde För Ben Med Minnesskum

kr395

Beskrivning

Ortopediskt benstöd för en hälsosam sömn

Säg hejdå till att ligga och vrida och vända på dig på natten. Ortorex knäkudde hjälper dina ben att bibehålla en optimal position under sömnen. Tack vare det kan du ligga сomfrotably på din sida. Detta banar väg för en natt av djup, vitaliserande sömn.

Lindra smärta
Genom att främja en korrekt ryggradsinriktning kan knäkudden specifikt riktas mot och lindra eventuella besvär i nedre delen av ryggen. Det gör den genom att minska belastningen på muskler och ligament i ländryggen under sömnen.
Förbättra sömnen
Vår kudde med minnesskum passar perfekt för dina halvböjda ben. Denna anpassning skapar utrymme mellan dem, vilket minskar tryckpunkterna eftersom benen inte är staplade ovanpå varandra. Det främjar bättre blodflöde för tillräcklig syretillförsel till musklerna, vilket möjliggör avkoppling. Båda faktorerna samverkar för att säkerställa en vilsam sömn.
Korrekt hållning
Ortorex benkudde upprätthåller optimal bäckenbalans genom att hålla det övre benet parallellt med det undre. Den säkerställer en ortopedisk position för ryggraden. Med tiden ger detta konsekventa stöd en förbättrad hållning.
Hudvänlig

Knäkudden är tillverkad av allergivänliga material som minskar risken för irritation och allergier. Det ventilerande örngottet i bomull ger luftflöde och garanterar oöverträffad komfort.

Minnesskum

Ortorex-kudden är tillverkad av elastiskt premiumskum och anpassar sig sömlöst efter dina ben samtidigt som den behåller sin form över tid.

Tvättbar

Kuddens avtagbara överdrag kan tvättas i maskin, så att din kudde alltid håller sig fräsch och ren.

Fler anledningar att älska vår kudde med minnesskum
Ergonomisk
Kontur
Hållbar
Lindra Stress
Bärbar
Material Av Hög Kvalitet
4.80
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var skeptisk till detta men ville ge det en chans. Jag blev förvånad över hur bra jag sov!!! Jag brukar våndas hela natten och vakna flera gånger. Detta har gjort en ENORM skillnad i min ryggsmärta och jag vaknade upp så utvilad för första gången på länge. Jag rekommenderar starkt!

 2. J**l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft denna i några veckor nu. Jag måste säga att jag verkligen gillar den. Det är mycket bättre än att klämma in en kudde mellan knäna när jag ska sova. Den är precis rätt kombination av fast och mjuk. Kan definitivt rekommendera denna om du är en sidosovare.

 3. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den! Jag hade så ont tidigare eftersom jag har dålig rygg och höft. Till och med min nya madrass gjorde det hela värre. Nu när jag har den här kudden kan jag inte sova utan den! Jag vaknar inte längre mitt i natten med höftsmärta.

 4. N**s (verifierad köpare)

  Sverige

  Gör exakt vad den är tänkt att göra utan problem. Den är mjuk och känns bekväm mellan knäna. Men det händer ibland att den hamnar på golvet på morgnarna. Det gör dock en enorm skillnad för min rygg och höfter.

 5. K***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här knäkudden till min fru som ibland har ont i höfterna. Den ersatte en vanlig kudde mellan benen när hon sover på sidan. Hög kvalitet och mycket bekväm för henne. Kundtjänsten från ortorex är fantastisk, eftersom de verkligen bryr sig om sina kunders tillfredsställelse.

 6. J***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har en medfödd deformitet i korsryggen och den här kudden är det enda som ger mig lindring. Jag hade en annan knäkudde tidigare men den här fungerar mycket bättre och ger bättre stöd. Skulle varmt rekommendera den!

 7. A****h (verifierad köpare)

  Sverige

  Gör en enorm skillnad i sömnkvalitet och dagliga aktiviteter. Jag har ingen höftsmärta längre och min ischias besvärar mig inte lika ofta som tidigare. Tveka inte, köp bara en. Jag har också tvättat överdraget många gånger och det är fortfarande i utmärkt skick! Fantastiskt!!!

 8. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag beställde den här kudden för mina knän. De har besvärat mig under lång tid. Inte bara denna kudde hjälpte mitt knä utan även min rygg! Den är väldigt mjuk och av bra kvalitet. Perfekt lösning för sidosovare som jag!!!

 9. F******n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så nöjd med den här kudden. Jag kunde märka skillnaden i sömnen direkt. Mycket bekväm och trevlig

 10. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här benkudden fungerar fantastiskt bra! Min rygg känns mycket bättre sedan jag började använda den. Jag vaknar inte upp med ryggsmärtor längre. Rekommenderar den varmt.