Sandaler för Ortopedisk Bunionkorrigering för Kvinnor

Det ursprungliga priset var: kr465.Det nuvarande priset är: kr310.

Rea!

Sandaler för Ortopedisk Bunionkorrigering för Kvinnor

Det ursprungliga priset var: kr465.Det nuvarande priset är: kr310.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Inga fler irriterande smärtor och obehag i ballen! Lindra smärtan utan kirurgi och njut av långa promenader!

ORTOREX™ Sandaler har en snygg design med tå-ring. Den unika stortådesignen lindrar effektivt bollsmärta, förbättrar fotställningen och flyttar det vinklade tåbenet tillbaka till sin naturliga position. De är speciellt utformade för att hålla dina fötter bekväma, friska och säkra.

Våra sandaler för bunkrar hjälper till att omjustera skelettsystemet för korrigering av hållningen. En svag obalans kan leda till smärtor i knän, höfter och andra muskler i kroppen. ORTOREX™ ortopediska sandaler hjälper till att förebygga obalans i höfter och muskler, knä- och bågben och andra framtida tåkomplikationer.

Designen på våra sandaler ser till att din vikt fördelas jämnt över tårna, fotvalvet och fotballen. En av de mest innovativa teknikerna som används i detta par sandaler är sulan av nanoskum – nästa generations minnessulor som förvandlas för att passa och bekvämt omfamna dina fötter var du än går.

ORTOREX™ Sandaler är idealiska för kvinnor som lider av bunkrar, platta fötter, dålig gångställning och plantar fasciit. Den perfekta kombinationen av tå bunkringsskorrigering med flip flop kil sandaler gör att du kan dölja dina bunkringar med stil. Dessutom hjälper den till att förhindra att tån överlappar varandra och dålig bålställning.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️SMÄRTLINDRING — Sandaler hjälper till att eliminera smärta som orsakas av bunkrar, platta fötter, dålig gångställning och plantar fasciit.

✔️ FÖRBYGGAR BUNIONKORRIGERING — Det speciella storetåbandet lindrar bunkersmärta, hjälper till att korrigera och omjustera dem och förhindrar att bunkrar bildas.

✔️ KORRIGERING AV HÅLLNINGEN — Flytta den vinklade tån tillbaka till sin naturliga position samtidigt som skelettsystemet återställs för att korrigera hållningen. Sandalernas utformning förebygger obalans i höft och muskler och åtgärdar knä- och bogben.

✔️ VÄLBEHÖVLIGT STÖD — Fördelar vikten jämnt över tårna, fotvalvet och fotbollen, vilket gör att de känns bekvämare och stabilare.

✔️ SUPER KOMFORTABLA — Våra sandaler ger ultimat komfort även när du bär dem hela dagen; de gör inte ont i dina fötter, tår eller vrister. Sandalerna är tillverkade av 100 % PU-läder och anses vara veganska.

STORLEKSGUIDE

Observera: Skostorleken anges i amerikanska storlekar.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Z***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket fina sandaler, de kom väldigt snabbt, de är som på bilden

 2. V***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa är fantastiska, bekväma och så söta!

  null

 3. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar dessa sandaler. Jag kan inte bära traditionella tåspetsar eftersom jag har en knöl på min högra fot. Jag kan normalt inte bära sandaler som är öppna baktill eftersom jag har en sänkt fotvalv och normalt bär inlägg. De här sandalerna gör allt. Tåslussen är bekväm och fotbädden stödjer mina fotvalv. En vinnare i alla avseenden. Sandalerna är snygga och bekväma.

  null

 4. C***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Har länge letat efter sandaler som är lämpliga för bunkrar och dessa passar perfekt. De döljer bunkrar och ger stöd för bågen. Extremt bekvämt.

  null

 5. D***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar denna bekväma och stödjande sandal! Perfekt för att täcka upp bunkrar.

  null

 6. K***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en härlig sandal och passar ganska bra. Jag är väldigt nöjd med mina och kommer att köpa ett par till i en mörk färg.

  null

 7. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Korrigeringssandalerna verkar vara precis vad jag behöver, jag har aldrig kunnat köpa tåpostsandaler på grund av ett fotproblem, dessa verkar vara perfekta, de är också mycket mjukt läder och jag beställde den svarta som kommer att passa till de flesta outfits. Mycket nöjd och rekommenderar starkt!

  null

 8. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar dessa sandaler. De är bekväma och vackra. Kanske lite chunky för en kort kjol men med mina långa kjolar en vinnare.

  null

 9. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta kommer att vara min en vecka bärande sträva. Jag har problem med bunkern och plantar fasciit i fötterna. Och detta är perfekt för dem som har samma problem som jag har just nu.

  null

 10. F***p (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag beställde dessa i svart. Passformen, komforten, stilen… nämnde jag komforten. Hur kan skor som ser så bra ut kännas så bra. I LOVE THEM!

  null