Pulsmassager För Nacke Och Rygg

kr500

Rea!

Pulsmassager För Nacke Och Rygg

kr500

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Lindra smärta i nacke och rygg på några minuter! Låt dig slappna av och njut av fördelarna med en pulsmassage!

ORTOREX™ pulsmassageraren ger den djupaste vävnadsmassagen av halsryggen. Den hjälper till att lindra spänningar och smärta i nacke, rygg och axlar. Genom att stimulera och förbättra blodcirkulationen och minska uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna stimulerar vårt massageband produktionen av naturliga smärtlindrande kemikalier som kallas endorfiner. Dessutom kan vår produkt lindra din stress och ge allmän avslappning, vilket främjar en lugn sömn utan obehag. ORTOREX™ Pulse Massager rekommenderas särskilt för dem som lider av huvudvärk, kronisk smärta, artrit, skador, muskelvärk och stelhet.

Fördelar med att använda vårt pulsmassager:

 • Lättar smärta i nacke, rygg och axlar
 • Ger behandlingsvärme
 • Ger massage av halsryggen
 • Minskar huvudvärk
 • Hjälper till att sova bättre
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Stimulerar produktionen av endorfiner
 • Främjar avslappning och lugn
 • Lämplig för hela kroppen

ORTOREX™ Massager fungerar genom att leverera de pulser som är riktade mot nervsystemet och som når musklerna. De blockerar effektivt överföringen av smärtsignaler från att nå ryggmärgen och hjärnan. Vårt massageband ger också lugnande värme för att säkerställa de mest effektiva resultaten. Temperaturen på 42℃/107.6°F slappnar av i blodkärlen och förbättrar den vaskulära cirkulationen. Med 15 intensitetsnivåer och 4 olika lägen kan du justera vår produkt för att ge dig den mest behagliga massagen. Dessutom kan du på distans justera de föredragna inställningarna med hjälp av styrenheten som medföljer massagebryggaren.

ORTOREX™ Pulsmassager för nacke och rygg är tillverkad av mjuk och hudvänlig silikon. Den har en ergonomisk U-formad design för att ge maximal komfort. Vår produkt har också sex aktiva huvuden för att lättare nå din rygg och dina axlar. Dessutom har vår massagemaskin ett inbyggt litiumbatteri som kan fungera i upp till 8 dagar på en enda laddning. Med en vikt på 160G är vår produkt dessutom mycket lätt, så du kan njuta av den avkopplande massagen även på språng utan extra vikt i nacken.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GER ELEKTRISK PULSMASSAGE — ORTOREX™-massagekomponenten avger milda och mjuka pulserande vibrationer genom kontaktkuddarna som hjälper till att släppa stelhet och ömhet i nacke och rygg.

✔️ LÄTTAR PAIN PÅ MINUTER — ORTOREX™ Massager börjar lindra din smärta så fort du slår på den och masserar försiktigt de skadade områdena för att lindra din smärta.

✔️ MINSKAR STRESS OCH SLAPPNAR AV — Genom att göra dig fri från smärta kommer eller massagerare att ge stor lättnad från all stress och obehag, producera mer endorfiner och låta dig slappna av.

✔️ HJÄLPER TILL ATT FRAMTIDIGARE INSSÖNA — Det är svårt att somna när du lider av smärta, så att minska dina besvär med ORTOREX™ Massager kommer att avsevärt underlätta processen att somna för dig.

✔️ GER TERAPEUTISK VÄRME — Värmen kommer att tränga djupt in i dina muskler, vilket främjar bättre blodcirkulation och kompression.

✔️ KAN ANVÄNDAS ÖVER HELA KROPPEN — Tack vare elektrodekuddarna kan du uppleva fördelarna med pulsmassagen på alla delar av kroppen, inklusive ben, händer, mage och nedre delen av ryggen.

✔️ LÄTTAR FÖR ALLA NACKSTORLEK — Silikonhalsbandet är mycket sträckbart, så det kan anpassas till alla nackstorlekar.

 

OBS: Vi rekommenderar att du använder vårt massageapparat i 15 minuter varje dag för bästa resultat.

 

4.68
19 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 19 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. B***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Så hjälpsamt! Den tar nästan omedelbart bort spänningen från min nacke. Jag älskar värmefunktionen mycket. Skulle köpa den igen.

 2. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här massagemaskinen är fantastisk, den gör verkligen vad den säger att den ska göra. Den lindrar spänningar och smärta i nacken och hjälper till att slappna av. Rörelseomfånget är fantastiskt. Mycket häftigt och jag är mycket nöjd med den! ?

 3. E****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder det här massageapparaten för att slappna av i nacken och det fungerar riktigt bra. Eftersom den är bärbar är den också lätt att använda när man är på språng. Bra köp, tack!

 4. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här massageapparaten. En sådan lättnad för min huvudvärk. Det förändrar mitt liv! Om du tvekar, gör det inte! Alla behöver det här massageapparaten.

 5. W***y (verifierad köpare)

  Sverige

  En fantastisk produkt för min artriktade nacke. Jag använder den varje gång jag börjar få ont i nacken. Jag är mycket nöjd med den här produkten. Rekommenderar helt och hållet.

 6. R*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blir verkligen spänd i nacke, rygg och axlar i slutet av dagen, och det här massageapparaten tar bort allt! Fantastisk apparat. Superlätt att använda och batteritiden är fantastisk. Rekommenderas starkt.

 7. T***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här massageapparaten har verkligen varit till stor hjälp för mig. Jag har haft nacksmärtor i flera år. Jag använder den på morgonen och innan jag lägger mig. Vissa dagar är min nacksmärta helt borta. Jag skulle rekommendera denna produkt till alla som lider av kronisk nacksmärta.

 8. P****e (verifierad köpare)

  Sverige

  En trevlig liten enhet som fungerar bra och passar bra. Det tar lite tid att vänja sig vid den stickande känslan, men när man väl gjort det hjälper den verkligen mot smärtan. Mycket lätt och hindrar mig inte från att fortsätta med det jag gör.

 9. G***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Förmodligen ett av de bästa köpen jag har gjort. Jag ställer in tiotalen någonstans mellan mitten och toppen av styrkan och låter den göra vad den gör. Detta har verkligen hjälpt mig. Tack.

 10. H***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk massageapparat för omedelbar lindring! Jag har degenerativa diskar i nacken som orsakar nervsmärta och den här apparaten har hjälpt mig mycket!!! Min man satte den också på sitt ben och det hjälpte hans benvärk!