Öronproppar För Sömn Öronproppar Som Avbryter Buller

Det ursprungliga priset var: kr600.Det nuvarande priset är: kr400.

Rea!

Öronproppar För Sömn Öronproppar Som Avbryter Buller

Det ursprungliga priset var: kr600.Det nuvarande priset är: kr400.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Förbättra din sömn med hjälp av ljudets kraft

Ortorex trådlösa öronproppar ger brusreducering för att hjälpa dig att somna snabbare och gå in i djupa sömnstadier. De antar en speciell form, vilket gör dem bekväma att använda när du sover. De gör det också möjligt för dig att lyssna på din favoritmusik, podcasts eller binaurala beats. Det är vetenskapligt bevisat att binaurala beats förändrar din hjärnvågsaktivitet och därmed minskar stress och ångest för att uppnå en snabb insomning.

Bekväm användning
Våra öronproppar passar bra i alla öronstorlekar och orsakar inte tryck i innerörat. De faller inte heller av, oavsett vilken sovposition du har.
Förbättring av sömnen
Våra öronproppar bildar en akustisk tätning och blockerar effektivt ljud utifrån som kan störa din sömn. Våra öronproppar förbättrar sömnkvaliteten och sömnlängden och gör även att du kan slappna av i kropp och själ. Som ett resultat av detta kan vår enhet minska trötthet och huvudvärk efter sömnen och öka morgonens energi och välbefinnande.
Lätt att använda
Ortorex sömnöronproppar är användarvänliga. Det är bara att sätta dem i öronen, ansluta till telefonen via Bluetooth och klicka på play-knappen.
Lämplig för dagligt bruk

Vår sömnenhet kan fungera som vanliga öronproppar när du tränar, går eller ägnar dig åt andra aktiviteter.

Kompakt utformning

Den lilla storleken på vår enhet och laddningsboxen kan enkelt passa i din ficka.

Ljud av hög kvalitet

De inbyggda drivrutinerna med kompositmembran i tre lager ger ett kraftfullt ljud med skarp diskant, mjuka mellanregister och djup bas.

Fler skäl att älska våra öronproppar
Lättviktiga
Energibesparande
Bärbara
Säkra att Använda
Handsfri
IPX-5 Vattentät
Specifikationer
Mått:
0.55x0.39 inch (14x10 mm)
Högtalardiameter:
0.24 inch (6 mm)
Vikt:
(3.7 g)
Bluetooth:
v5.3+EDR
Batterikapacitet för öronproppar:
30 mAh
Boxens batterikapacitet:
300 mAh
Frekvens:
2.402GHz-2.48GHz
Strömförsörjning:
Type-C USB
4.82
11 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. T****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Köpte dessa öronproppar-earbuds och blev positivt överraskad. De blockerar ljud som min snarkande make och trafikljud som ofta höll mig vaken på natten och störde min sömn. Inte bara dessa är prisvärda, utan designen är också bekväm, så de faller inte ut.

 2. S***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa hörlurar överträffade helt mina förväntningar!!! De är så små och lätta att jag inte känner dem i öronen men de gör ett bra jobb med att dämpa ljud utifrån. Mycket bekvämt att sova med dem i. Jag använde dem också utomhus och de är bra för det också! Utmärkt köp!

 3. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att placera och ta bort från örat! Dessa öronsnäckor blockerar precis tillräckligt mycket ljud för att du fortfarande kan höra vad som händer. Absolut värt det

 4. L****r (verifierad köpare)

  Sverige

  De här öronpropparna är fantastiska. Min fästman snarkar riktigt högt och dessa hjälper mig att sova så mycket bättre! De tar verkligen bort mycket av ljudet.

 5. V****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har provat många öronproppar. De flesta faller ut eller lämnar en obehaglig sugkänsla i örat. Dessa är det första paret som faktiskt sitter kvar hela natten.

 6. P***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är en lätt sömnare, min man är en djup och bullrig sömnare. Jag har aldrig kunnat använda vanliga öronproppar (kan aldrig få dem att sitta rätt eller stanna kvar hela natten) så jag blev så glad när jag hittade dessa! De fungerar utmärkt för att blockera snarkandet. Tacksam för att ha hittat dessa, kommer definitivt att köpa dem igen i framtiden om det behövs!

 7. D***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Använde den när jag gjorde mig redo för sängen och jag kunde sova snabbare än utan dessa! Jag är väldigt känslig för buller så dessa hjälpte mig verkligen. Kommer definitivt att rekommendera till min familj och vänner också!

 8. N**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte dessa eftersom jag är neurodivergent och behöver fullständig tystnad för att kunna sova. Dessa är perfekta. De stannar i mitt öra hela natten! De är bekväma när jag ligger ner och blockerar den perfekta mängden ljud. Jag rekommenderar dem varmt.

 9. M*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Skönt att äntligen ha ett par öronproppar som jag kan återanvända i olika sammanhang. Studier, högljudd konsert (hörselskydd), transporter och promenader i staden. Hjälper mig att skydda min hörsel och undvika överstimulering. Bekväma, hyfsad ljuddämpning.

 10. K**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här som en sista utväg för att kunna sova bredvid min partner varje natt. Jag har provat allt och ingenting har fungerat alls. Låt mig börja med att säga att jag sov i natt! Dessa dränker ungefär 80% av ljudet, vilket är bättre än mina vanliga hörlurar och till och med AirPods. De är bekväma för sidosovare. Bra kvalitet!