Manuell Nackmassageapparat Avtryckarpunktsrulle

Det ursprungliga priset var: kr620.Det nuvarande priset är: kr310.

Rea!

Manuell Nackmassageapparat Avtryckarpunktsrulle

Det ursprungliga priset var: kr620.Det nuvarande priset är: kr310.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Lugnande terapi för att släta ut din nacke

Ortorex manuella nackmassageapparat hjälper till att förbättra blodcirkulationen och minska stress, vilket gör det till den mest fördelaktiga investeringen för personer som kämpar mot hektiska arbetsförhållanden. Vår produkt tillämpar direkt tryck på akupunkturpunkterna i nacken och axlarna för att lindra vardaglig smärta.

Ergonomisk utformning
Ortorex nackmassagerullen har justerbara handtag med ett tätt grepp som gör att du kan anpassa massageintensiteten efter specifik kroppstyp.
Människoliknande massage
Med Ortorex-massagemaskinen upplever du känslan av en massös hand när flera mjuka massagekulor tränger in i dina spända muskler och lindrar underliggande obehag.
Huduppstramning
Ortorex triggerpunktsrullen trycker samtidigt på fram- och baksidan av nacken för att undvika slapphet och hjälper till att återställa en mjuk och elastisk hudstruktur.
360 graders roterande axel

Rullens riktning kan justeras fritt för att sprida absorberat fett.

Snabb återhämtning

En enkel session på tre minuter gör att du känner dig uppfriskad och ungdomlig.

Bärbar

Njut av en handhållen personlig massage hemma, på kontoret eller i bilen.

Fler anledningar att älska vårt massagekort
Bekväm Förvaring
Lättvikt
Hållbart Material
Glidfritt
Spa-liknande Effekt
4.60
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. F****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag får ofta nacksmärtor av att sova i en dålig ställning. Det här massageverktyget ser enkelt ut, men det är mycket kraftfullt för att lindra min nacksmärta. Tack!

 2. G****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här massagegreppet har en snygg design och ett hudvänligt och robust material. Jag försökte vrida den i en stor vinkel och den går inte sönder eller ens lite deformeras. Bekvämt och lätt att använda. Jag skulle rekommendera detta massageband om du vill förbättra nackknutor, stelhet och ömhet!

 3. T*m (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den faktiskt till min pappa. Han lider ofta av nacksmärtor och efter att ha använt den ett tag säger han att han inte har någon mer smärta. Den hjälper verkligen till att slappna av i musklerna och lindra nacksmärta. Jag provade den också och kände en stor spänningsfrihet. Rekommenderar den varmt!

 4. M*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har ett diskbråck i halsryggen och min nacke kan bli riktigt stel! Den här massagemaskinen ger mig en sådan fantastisk lättnad. Jag använder den innan jag lägger mig eller mellan jobb när jag känner mig för stel. Jag har redan rekommenderat den till några av mina kollegor!

 5. A****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk produkt, jag använder den då och då, den hjälper mig mycket och sparar mig mer pengar när jag går till massagesalonger… För priset är detta en mirakelarbetare för min nacke och mina ben efter en lång dag på jobbet. Jag älskar det!

 6. C***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt denna nackmassageapparat i en vecka nu och jag gillar den verkligen. Fördelen är att man kan kontrollera trycket man lägger på den, så man kan börja lätt och sedan gå djupare när det behövs. Rekommenderar den absolut

 7. R***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här till min man eftersom han har mycket ont i nacken. Han säger att den hjälper mot smärtan och han använder den även på benen. Bra resultat!

 8. L**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här massagemaskinen fungerar bättre än jag trodde och den är värd pengarna. Den ger precis rätt mängd tryck och massage för att slappna av och lindra nacksmärta. Känns bra efter en lång arbetsdag

 9. E******h (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är kontorsarbetare, sitter ofta länge och min nacke är ofta öm och stel. Efter att ha använt denna nackmassageapparat har mina nackproblem förbättrats avsevärt, och massageapparaten är mycket fast och kan vridas och böjas i en stor vinkel.

 10. P***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Med hjälp av detta nackmassageband blir det lättare att hantera min nacksmärta, och efter träning kan det också användas för att slappna av i spända muskler i vader och lår, och det tvättbara materialet är lätt att rengöra.