Magnetic Reflex Akupressur Inlägg

kr190

Rea!

Magnetic Reflex Akupressur Inlägg

kr190

Beskrivning

Dina fötter och ben är grunden för allt du gör i livet. Du går, springer, böjer dig, sitter och många andra kroppsliga handlingar utförs främst med hjälp av dina fötter/ben. Det är viktigt att se till att de får rätt stöd, särskilt när du känner någon associerad smärta i ryggen – vilket vanligtvis innebär dålig hållning. Dessa magnetiska inläggssulor är kostnadseffektiva och den perfekta lösningen på din obalans i hållningen och smärta.

Magnetterapi

Tekniken för magnetisk terapi riktar sig till områden i kroppen genom akupressurpunkter för att göra dig gladare och friskare. Dessa strategiskt placerade magneter förbättrar också blodflödet i den underliggande vävnaden och lindrar därmed den dagliga stress som kroppen utsätts för. De magnetiska inläggen påskyndar kroppens läkningsprocess och ger även en lätt massageeffekt när du går för att lindra din fotvärk.

Stödjer hälsosam hållning

De magnetiska innerskorna bidrar med sina unika magnetiska egenskaper till en god hållning. Istället för att slänga dig eller gå olämpligt på grund av ömma fötter eller rygg hjälper dessa sulor dig att räta upp dig och fokusera på att njuta av tiden på dina fötter i stället för att klaga.

Bekvämt

Dessa magnetiska innersulor separerar svett, deodoriserar och kan tvättas och användas fritt som du skulle göra med andra innersulor. De ger stötdämpning och en bekväm, andningsbar upplevelse, så att du inte distraheras av något obehag. De kan också anpassas genom att klippas enligt den tillgängliga locklinjen om så önskas.

Höjdpunkter:

 • Främja blodcirkulationen
 • Stötdämpning
 • Bekvämt och andningsbart
 • Stärker din allmänna fysiska hälsa
 • Överför värme över hela kroppen
 • Skär till önskad storlek

4.78
33 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 33 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa har hjälpt mig sedan dag ett. Jag var skeptisk men var villig att ge dem ett försök. Jag är väldigt glad att de har hjälpt mig med mina problem med rygg och fötter.

 2. F….y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har burit mina hemma och på jobbet. Hittills kan jag se en stor skillnad i mina fötter som inte gör ont i slutet av dagen!

  null

 3. H….e (verifierad köpare)

  Sverige

  När jag använder den här produkten gör jag svettas mycket jag svettas normalt inte jag har burit den i mina sneakers i ca 2 veckor och jag har sett en stor förändring i min byxstorlek min mage blir riktigt platt även mina vänner frågar mig om jag tränar. De är mycket bekväma Jag var tvungen att klippa av bit på baksidan och framsidan så jag fick en perfekt passform eftersom storleken lite större än min fot.

  null

 4. G….y (verifierad köpare)

  Sverige

  Absolut älskar dem! Im på mina fötter ständigt på jobbet … och sedan jag började bära dem mina fötter inte ont längre alls! Bra köp!!!!

  null

 5. D….l (verifierad köpare)

  Sverige

  Gillade verkligen dessa! De är lite stora men det är så att du kan klippa ner dem till vilken storlek du behöver dem. Jag tycker att de är super bekväma att bära och skulle vara ett bra köp för alla som har fötterna på fötterna.

  null

 6. O…a (verifierad köpare)

  Sverige

  Satte dessa i mina arbetsstövlar och de känns helt nya igen. Sparade min $125 stövlar ersättning eftersom de känns som om de skulle kunna hålla ett år till.

  null

 7. T….s (verifierad köpare)

  Sverige

  I början kan dessa göra att fötterna känns lite ömma, men de är väldigt fina och tar bort svullnaden från fötterna när man är på i timmar i sträck.

  null

 8. U…t (verifierad köpare)

  Sverige

  Produktkvaliteten är riktigt bra. Jag provade den bara när jag köpte den. Det är mycket bekvämt att gå. Den kan också massera akupunkturpunkterna på fotsulorna för att lindra smärta. Kroppen är mycket avslappnad, storleken är lagom, fötterna är inte slitna och priset är mycket billigt. Jag tycker mycket om den,

  null

 9. M….l (verifierad köpare)

  Sverige

  Kvaliteten är ok, ingen lukt, fotmassagefunktion. Akupunktstimulering är mycket bekväm och kan skräddarsys, särskilt för äldre, Mycket nöjd med shopping.

  null

 10. E….t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar det väldigt mycket, magneten kan ge tillräckligt med massage till fotsulorna, främja blodcirkulationen, lindra trötthet och effektivt lindra smärta i fötterna.Möt mina behov. Detta är min rekommendation.

  null