Magnetiska Akupressur Massage Sulor

kr160

Rea!

Magnetiska Akupressur Massage Sulor

kr160

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram

Beskrivning

Gör promenader till en behaglig upplevelse

Förbättra ditt allmänna välbefinnande med Ortorex magnetiska innersulor. De är utformade för att stimulera vitala punkter i fötterna, vilket gör att du känner dig utvilad.

Massage effekt

Med dessa sulor blir varje par skor bekvämare. De ger en mild fotmassage som hjälper dig att minska din dagliga stress. Få avkoppling samtidigt som du håller dig på fötterna!

Material som andas

Våra akupressursulor är tillverkade av kvalitetssilikon och förhindrar svett och dålig lukt.

Justerbar passform

Ortorex magnetiska sulor kan klippas till efter skostorlek, vilket gör dem lämpliga för alla.

Guide till storlekar
insole size US UK EU length
cm inch
S 5-9 2.5-6.5 35-40 24.5 9.65
L 9-11.5 6.5-11 40-45 27 10.63
4.78
33 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 33 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa har hjälpt mig sedan dag ett. Jag var skeptisk men var villig att ge dem ett försök. Jag är väldigt glad att de har hjälpt mig med mina problem med rygg och fötter.

 2. F….y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har burit mina hemma och på jobbet. Hittills kan jag se en stor skillnad i mina fötter som inte gör ont i slutet av dagen!

  null

 3. H….e (verifierad köpare)

  Sverige

  När jag använder den här produkten gör jag svettas mycket jag svettas normalt inte jag har burit den i mina sneakers i ca 2 veckor och jag har sett en stor förändring i min byxstorlek min mage blir riktigt platt även mina vänner frågar mig om jag tränar. De är mycket bekväma Jag var tvungen att klippa av bit på baksidan och framsidan så jag fick en perfekt passform eftersom storleken lite större än min fot.

  null

 4. G….y (verifierad köpare)

  Sverige

  Absolut älskar dem! Im på mina fötter ständigt på jobbet … och sedan jag började bära dem mina fötter inte ont längre alls! Bra köp!!!!

  null

 5. D….l (verifierad köpare)

  Sverige

  Gillade verkligen dessa! De är lite stora men det är så att du kan klippa ner dem till vilken storlek du behöver dem. Jag tycker att de är super bekväma att bära och skulle vara ett bra köp för alla som har fötterna på fötterna.

  null

 6. O…a (verifierad köpare)

  Sverige

  Satte dessa i mina arbetsstövlar och de känns helt nya igen. Sparade min $125 stövlar ersättning eftersom de känns som om de skulle kunna hålla ett år till.

  null

 7. T….s (verifierad köpare)

  Sverige

  I början kan dessa göra att fötterna känns lite ömma, men de är väldigt fina och tar bort svullnaden från fötterna när man är på i timmar i sträck.

  null

 8. U…t (verifierad köpare)

  Sverige

  Produktkvaliteten är riktigt bra. Jag provade den bara när jag köpte den. Det är mycket bekvämt att gå. Den kan också massera akupunkturpunkterna på fotsulorna för att lindra smärta. Kroppen är mycket avslappnad, storleken är lagom, fötterna är inte slitna och priset är mycket billigt. Jag tycker mycket om den,

  null

 9. M….l (verifierad köpare)

  Sverige

  Kvaliteten är ok, ingen lukt, fotmassagefunktion. Akupunktstimulering är mycket bekväm och kan skräddarsys, särskilt för äldre, Mycket nöjd med shopping.

  null

 10. E….t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar det väldigt mycket, magneten kan ge tillräckligt med massage till fotsulorna, främja blodcirkulationen, lindra trötthet och effektivt lindra smärta i fötterna.Möt mina behov. Detta är min rekommendation.

  null