Kudde för ben med minnesskum

kr279.74

Rea!

Kudde för ben med minnesskum

kr279.74

Beskrivning

Benkudden för bättre hållning och lindring av tryck på höfter och knän! Njut av en fantastisk natts sömn!

Vi tillbringar hälften av vårt liv med att sova och sömnkvaliteten är avgörande för vår hälsa. Om du vaknar upp stel, öm och med smärta i ländryggen ger den här konturerade benkudden all den komfort och lindring du behöver. Du kan äntligen njuta av en vilsam natts sömn. Kudden ligger mellan benen och ger knästöd för att lindra muskel- och ryggkotssmärta, eliminera tryckpunkter, förbättra blodcirkulationen, minska ischiasnervens smärta och åderbråck. Detta är en bra behandling för knä-, höft-, ländryggs-, ländryggs-, ryggrads-, artrit-, led-, nerv- och ischiassmärta. Den terapeutiska effekten av benkudden gör att du kan justera ryggraden korrekt och minska trycket under sömnen, vilket garanterar dig ett smärtfritt uppvaknande.

Fördelarna med att använda en benkudde av minnesskum:

 • Det är en bra idé för att
 • Lindrar ischias, smärta i nedre delen av ryggen och höften.
 • Eliminerar restless legs syndrom
 • Avlastar stress från midjan under graviditeten.
 • Hjälper efter en operation eller medicinsk behandling
 • Förbättrar blodcirkulationen för sidosovare

Benkudden rekommenderas för:

 • Sidosovare – Sidosovare kan sätta tryck på ryggraden, höfterna och ischiasmusklerna. Kudden mellan knäna när hjälper till att återställa den naturliga inriktningen, minska stressen på höfter och nedre rygg och förbättrar även cirkulationen för sidosovare.
 • Ryggsovare – Många människor tycker att sova med en kudde under knäna kan lindra spänningar och stress. Detta kan också lyfta underkroppen, hjälpa till att justera hållningen och förbättra blodcirkulationen i benen. Du kan använda två kuddar tillsammans för att få en anpassning av hela kroppen när du sover på rygg.
 • Gravida kvinnor – För många gravida kvinnor minskar trycket på höfter och bäcken genom att lägga en kudde mellan knäna när de sover. Knäkudden kan också hjälpa gravida kvinnor som har ryggradslöshet på grund av ryggproblem.
 • Personer med smärta i ländryggen eller knäna – Kudden separerar det övre knät från det nedre och skapar rätt avstånd mellan dem. Att hålla benen och knäna i linje minskar smärtan och ger komfort för underkroppen under natten.
 • Personer som lider av åderbråck, artrit, artros, osteokondros samt restless leg syndrome (RLS) – knäkudden ger ytterligare stabilitet och hjälper till att förhindra att benen rör sig för mycket.
 • Personer som återhämtar sig efter en operation.

Den timglasliknande formen på den här knäkudden är anpassad för att passa naturligt och bekvämt mellan dina knän och lår. Den ger rättvist utrymme för dina ben utan att stå i vägen för din vilsamma sömn. Vik ihop kudden och placera den mellan dina knän eller ben när du sover, eller använd den för att höja dina fötter, knän eller vader; öppna den för att använda den under dina ben som benstöd för extra stöd. Benkudden ger olika stödalternativ och justerar benen, höfterna och ryggraden korrekt för att återskapa den naturliga anpassningen för en bättre natts sömn.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ SMÄRTLINDRING, LÄKNING OCH STÖD – Lindrar smärta i ischiasnerven, höft-, knä-, fotleds- och ländryggssmärta och kan även minska smärta från bursit, artros, kirurgi och graviditet.

✔️ ERGONOMISK DESIGN – Konturen främjar höftutjämning för sidosovare och riktar in dina ben, höfter och ryggrad för att uppmuntra till förbättrad blodcirkulation. Den kan användas mellan benen, låren, anklarna och knäna och kommer inte att plattas ut med tiden.

✔️ MEMORY FOAM – Tillverkad av premium 100 % elastiskt minnesskum som ger fast stöd och långvarig komfort. Det anpassar sig till benets exakta form för en naturlig och bekväm passform.

✔️ ANDNINGSFÄLLBART FÖRHÅLL – Det dragkedjeförsedda svettfria hypoallergena överdraget håller dig sval och är maskintvättbart så att du kan tvätta det när det passar dig och när det behövs.

4.80
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var skeptisk till detta men ville ge det en chans. Jag blev förvånad över hur bra jag sov!!! Jag brukar våndas hela natten och vakna flera gånger. Detta har gjort en ENORM skillnad i min ryggsmärta och jag vaknade upp så utvilad för första gången på länge. Jag rekommenderar starkt!

 2. J**l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft denna i några veckor nu. Jag måste säga att jag verkligen gillar den. Det är mycket bättre än att klämma in en kudde mellan knäna när jag ska sova. Den är precis rätt kombination av fast och mjuk. Kan definitivt rekommendera denna om du är en sidosovare.

 3. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den! Jag hade så ont tidigare eftersom jag har dålig rygg och höft. Till och med min nya madrass gjorde det hela värre. Nu när jag har den här kudden kan jag inte sova utan den! Jag vaknar inte längre mitt i natten med höftsmärta.

 4. K***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här knäkudden till min fru som ibland har ont i höfterna. Den ersatte en vanlig kudde mellan benen när hon sover på sidan. Hög kvalitet och mycket bekväm för henne. Kundtjänsten från ortorex är fantastisk, eftersom de verkligen bryr sig om sina kunders tillfredsställelse.

 5. J***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har en medfödd deformitet i korsryggen och den här kudden är det enda som ger mig lindring. Jag hade en annan knäkudde tidigare men den här fungerar mycket bättre och ger bättre stöd. Skulle varmt rekommendera den!

 6. A****h (verifierad köpare)

  Sverige

  Gör en enorm skillnad i sömnkvalitet och dagliga aktiviteter. Jag har ingen höftsmärta längre och min ischias besvärar mig inte lika ofta som tidigare. Tveka inte, köp bara en. Jag har också tvättat överdraget många gånger och det är fortfarande i utmärkt skick! Fantastiskt!!!

 7. N**s (verifierad köpare)

  Sverige

  Does exactly what it’s supposed to with no issues. It is soft and feels comfortable between the knees. But I sometimes find it knocked off the bed on the floor in the mornings. However, it makes a huge difference for my back and hips.

 8. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag beställde den här kudden för mina knän. De har besvärat mig under lång tid. Inte bara denna kudde hjälpte mitt knä utan även min rygg! Den är väldigt mjuk och av bra kvalitet. Perfekt lösning för sidosovare som jag!!!

 9. F******n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så nöjd med den här kudden. Jag kunde märka skillnaden i sömnen direkt. Mycket bekväm och trevlig

 10. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här benkudden fungerar fantastiskt bra! Min rygg känns mycket bättre sedan jag började använda den. Jag vaknar inte upp med ryggsmärtor längre. Rekommenderar den varmt.